Hold jer fra Oscar Biludlejning Amager
Vi havde oprindeligt reserveret en benzin- eller dieselbil, men da vi ringede for at bekræfte reservationen, fik vi besked om, at vi i stedet ville få en elbil. Vi gjorde opmærksom på, at vi skulle køre til Billund tidligt om morgenen til et vigtigt møde, og spurgte derfor specifikt ind til rækkevidden. Vi fik oplyst, at bilen kunne køre ca. 400 km på en opladning, og accepterede derfor ændringen.
Da vi kørte afsted næste morgen, viste bilen allerede efter ca. 75 km, at den skulle lades op. Vi kørte til en lynlader, men opdagede, at bilen slet ikke kunne lynoplades. Det betød, at vi måtte lede efter en almindelig ladestander og blev kraftigt forsinkede.
Vi kontaktede både hovedkontoret og Amager-afdelingen flere gange. Vi blev sat på hold i længere tid, og på et tidspunkt virkede det, som om medarbejderne havde glemt, at vi stadig var i røret. Imens kunne vi overhøre dele af deres interne samtaler, hvor der blandt andet blev sagt ting som “shitty cars”, “I’m off for today” og “some people are just so annoying”. Det var meget uprofessionelt og gav ikke ligefrem indtryk af, at vores situation blev taget alvorligt.
Den hjælp, vi fik fra hovedkontoret og Amager-afdelingen, var meget begrænset. Vi fik at vide, at vi selv måtte betale for endnu en lejebil og selv stod med ansvaret, fordi vi havde accepteret en elbil. Til gengæld fortjener medarbejderne hos Oscar Biludlejning i Slagelse stor ros. De var forstående, imødekommende og gjorde oprigtigt deres bedste for at hjælpe os.
Resultatet var, at vi måtte leje to biler for at gennemføre én rejse, blev væsentligt forsinkede og brugte en stor del af dagen på at løse et problem, som efter vores opfattelse skyldtes mangelfulde oplysninger og en meget utilfredsstillende kundeservice.
Vi kommer desværre ikke til at benytte Oscar Biludlejning Amager igen og kan ikke anbefale afdelingen ud fra denne oplevelse.
6 augustus 2026
Review zonder uitnodiging