HelloPrint Reviews

34.042

4,5

In eerste instantie ben ik zeer teleurgesteld met de geleverde vlaggen die qua kleuren niet overeen kwamen met mijn bestelling máár de 5 sterren zijn voor de medewerker die zo met mij meeleefde en beg... Toon meer

Ik heb diverse producten met eigen ontwerp besteld en hiervoor een keurige offerte ontvangen. Eén vast contactpersoon waar ik met vragen bij terecht kon. Zowel via mail als telefonisch. Erg fijn! Ein... Toon meer

Het betreft in mijn geval een terugkerende bestelling die super vlot geleverd werd. Het enige nadeel is dat er bij deze bestelling (de 3e bestelling) gelijk afgerekend moet worden terwijl ik namens e... Toon meer

de blanco raamvlag heb ik in goede orde ontvangen. Echter al mijn vragen worden via een robot behandeld en beantwoord , maar niet correct. Ik vind dit klantonvriendelijk en plaats dus mijn order van 1... Toon meer

1. #5 van de 5 beste bedrijven in Commerciële drukkerij
  2. #2 van de 4 beste bedrijven in Labelprinter
  3. #3 van de 5 beste bedrijven in Digitale afdrukservice
  4. #3 van de 10 beste bedrijven in Kantoorbenodigdheden winkel
  5. #5 van de 8 beste bedrijven in Prints en uithangbordenwinkel
  6. #10 van de 13 beste bedrijven in Promotieartikelenwinkel

Making quality printing easy for everyone

Shop HelloPrint by country

We’re local in every country we serve, helping you print with ease while making printing accessible worldwide.

Choose your local HelloPrint store below to get the right products, prices, and delivery options for your country:

Uitstekend

34K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(34.042)

3.270 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kwaliteit drukwerk altijd goed.

Kwaliteit drukwerk altijd goed.
Levertijd kon af en toe wel iets sneller!

Antwoord van HelloPrint

Bedankt Ans — wat fijn om te lezen dat de kwaliteit van ons drukwerk altijd goed is! Dank ook voor je opmerking over de levertijd; we nemen die feedback mee. We waarderen je review enorm.

Antwoord van HelloPrint

Dank je wel Patrick — wat goed om te horen dat je tevreden bent met het mooie resultaat en de snelle levering! Jouw positieve review motiveert ons team enorm. Neem gerust contact op als we nog iets voor je kunnen betekenen.

Ik heb flyers besteld

Ik heb flyers besteld. Het ontwerp heb ik zelf gemaakt. Dubbelzijdig bedrukt op A5 formaat. Keurig afgewerkt en snel ontvangen verpakt per 50 ex. Zeer tevreden.

Antwoord van HelloPrint

Bedankt Vital! Geweldig om te horen dat je eigen ontwerp er zo goed uitziet — fijn dat de dubbelzijdige A5-flyers keurig afgewerkt waren en dat je ze snel en per 50 stuks verpakt hebt ontvangen. We zijn blij dat je zo tevreden bent!

Team HelloPrint

We hebben alles tijdig gekregen en het…

We hebben alles tijdig gekregen en het was goed de levering tijdig te ontvangen

Antwoord van HelloPrint

Dag Dirk, wat geweldig om te horen dat alles tijdig is aangekomen en dat de levering precies op tijd was. Heel erg bedankt voor je positieve review — we waarderen je vertrouwen in ons enorm!

Team HelloPrint

Kwaliteit is goed en de bestelling werd…

Kwaliteit is goed en de bestelling werd snel bezorgd.

Antwoord van HelloPrint

Wat fijn om te lezen — bedankt voor je geweldige review! Geweldig dat de kwaliteit goed beviel en dat je bestelling snel bij je was. We waarderen je feedback enorm en helpen je graag nog eens.

snelle levering

Antwoord van HelloPrint

Hoi Evert, hartelijk dank voor je 4‑sterrenreview! Geweldig om te horen dat de snelle levering je beviel — we waarderen dat je dit deelt. Laat het gerust weten als we nog iets voor je kunnen doen.

Goed Product

Product precies ontvangen hoe we het wilden hebben. Na telefonisch overleg met een behulpzame medewerker konden wij de juiste keuzes aanklikken in onze bestelling. Onze bestelling was ook vlot geleverd.

Antwoord van HelloPrint

Alfrink, hartelijk dank voor je mooie review — wat fijn om te horen dat het product precies was zoals jullie wilden en dat ons telefonische advies heeft geholpen. We waarderen het dat je ook onze snelle levering noemt; daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer!

Antwoord van HelloPrint

Dankjewel Eduard — wat fijn om te horen dat je het persoonlijke contact hebt gewaardeerd! We doen ons best om dat warme, persoonlijke serviceniveau te blijven leveren en helpen je graag weer.

Goede samenwerking

Top! Alles werd geleverd als beloofd!

8 juli 2026

Antwoord van HelloPrint

Hoi Mohamed, wat fijn om te horen — top dat alles geleverd werd zoals beloofd! Heel erg bedankt voor je vertrouwen en de 5 sterren. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Team HelloPrint

Zeer kwalitateitsvolle producten voor…

Zeer kwalitateitsvolle producten voor goede prijs! Er was een probleem met de levering en ik ben zeer vriendelijk en snel geholpen. Aanrader voor al uw professioneel drukwerk

8 juli 2026

Antwoord van HelloPrint

Hoi Joenah, ontzettend bedankt voor je mooie review — wat fijn om te horen dat je onze producten qua kwaliteit en prijs zo waardeert. Goed om te lezen dat ons team je snel en vriendelijk heeft geholpen met het leveringsprobleem. We waarderen je aanbeveling voor professioneel drukwerk enorm!

Keep up the good work!

Snel, behulpzaam indien nodig, redelijke prijzen.

Antwoord van HelloPrint

Hoi Remko, heel erg bedankt voor je 5-sterren review! Geweldig om te horen dat je onze snelle service en behulpzaamheid waardeert en dat je de prijzen redelijk vindt. We waarderen je feedback enorm.

Team HelloPrint

Soepel bestellen en uitstekende kwaliteit

Het selectie- en bestelproces verliep soepel en de boekjes werden zelfs een dag eerder geleverd dan vooraf gemeld! De kwaliteit is uitstekend, dus heel tevreden!

Antwoord van HelloPrint

Dankjewel Gerco — wat fijn om te horen dat het selectie- en bestelproces soepel verliep en dat je de boekjes zelfs een dag eerder ontving! Geweldig dat de kwaliteit je ook zo goed bevalt. We waarderen je enthousiaste terugkoppeling enorm!

Goeie kwaliteit!

Snelle én correcte service!

Antwoord van HelloPrint

Bedankt, Sam! Geweldig om te horen dat je onze snelle en correcte service zo waardeert. Fijn dat alles naar wens was — we doen ons best om dit blijvend te leveren.

Snel geleverd.

Snel contact, snelle levering, goede prijs.

Antwoord van HelloPrint

Hoi Ben, ontzettend bedankt voor je mooie review — wat fijn om te horen dat het contact snel was en de levering vlot ging, en dat je tevreden bent met de prijs. We stellen je complimenten zeer op prijs. Graag tot de volgende keer!

Team HelloPrint

Perfecte levering en timing + verzorgd…

Perfecte levering en timing + verzorgd werk! Dus héél tevreden met deze bestelling!

Antwoord van HelloPrint

Dankjewel Francky! Fantastisch om te horen dat de levering en timing perfect waren en dat het werk zo verzorgd is. We waarderen je vertrouwen en zijn blij dat je zo tevreden bent met je bestelling.

Fotobanners op zeil; TOPKWALITEIT

Ik heb foto’s laten printen op een zeil banner. Zeer mooie kwaliteit op alle gebied: zeil is mooi dik, kwalitatief goede ringen geperst op de vier hoeken, goed omgezoomd, print is helder qua kleur en met veel detail. Zondag besteld, donderdag in huis.

Antwoord van HelloPrint

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn blij dat het zeil mooi dik is en dat de print zo helder en gedetailleerd uitviel, en fijn om te horen dat de ringen en omzooming ook naar wens waren. Geweldig dat de bestelling zo snel bij je was — veel plezier ermee!

Beste Luc,

Wat ontzettend vervelend dat je bestelling niet is bezorgd. Dit is absoluut niet de bedoeling en ik bied je hiervoor onze oprechte excuses aan!

Ik ga direct voor je uitzoeken waar het mis is gegaan met de bezorging. Ik neem vandaag nog via e-mail contact met je op om dit zo snel mogelijk voor je op te lossen.

-Team Helloprint

Goede prijs/kwaliteit

11 februari 2026

Antwoord van HelloPrint

Hartelijk dank, Timothy! Geweldig om te horen dat je onze prijs/kwaliteit goed vindt — dat waarderen we enorm. We helpen je graag weer als je iets nodig hebt.

Snelle respons en snelle levering

Snelle respons en snelle levering

Antwoord van HelloPrint

Hoi Chris, heel erg bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze snelle respons en snelle levering hebt ervaren — daar doen we het voor. We waarderen je feedback enorm en helpen je graag weer!

kioskvlag

prijs/kwaliteit prima, vlotte communicatie

Antwoord van HelloPrint

Beste Annemie, ontzettend bedankt voor je 5-sterren review! Geweldig om te horen dat de prijs/kwaliteit je bevalt en dat je onze vlotte communicatie waardeert. We stellen je vertrouwen zeer op prijs en helpen je graag weer verder.