Health & Hygge - Massage Therapy Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse og rigtig god massage! Der er styr på, hvad der bliver lavet og kunden er hele tiden i fokus. Jeg følte, at jeg kunne slappe af og bare nyde behandlingen. God beliggenhed tæt på... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Massage-spa

Geschreven door het bedrijf

Professional massage therapy in a cozy environment.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Overraskende godt

Jeg var ikke sikker på at massage var noget for mig, men i mødet med George, hans venlige væsen og professionelle tilgang til mine ryg og skulder problemer fjernede enhver form for tvivl. Efter behandlingen tog han sig tid til at demonstrere øvelser jeg kunne lave for at afhjælpe problemerne også selvom tiden var gået. Jeg kan kun anbefale George.
Thomas Madsen

13 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det her sted er direkte farligt.

Det her sted er direkte farligt! Jeg kom for at få en afslappende massage, men gik derfra med smerter, jeg aldrig har oplevet før. Massøren var brutal og uprofessionel – han knækkede min nakke på en måde, der føltes helt forkert, og jeg har haft ondt lige siden. Jeg følte mig på intet tidspunkt tryg, og de virkede ligeglade med, hvordan jeg havde det. Det her handler ikke kun om dårlig service – det handler om helbred og sikkerhed. Jeg kan kun advare andre mod at sætte deres førlighed på spil ved at gå her.

1 februari 2025

Antwoord van Health & Hygge - Massage Therapy

Denne anmeldelse er desværre ikke fra en reel kunde. Vi har ingen registrering af dette navn i vores system, og der har aldrig været nogen kontakt eller aftale. Jeg har rapporteret anmeldelsen til platformen.

Mirakel hænder

Han er virkelig god, kunne næsten ikke rejse mig op pga smerte i min ryg, men han fjernede det næsten med et enkelt besøg og gav mig øvelser der hjalp.
Han snakker Engelsk men er let at forstå.

12 april 2025

Antwoord van Health & Hygge - Massage Therapy

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder mig enormt at høre, at behandlingen hjalp så godt på dine rygsmerter, og at øvelserne har gjort en forskel. Det er præcis derfor, jeg elsker mit arbejde – at se mine klienter komme sig og få det bedre. Du er altid velkommen tilbage, hvis du får brug for hjælp igen. Pas godt på dig selv! 😊

Problemer med nakken

Jeg havde problemer med nakken (en spænding) og George gjorde et fantastisk arbejde med en intens, men lækker massage. Jeg kan helt klart anbefale Health & Hygge. Ikke sidste gang jeg kommer der:)

8 juli 2025

Antwoord van Health & Hygge - Massage Therapy

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Jeg er så glad for, at massagen hjalp på dine nakkeproblemer. Det betyder meget for mig at høre, at du havde en god oplevelse. Jeg glæder mig til at se dig igen – du er altid velkommen hos Health & Hygge! 😊

Professionel og dygtig massør

Min første massage hos George i dag, og det bliver helt sikkert ikke den sidste.
Det har været fornøjelsen af at modtage massage hos en yderst professionel og kompetent massør. Behandlingen var yderst effektiv og tilpasset mine behov, og jeg følte mig både afslappet og i trygge hænder gennem hele forløbet.
En massør, jeg med stor overbevisning kan anbefale til andre.”👍

21 juni 2025

Antwoord van Health & Hygge - Massage Therapy

Tusind tak for din utrolig flotte anmeldelse! Det varmer mit hjerte at høre, at du følte dig tryg og afslappet, og at behandlingen levede op til dine forventninger. Det betyder enormt meget for mig at kunne tilpasse hver behandling til den enkelte klients behov. Jeg sætter stor pris på din tillid og ser meget frem til at se dig igen! Du er altid velkommen hos Health & Hygge. 😊

Dejlig første oplevelse

Havde rigtig ondt i nakke og skulder, ringede på dagen og fik en hurtig tid selvom det var første gang og havde ikke havde kendskab til stedet. Ikke nok med at massagen var fremragende, jeg fik både tips og tricks til hvordan jeg selv kunne forbedre min situation hjemmefra. Der var både plads til stilhed og til samtale. Jeg kan helhjertet anbefalede stedet og kommer helt sikkert tilbage!

31 maart 2025

Antwoord van Health & Hygge - Massage Therapy

Tusind tak! Jeg håber, at de anbefalede øvelser også vil gøre godt efter massagen. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen.

Virkelig dygtig massør

Jeg har været fast kunde hos George i længere tid og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Han er utroligt fagligt dygtig og har en professionel tilgang til sit arbejde. Derudover er han meget venlig og imødekommende, hvilket gør hver behandling til en rigtig god oplevelse. Hvis du leder efter en massør, der virkelig ved, hvad han laver, så er George et oplagt valg!

7 maart 2025

Antwoord van Health & Hygge - Massage Therapy

Mange tak for dine pæne ord, jeg glæder mig til at se dig til din næste behandling.🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

George er den bedste massør jeg har…

George er den bedste massør jeg har prøvet.
Finder altid de ømme punkter og får dem løsnet op.
Fin klinik som er smagfuldt indrettet, blid musik og varme i briksen.

30 januari 2025

Antwoord van Health & Hygge - Massage Therapy

Tusind tak for dine pæne ord, du kan altid regne med mig når det kommer til ømme steder eller bare lidt afslapning.🙂

Excellent massage

Excellent massage, highly reccomended

10 januari 2025

Antwoord van Health & Hygge - Massage Therapy

Thank you for you recommendation.🙂

Min bedste julegave i 2024

En times fuldkropsmassage hos George var julegaven fra mine døtre.
Bagefter følte jeg en dyb velvære og total afslappelse i hele kroppen.
George er en professionel og meget dygtig massør, med et venligt væsen.
Bestemt ikke mit sidste besøg i klinikken.

Lars Krog

3 januari 2025

Fantastisk god massage

George er for det første helt utroligt sød og behagelig. Derudover er han fantastisk dygtig. Jeg har været hos mange massører og dette er den bedste massage jeg nogensinde har fået. Fantastisk. Kommer helt sikkert igen og vil anbefale George til alle!

6 juni 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god og professionel massage

Jeg opsøgte George på grund af skulderproblemer, og jeg er utroligt glad for at have gjort det! George er virkelig dygtig, professionel og opmærksom på mine behov. Efter hans massage kunne jeg tydeligt mærke en forbedring. Jeg har allerede sikret mig en ny tid, og jeg ser frem til at fortsætte behandlingen hos ham. Jeg kan varmt anbefale George til alle, der søger effektiv og professionel massage.

9 mei 2024

Antwoord van Health & Hygge - Massage Therapy

Mange tak for din værdifulde feedback. Jeg er glad for, at du allerede følte forbedring efter den første session.
Jeg byder dig varmt velkommen til at fortsætte rejsen mod din helbredelse.

Bedste i byen

Klart anbefales! God og effektiv behandling fra George :)

5 mei 2024

Antwoord van Health & Hygge - Massage Therapy

Mange tak for feedbacket. Jeg ønsker dig god sundhed, og jeg ser frem til at se dig igen næste gang!

A great experience

I had my first ever massage with George. It was a great experience and the whole environment was very cozy and relaxing. George is very skillful and made sure that my needs were met. George also gave me very helpful advice on how to improve my mobility and stretch. I can only reccommend it!

10 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig det bedste massage jeg har…

Virkelig det bedste massage jeg har prøvet længe! Jeg har over et år døjet med problemer min iskiasnerve og smerter i lænden og nakken! Han formåede virkelig at arbejde intensivt med det hele. Da jeg kom ud derfra følte jeg mig som et helt nyt menneske, uden min daglig hovedpine og med mere mulighed for at bevæge mig. Kan stærkt anbefale health and hygge. 😃

22 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtigste massør der arbejder professionelt

Jeg blev mødt med imødekommenhed i de skønneste lokaler. Der er både tid og en dejlig ro. Massøren spørger ind til eventuelle problematikker, er lyttende og du får serveret noget at drikke imens i snakker. Som atlet der belaster kroppen var en behandling tiltrængt. Han fandt helt præcist de forskellige punkter, arbejder MEGET professionelt og kvaliteten af hans ekspertise som massør får 10 ud af 10. Han arbejdede i dybden med de steder som var årsag til muskelømhed og stive sener.

Udover at være den bedste massør jeg har benyttet som professionel atlet, lækre omgivelser, er det i grad ham som person der giver en fuldendt oplevelse.

Jeg vil med glæde og tilfredshed varmt anbefale klinikken.

6 oktober 2023

Antwoord van Health & Hygge - Massage Therapy

Jeg er glad for, at du kom til mig, og at du var så tilfreds med mine tjenester.🙂
Jeg glæder mig til at se dig ved næste lejlighed.

Første gang hos George

Første gang hos George. Og i hvert fald ikke sidste! Han var dygtig og professionel. Ramte alle de steder jeg havde smerter. Og forklare hvad jeg skulle gøre fremadrettet. Mine varmeste anbefalinger her fra.

1 augustus 2023

Antwoord van Health & Hygge - Massage Therapy

Mange tak! Jeg håber, rådene hjælper, jeg glæder mig til at se dig næste gang!

Lees meer over geverifieerde reviews.