Ik heb een standaard abonnement bij HBO Max plus voor 5 euro de sport add-on om reclamevrij sport te kunnen kijken wat ik tot vorige week ook kon. Sinds vorige week krijg ik plots reclame te zien tijd... Toon meer
Ontzettend irritant dat je ondanks een betaalde sport add toch reclame voor je kiezen krijgt: regelmatig en langdurig. Add weer stop gezet.
Noodgedwongen van Discovery + naar HBO overgestapt ivm Eurosport. Dus HBO betalen met €5 voor Eurosport. En wat doet HBO. Reclame tijdens de sport uitzendingen van Eurosport. Schande. Je betaalt om GE... Toon meer
Abonnement afgesloten, betaald maar krijg geen abonnement. Contact gehad met Virgil van de klantenservice, die overigens elke zin taal- en spellingsfouten maakte, en hij bleef herhalen dat ik het prob... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Geen 1 ster waardig!!!
Geen 1 ster waardig!!!! Dus je moet abo in een abo nemen om UFC te kijken! je betaald super veel voor wat ??? ZWART BEELD ?f*ck you hbo !!!
bij HBO sport graag amerikaanse presentators
Graag zou ik zien dat bij HBO sport ik geen nederlandse presentators bij UFC zie maar gewoon de orginele amerikaanse. het neemt echt weg van het evenement wat amerikaans is en niet nederlands.
Reclame voor een betaalde…
Reclame voor een betaalde streamingdienst echt waardeloos
Ik hou van paranormale kanalen
Ik hou van paranormale kanalen. Hier vindt je alles. Ik heb het abonnement van 9.99€ genomen. Ik ondervindt helemaal geen slechte ervaring. Is het zeker waard heel veel keuze. Top!
Oude meuk, wegvallen, niet doen dus!
Ook ik moest noodgedwongen overstappen van discovery + naar hbo. Waar ik met discovery jaren zoet mee was is het met hbo na korte tijd al niks meer. De overstap ging al slecht, 4 dagen geen tv. En ik zie dus dat het niet aan mij ligt maar het niveau ligt erg laag, vervelende website, veel oude meuk uit de jaren 90 en niet eens goede oude meuk. Tijdens het kijken de laatste dagen stopt ie elk kwartier en gooit me terug naar het menu en dan kijk ik nog niet eens iets wat ik leuk vind want dat is op. Zelfs met overstap korting is het het geld niet waard. Niet doen dus 😉
Noodgedwongen, maar waardeloos
Was altijd fanatiek Discovery + kijker en deze zijn naar HBO verplaatst. Ze updaten maar paar series en de rest niet.
Abbonement met reclame genomen en keer vind ik niet erg, maar in spoelen serie zelf 2 x 5 reclames en ook nog in het begin en is waardeloos....
Ook het vooruit spoelen moet je elke keer de vooruittoets constant indrukken, en gewoon inhouden lukt niet met google tv afstandsbediening.
Denk erover om HBO toch op te zeggen.
Wat een waardeloze streamingsdienst!
Wat een waardeloze streamingsdienst!
Een serie die 20 min duurt 2x onderbreken,voor elk 5 reclames!!
Als je zoveel reclame wil laten zien moet je gratis kunnen kijken!!
Waardeloos!!
Zeker de moeite om aan te sluiten 😀
We waren een Discovery kijker maar zijn nu overgestapt naar HBO.
Het was een gok na het lezen van minder gunstige reviews , maar we hebben er geen spijt van 🙂
We hebben al verschillende interessante series gevolgd.
We hebben geen problemen gehad met de connectie ,
Alles werkt goed .
De reden dat we 4*geven is , omdat soms het geluid Even wegvalt , maar niet voor lang .
Voor de rest , super keuze voor ons .👌
Domper voor Discovery kijkers
Was een fanatiek Discovery plus kijker en moest noodgedwongen overstappen naar HBO.
Van alle series die ik volgde updaten ze alleen Gold Rush! Terwijl van een hoop andere series er wel gewoon nieuwe afleveringen op TV komen..
HBO gaan we dus nu opzeggen en zal helaas weer terug moeten vallen op pirateren: iets waar ik me al heel lang niet meer schuldig aan heb gemaakt, maar voel me genoodzaakt..
bedankt HBO..
Kost een hoop geld en iedere keer…
Kost een hoop geld en iedere keer gezeik met het geluid. En dat hollands commentaar zit ook niemand op te wachten.
Eurosport heeft een zeer slechte…
Eurosport heeft een zeer slechte productie voor de ufc. Het geluid doet het vaak niet en er wordt door elkaar gepraat met Engels en Nederlands commentaar. Het Nederlands commentaar voegt niets toe!
Slechtste aanbod niks nieuws
Slechtste aanbod niks nieuws, veel te duur voor wat je tezien krijgt
Ik had hbo en discovery.
Ik had hbo en discovery.
Nu het samen is is het één onoverzichtelijk zooitje.
Zwaar teleurgesteld
Keek altijd Discovery+ met abonnement. Doordat Discovery+ stopte, “gedwongen” naar iets duurder abonnement op HBOMax.
Helaas update HBOMax verschillende programma’s van Discovery (te zien op TV) NIET in hun aanbod. Keek Aussie Gold Hunters serie 9 op HBOMax en dat stopte bij aflevering 10. Op TV gaat de serie nog steeds door.
Wanneer zet HBOMax nu eindelijk eens aflevering 11 en verder op hun streamingdienst?
Slechte service en denken niet mee
Ik heb een tijd lang een abonnement gehad bij HBO max vanaf dag 1, waarbij ik dus gebruik maakte van de ´het hele leven 50% korting´ actie.
Zonder opgaaf van reden kreeg ik de melding dat mijn abonnement was afgelopen. Toen ik dit wilde terugdraaien, zag ik tot mijn grote verbazing dat ik niet meer de korting kreeg. Hierdoor heb ik contact opgenomen met de klantenservice van HBO MAX, maar zij geven aan dat ze niks willen doen om mij te helpen.
Hier baal ik erorm van, want ik gebruikte het bijna elke dag.
Extreem slechte applicatie
Extreem slechte applicatie. Bergen verschil van netflix qua kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid…
Betaal in totaal 11 euro voor een app…
Betaal in totaal 11 euro voor een app waarop ik meer reclames krijg als op de TV. Daarnaast moet ik bij betalen voor allerlei films en andere extensies.
HBO MAX Waardeloos
HBO MAX Waardeloos
Door discovery + heb ik het abonnement van hbo max verlengt. Door dat ik een vraag stelde over de korting die an de nieuwe klanten werd gegeven en niet aan de bestaande werd mijn abonnement opgezegd en het geld terug gestort. Dat was niet mijn wens en het fout van hbo max , maar dan nog niet mee werken of tegemoet komen, laat staan excuus aanbieden. Totaal niet klantvriendelijk
Discovery + was veel beter in alles
Nou heb 2 dagen geleden proef…
Nou heb 2 dagen geleden proef abonnement genomen, ik geloof dat ik nu al 20 x reclame heb gezien wat een bagger, na proef abonnement ga ik echt niet verlengen dan maar geen film of series zo belangrijk is het ook weer niet
,,inmiddels opgezegd die reclame walgelijk 🤮🤢🤮🤢🤮🤢
Verder met Netflix hbo doeiiii
Toen hbo uit kwam had ik een abonnement…
Toen hbo uit kwam had ik een abonnement gepakt in de actie periode dat je zolang je hbo hebt 3,99 betaald en zie nu dat ze onlangs het verhoogd hebben naar 4,99 dat kan toch niet zomaar