Ik heb een standaard abonnement bij HBO Max plus voor 5 euro de sport add-on om reclamevrij sport te kunnen kijken wat ik tot vorige week ook kon. Sinds vorige week krijg ik plots reclame te zien tijd... Toon meer
Ontzettend irritant dat je ondanks een betaalde sport add toch reclame voor je kiezen krijgt: regelmatig en langdurig. Add weer stop gezet.
Noodgedwongen van Discovery + naar HBO overgestapt ivm Eurosport. Dus HBO betalen met €5 voor Eurosport. En wat doet HBO. Reclame tijdens de sport uitzendingen van Eurosport. Schande. Je betaalt om GE... Toon meer
Abonnement afgesloten, betaald maar krijg geen abonnement. Contact gehad met Virgil van de klantenservice, die overigens elke zin taal- en spellingsfouten maakte, en hij bleef herhalen dat ik het prob... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Misleidende actie & prijsstigingen
Toen HBO MAX in Nederland kwam, was ik zeer gelukkig met mijn abonnement deal 'levenslang 50% korting'. Levenslang is volgensmij een paar jaar volgens HBO 😂 Meerdere malen kwamen er prijsstijgingen in het abonnement, maar ach, ik had toch nog 50% korting.. dacht ik!
Na de laatste prijsstijging ging ik kijken of ik nog de helft betaalde van de oorspronkelijke prijs. En het antwoord was nee. DUS! Krijg je een mooi aanbod van HBO? Trap hier niet in. Ze hebben vast in hun kleine lettertjes staan dat ze het elk moment kunnen wijzigen.
Ik heb het in iedergeval opgezegd 🫡
Belachelijke prijsstijgingen
Belachelijke prijsstijgingen. Veel oude rommel. De TV app hapert regelmatig, waarna je alles opnieuw moet opstarten. Waardeloos.
Treurige bende
Ik deed mee aan de actie. Levens lang €3. Daar ben ik van af geknikkerd. Ze hadden als excuus omdat ik het rekeningnummer had gewijzigd. Maar ik las dat dit nu bij iedereen gebeurd. Dus ik voel mij ook genaaid. Ff klanten lokken om daarna alle actie klanten er uit te knikkeren. Zo kan ik het ook wel.
Na 8 maanden alweer een prijsverhoging…
Na 8 maanden alweer een prijsverhoging om de investeerders tevreden te houden. Om de twee jaar iets dat ēcht de moeite waard is.
Task en Peacemaker misschien afkijken en dan maar eens opzeggen. Elke minuut dat HBO uitzond in NL ben ik geabonneerd geweest, vanaf toen het bij Ziggo zat. Ben zelfs naar de HBO-winkel in NYC geweest merch te kopen.
F*ck 'em.
HBO heeft een bijzonder goede…
HBO heeft een bijzonder goede klantenservice. Daar waar het management in eerste instantie een naar mijn mening onterechte beslissing over een prijsafspraak afwees, pikte klantenservice dit heel goed op met het besef dat niet om de paar verschuldigde euro's ging, maar om het feit dat je als klant gehoord wil worden.
Aanbieding helft van de prijs na poging abonnement annuleren
Na de aankondiging van de prijsverhoging wilde ik mijn abonnement annuleren gezien afgelopen jaar zo bar weinig nieuwe content is toegevoegd. Krijg ik een aanbieding van €5,99 voor 3 maanden. Ik wil telefonisch contact opnemen, dat duurde een halfuur voordat ik een telefoonnummer gevonden had, toen kreeg ik een mededeling dat het erg druk was dus heb ik een terugbelverzoek achtergelaten. Ze bellen 2x en laten 1x overgaan. Als het zo ontzettend moeizaam moet verlopen dan haak ik al af. Nog niet te spreken over de extreem oude content, de toevoeging van reclame, weinig variatie, en steeds minder nieuwe content die toegevoegd wordt.
Jammer dat ik het niet te zien is
Ik kan helaas geen HBO Max bekijken op Google Chrome, Morzilla Fire Fox en Microsoft Edge. Vind dit erg storent.
Waardeloos
€5 per maand extra betalen voor een sport add-on waar ze vervolgens sinds de Tour de France 2025 vanuit het niets en zonder je op de hoogte te stellen gewoon reclames tussendoor gooien.
Knap staaltje van ‘hoe werk ik mijn prima product om zeep’.
HBO en hen wurging tot reclame zien !
Absolute BS, totale oplichting in mijn ogen!
Met al die reclames tegenwoordig. Nu is het net als TV kijken. Gewoon misselijk/vreselijk dat je extra moet betalen om GEEN last te hebben van RECLAME !
Slechte service.
Slechte service.
Al maanden probeerde ik mijn abonnement stop te zetten, op meerdere manieren en steeds kwam ik er weer achter dat mijn abonnement niet stopgezet was, terwijl ik al die tijd niet meer keek.
Contact opgenomen met klantenservice, die aan blijft dringen het abonnement te behouden de eerste instantie. Na mijn uitleg werd er gezegd dat het misschien aan mijn ‘browser of cookies’ lag, terwijl ik met meerdere toestellen mijn abonnement heb proberen stop te zetten.
De app werkt niet om je abonnement stop te zetten!
Kwam geen eens een ‘sorry’ vanaf, terwijl ik maanden teveel heb betaald.
onzin reclames.
Ik had jarenlang een HBO-abonnement. Nu proberen ze je een duurder abonnement zonder reclames aan te smeren. Voorheen had ik het jaarlijkse abonnement, dat een schappelijke prijs had én géén reclame bevatte. Dit voelt alsof ze de televisie opnieuw aan het uitvinden zijn — maar dan slechter. Ik heb mijn ooglapje maar weer opgezet en m’n houten been er weer opgeschroefd. Wat een walgelijk bedrijf.0
Betalen om zondrr reclame sport te…
Betalen om zonder reclame sport te kijken. Noppes dus.
RECLAME RECLAME RECLAME.
RECLAME RECLAME RECLAME.
Daar betaal ik niet voor.
Reclame bij addon
Het is onverteerbaar dat je extra betaald voor een sport addon, en dat je alsnog reclame in je strot gedwud krijgt. Dit kan ook geheel gratis op Eurosport maar daar kies ik niet voor. HBO moet hier zsm mee ophouden.
Betalen om reclame te zien? Nee bedankt!!…
Net als alle vorige schrijvers vind ik het HATELIJK dat je betaalt voor de sport add-on om geen reclame te hoeven te zien, en men nu toch die reclameblokken in onze strot duwt.
Bye bye HBO !!!
Slechte beeldkwaliteit bij kijken via PC.
Een abonnement op HBO Max zonder reclame. Op tablet en smartphone is de beeldkwaliteit goed. Op de PC is de beeldkwaliteit slecht. Bij starten begint het een seconde goed en dan wordt het slechter. Ligt niet aan internetverbinding want die is simpelweg uitstekend evenals de pc en het beeldscherm.
Best leuke films
Best leuke films. Maar de kwaliteit is slecht. Het aanbod is ook minniemaal. Moeten nieuwe films aanbieden
De app op smarttv werkt niet
De app op smarttv werkt niet
De reclame's die er tussendoor komen.
Abonnement genomen. Gelijk de volgende dag mijn abonnement gestopt.
Helemaal kl0te dit
Helemaal kl0te dit. Ik koop hbo max om ufc te kijken, moet nog 5 euro extra betalen voor sport. en dan nóg kan ik de eerste paar gevechten niet bekijken.
helemaal klaar met dit
Toch reclame en slechte klantenservice
Ik betaal 5 euro EXTRA om geen reclames te krijgen, krijg je voor iedere film of aflevering gewoon reclame van HBO zelf, dus toch reclame... wat is dit?!
De ondertiteling moet continu handmatig worden verwijderd, zelfs na pauzeren en hervatten. Na van alles ingevuld te hebben met zo een AI-robot krijg ik uiteindelijk bericht dat mijn gegevens niet verzameld kunnen worden en ik ff moet bellen... leuk en aardig dit maar jullie zijn niet open en het automatische antwoord dat ik wel krijg daarin word ook niet verteld hoe laat jullie wel open zijn
Slechte zaak dit