2,1

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,1

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Hejoscar Amager

Hejoscar Amager - scam

Didn't provide all information needed, and when it turned out I couldn't drive the trailer as it was too heavy, they stopped responding, added the info the the website and then came back telling me it was there all along.

12 augustus 2026

Hold jer fra Oscar Biludlejning Amager

Vi havde oprindeligt reserveret en benzin- eller dieselbil, men da vi ringede for at bekræfte reservationen, fik vi besked om, at vi i stedet ville få en elbil. Vi gjorde opmærksom på, at vi skulle køre til Billund tidligt om morgenen til et vigtigt møde, og spurgte derfor specifikt ind til rækkevidden. Vi fik oplyst, at bilen kunne køre ca. 400 km på en opladning, og accepterede derfor ændringen.

Da vi kørte afsted næste morgen, viste bilen allerede efter ca. 75 km, at den skulle lades op. Vi kørte til en lynlader, men opdagede, at bilen slet ikke kunne lynoplades. Det betød, at vi måtte lede efter en almindelig ladestander og blev kraftigt forsinkede.

Vi kontaktede både hovedkontoret og Amager-afdelingen flere gange. Vi blev sat på hold i længere tid, og på et tidspunkt virkede det, som om medarbejderne havde glemt, at vi stadig var i røret. Imens kunne vi overhøre dele af deres interne samtaler, hvor der blandt andet blev sagt ting som “shitty cars”, “I’m off for today” og “some people are just so annoying”. Det var meget uprofessionelt og gav ikke ligefrem indtryk af, at vores situation blev taget alvorligt.

Den hjælp, vi fik fra hovedkontoret og Amager-afdelingen, var meget begrænset. Vi fik at vide, at vi selv måtte betale for endnu en lejebil og selv stod med ansvaret, fordi vi havde accepteret en elbil. Til gengæld fortjener medarbejderne hos Oscar Biludlejning i Slagelse stor ros. De var forstående, imødekommende og gjorde oprigtigt deres bedste for at hjælpe os.

Resultatet var, at vi måtte leje to biler for at gennemføre én rejse, blev væsentligt forsinkede og brugte en stor del af dagen på at løse et problem, som efter vores opfattelse skyldtes mangelfulde oplysninger og en meget utilfredsstillende kundeservice.

Vi kommer desværre ikke til at benytte Oscar Biludlejning Amager igen og kan ikke anbefale afdelingen ud fra denne oplevelse.

6 augustus 2026

Utrolig dårligt struktureret

Utrolig dårligt struktureret.

Vi lejede en kassevogn, i forbindelse med flytningen.
Vi skulle afhente vognen lørdag, hvor vi starter ud med, at vi ikke modtager vores kode til nøgleboksen.
Der kommer et andet par, som skulle afhente en anden vogn. Her får de nøglerne til vores, og ikke den korrekte som de selv har lejet?
Efter en længere kamp, og måtte kontakte deres kundeservice hvor vi blot sidder i kø i 30 minutter, lykkedes det endeligt med at komme igennem og få koden. (Hvor de andres nøgle befinder sig, i vores boks)

Efter vi modtaget nøglen, gennemgår bilen for fejl og mangler, opdager vi at kabinelyset står tændt... Og som frygtet, ingen strøm på vognen...

Vi måtte IGEN sidde i kø for at få fat på deres kundeservice, og her bliver vi instrueret i at kontakte firmaet som står for vognene.
Om sandt ikke de er på ferie til d.10 aug. Og går direkte på tlf svarer!?

Endnu engang ind til kundeservice, og får af vide vi skal kontakte Falck, som har en estimeret ankomst inde for 1,5 timer...

Jeg efterspørger selvfølgelig en kompensation for dette, og bliver informeret af 2 unge kundeservice medarbejdere, at vi skal ringe ind om mandagen, for at diskutere en kompensation. Nu (i skrivende stund, mandag) må jeg jo så konstatere at den går direkte på tlf. Svareren....

Forsøger de at undgå mig, og en konfrontation?. De virker sådan.

Alt i alt Utroligt dårlig oplevelse, og dårligt eksekveret af selvskabtet.

De kommer til at hører fra mig igen.
Det er der ingen tvivl om.

18 juli 2026

Lejede en flyttebil den 2/6

Lejede en flyttebil den 2/6
Lejede en flyttebil den 2/6. Min mand og hans brødre tager ned og henter og får afvide de skal aflevere den i samme stand. Den er ikke rengjort og det siger hende der giver dem nøglerne ogs. Nu får vi så en regning på 300 for den sku rengørings for 3 blade. ALDRIG OM JEG LEJER EN FLYTTEBIL DER IGEN

2 juni 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De snuppede pengene og løb

Jeg lejede en bil hos OSCARs ubemandede afdeling i Glostrup uden tidligere erfaring med deres system. Efter booking, betaling og modtagelse af kontrakt viste det sig, at jeg skulle indsende billede af mit kørekort senest dagen før afhentning. Dette fremgik ikke tydeligt ved bestillingen.

Da jeg ikke kunne få adgang til bilen eller modtage nøglekoden, forsøgte jeg flere gange at kontakte OSCAR uden held. Dagen efter dokumenterede jeg mine opkald, men fik oplyst, at pengene ikke ville blive refunderet, fordi kontrakten var udstedt. Jeg betalte derfor for en bil, som jeg aldrig fik mulighed for at hente. Føj noget fup..

26 mei 2026

Ufattelig kritisk dårlig kundeservice

Ufattelig kritisk dårlig kundeservice, eller mangel på bedre.
Mangler stadigvæk at modtage mit depositum på 2500 kr efter 1 uge ca.

Jeg lejede en bil fredag morgen, filmede bilen så jeg kunne dokumentere bilens ringe stand, dårlige dæk og rustne fælge bla.
Lejede bilen i 1 uge, da jeg skulle have sommer ferie med min lille søn.
Under hele lejeperioden, kom der en klonke lyd fra bilen.

Da jeg afleverede den fredag aften efter end lejeperiode, blev jeg dagen efter oplyst på mail at bilen var flad og der skulle udskiftes fælge samt laves sporing, til en pris ialt 2800 kr.

Dette har de delvist erkendt efter mail konsperancer, at bilen nok var lidt slidt ved fælge og derfor kunne få 450 kr afslag .

Jeg ved at man ikke kan køre en bil med sådan en skade som de forsøger at tørrer af på mig.
Og de billeder de brugte som Dokumentation på skaden, påviste at dækket ikke engang havde kørt en halv omgang efter jeg har parkeret den.
Altså det var ikke en skade jeg har påført bilen i udlejnings perioden.

Jeg lejer ALDRIG bil hos Oscar igen.
Det er Svindel på højt plan og du kan rioat skulle betale for en skade du ikke selv har påført.

Mvh Mathilde Rischel

8 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad være med at leje bil her...

Vi havde bestilt en flyttevogn, og havde valgt en type der kørte langt på literen, fordi køreturen var lang.
Da vi hentede bilen stod der et gammelt vrag af en flyttevogn, hvor fjernbetjeningen til liften ikke virkede, og dieseløkonomien var 6 km på literen ringere end den vi oprindelig havde bestilt. Firmaet nægter nu at kompensere for den meget ringere bil, og leverer ovenikøbet verdens ringeste kundeservice...! Så tænk dig om inden du vælger "HejOscar" og forbered dig på at blive fyldt med L... når og hvis der skulle opstå problemer!

2 juni 2025

Hustler firma!

Jeg føler mig bondefanget, på sådan en rigtig fælde agtig måde.

Jeg bookede en varevogn kl. 6.30 fredag morgen, og afbestilte den igen kl. 8.00. Det kostede mig så 520 kr., de ville have trukket 1040 kr., men var "søde" at trække halvdelen fra.

Så pas på når I booker, læs hele vilkår og betingelser også det med småt, inden i accepterer bekræftelsen.

Virkelig hustler firma og dårlig kundeservice. Vi lejer aldrig hos Oscars mere!

16 augustus 2024

Svinde

Slet ikke okay! Lejede en bil med 5 sæder, men fik en bil med 4 sæder. Vi skulle bruge en bil med 5 sæder til mi søns konfirmation, så vi måtte nøjes med at tage i Tivoli istædet for Djurs sommerland. Nu har vi sendt en klage og de siger at vi kun kan få 10% på hvors næste køb og nægter at give pengene tilbage? Simpelthen et sted jeg aldrig skal købe fra igen

18 mei 2022

Is dit jouw bedrijf?