Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg henvendte mig til firmaet vdr returnering at et produtk jeg ikke fik brug for. Efter lidt forklaring frem og tilbage lovede Jonas fra Heatnow at tage sig af sagen. Der opstod hen af vejer probl... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi har bestilt en luft-til-luft varmepumpe med lovet 1-3 ugers monteringstid den 4. oktober 2025. Vi blev kontaktet af montøren om første ledige tid den 12. november. Vi kontaktede derfor H... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Airconditioningwinkel
  2. Groene energie leverancier
  3. Verwarmingsapparatuur leverancier
  4. Loodgieter

Geschreven door het bedrijf

Heatnow.dk – Danmarks største udvalg og laveste priser 🚀 Hos Heatnow.dk får du ikke bare en varmepumpe; du får en komplet tryghedsløsning. Vi er specialister i salg, montage og autoriseret service af markedets førende mærker. Vi dækker hele Danmark og garanterer dig altid nettets skarpeste priser. 5 grunde til at vælge os: ✅ Danmarks største udvalg: Altid de nyeste modeller fra Panasonic, Daikin og Mitsubishi på lager 📦 ✅ Lave priser, høj kvalitet: Vi matcher de laveste netpriser uden at gå på kompromis med servicen 💰 ✅ Panasonic Pro Partner: Din garanti for certificeret ekspertise og de bedste garantifordele 🏆 ✅ 12.000+ glade kunder: Stor erfaring med professionel installation i hele landet 🇩🇰 ✅ Alt-i-én løsning: Vi håndterer alt fra rådgivning og montage til lovpligtig service 🛠️ Vi leverer driftssikre anlæg, der er skræddersyet til det nordiske klima, uanset om du har brug for effektiv varme eller kølig aircondition.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen igen - super fantasktisk ekspertise

Igen igen - super fantasktisk ekspertise, skulle bruge køl i huset og alt lige fra rådgivning til montering såvel et rigtigt godt tilbud. Kan kun varmt anbefale Heatnow, her får man ikke noget salgsgas men reele facts, samt meget kyndig vejledning så man er godt "klædt" på med sit nye anlæg.

10 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Upperclass løsning billigere end forventet

Jeg er virkelig glad for al den hjælp jeg har fået i forbindelse med installation af varmepumpe i mit sommerhus. Jacob (montør på Sjælland) er for mig bare Mr. Service og Jonas, du har virkelig hjulpet med at finde den rigtige løsning. Det var slet ikke så dyrt som jeg troede det ville blive og jeg føler jeg har fået en upperclass løsning.

14 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service, hurtig og professionel opsætning. Alt lige efter bogen, kan kun anbefale Heatnow.dk. Tak for hjælpen Jonas.
Ordre 3576

16 december 2025

Luft til luft 5 stjerner

Ringede for at få en snak med Heatnow om hvad der var bedst, til mit behov, jeg fik fin vejledning og blev rådet til at købe en lidt billigere model, som egentlig var den samme indvendigt. Den kunne dog leveres og monteres hurtigere. Ved levering og installering, ankom montøren på aftalte tid og fik monteret fint og pænt. Alt i alt en fin oplevelse og anbefaling herfra. mvh Thomas

24 november 2025

Gnidningsfrit

Gnidningsfrit. Fantastisk sevicemindet montør. De er lette at få fat på ved spørgsmål og det gælder både telefonisk og over mail.
Bedste anbefalinger herfra.

28 november 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lang monteringstid på luft-til-luft varmepumpe

Vi blev kontaktet af montøren om første ledige tid den 12. november.
Vi kontaktede derfor HeatNow, som fandt en ny montør. Han kunne montere varmepumpen tidligst den 29. oktober, som vi accepterede.
Efterfølgende blev montøren syg og gik derefter direkte på 3 ugers ferie. Monteringen blev derfor udsat til den 27. november.
Vi kontakte derfor Heatnow igen en fredag som hurtig tilbød at en montør kunne komme allerede om søndagen, men vi havde desværre ikke mulighed for at være hjemme. Dernæst blev den tidligste mulige tid den 19. november.

Vi har nu fået installeret varmepumpen af en professionel og venlig montør. Vi er glade for resultet, men ærgerlige over processen og den meget sene montering.

31 oktober 2025
Logo Heatnow.dk

Antwoord van Heatnow.dk

Hej Helene

Jeg skrev en mail til dig i går aftes (fredag), hvor jeg tilbød at finde en ny montagedato hurtigst muligt. Jeg fandt en montør som kunne komme ud til dig i samme weekend og lave det. Men der kunne i ikke.

Desværre kan det ske, at en montør bliver syg – især på denne årstid.

Jonas, Heatnow

Hurtig, informativ, fleksibel, fair

Super forløb med ny varmepumpe via heatnow. Da der var forvirring omkring længde af kobberrør og montørtimer tog heatnow det alvorligt og lavede et rigtig fornuftigt afslag. Rigtig god kommunikation og samarbejde, kan anbefales.

27 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er anden gang jeg vender tilbage

Det er anden gang jeg vender tilbage, men første gang jeg anmelder. Jeg vil blot sige det kort, absolut fremragende service.

Der er ingen tvivl om hvor jeg jeg køber næste gang heller!

9 oktober 2025

Flot montering - god service

Har tidligere brugt Heatnow.dk med stor succes, så det var naturligt at valget faldt på dem igen, da sommerhuset også skulle have ny varmepumpe.

Monteringen blev rigtig flot og varmepumpen virker som forventet.
Hurtig og god service. Stor anbefaling herfra :-)

11 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdensklasse service og kyndig rådgivning

Heatnow.dk hjalp mig med at finde fejlen på min gamle varmepumpe, som viste sig at være installeret forkert. De var super grundige og forklarede tingene, så jeg forstod det.

Da jeg skulle have ny varmepumpe, fik jeg god rådgivning om valg af model – og installationen gik hurtigt og problemfrit. De satte endda Wi-Fi styring op, så jeg nu kan styre varmepumpen i sommerhuset fra mobilen.

Alt i alt en virkelig god oplevelse – kan klart anbefale.

20 maart 2025

Nemt og seriøst.

Nemt! Kunne ikke have fundet en bedre løsning på vores "lille" problem. Jeg er også overrasket over den fremragende service over telefonen. Snakkede med flere services jeg fandt online i den sidste uges tid og mange af dem virkede relativt uvidende for at sige det mildt, så det var rart at snakke med nogen man hurtigt kunne fornemme faktisk har den nødvendige erfaring.

1 augustus 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi købte for et par måneder siden en ny…

Vi købte for et par måneder siden en ny varmepumpe hos heatnow.dk, der var lidt længere ventetid end forventet på selve pumpen.
Montagen af anlægget holdt hårdt (montage udføres af ekstern, men for heatnow), men der var i processen oplevet støtte og super service.

12 februari 2025

**Fantastisk investering

**Fantastisk investering – Daikin varmepumpe i sommerhuset**

Vi fik installeret en Daikin varmepumpe i vores sommerhus, og det har været en fantastisk opgradering. Installationen var hurtig og professionel, og varmepumpen fungerer upåklageligt.

Den sikrer behagelig varme om vinteren og køling om sommeren, alt sammen energieffektivt og støjsvagt. Betjeningen er enkel, både via fjernbetjening og app. En perfekt løsning, der gør sommerhuset mere komfortabelt året rundt!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Kan varmt anbefales! Jan og Birgitte

1 april 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.