In eerste instantie ben ik zeer teleurgesteld met de geleverde vlaggen die qua kleuren niet overeen kwamen met mijn bestelling máár de 5 sterren zijn voor de medewerker die zo met mij meeleefde en beg... Toon meer
Ik heb diverse producten met eigen ontwerp besteld en hiervoor een keurige offerte ontvangen. Eén vast contactpersoon waar ik met vragen bij terecht kon. Zowel via mail als telefonisch. Erg fijn! Ein... Toon meer
Het betreft in mijn geval een terugkerende bestelling die super vlot geleverd werd. Het enige nadeel is dat er bij deze bestelling (de 3e bestelling) gelijk afgerekend moet worden terwijl ik namens e... Toon meer
de blanco raamvlag heb ik in goede orde ontvangen. Echter al mijn vragen worden via een robot behandeld en beantwoord , maar niet correct. Ik vind dit klantonvriendelijk en plaats dus mijn order van 1... Toon meer
Making quality printing easy for everyone
We’re local in every country we serve, helping you print with ease while making printing accessible worldwide.
Schiedamsevest 89, 3012BG, Rotterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review

verzendingskosten worden toch gerekend ook wanneerje voor meer dan 60€ besteld

Antwoord van HelloPrint
Het is geen 5 sterren geworden omdat ik wat hulp van de klantenservice nodig had om de bestelling af te ronden. Die hulp was top, vlot en erg vriendelijk, dus daarom zeker een dikke voldoende. Wanneer we weer door onze voorraad heen zijn, bestellen we zeker weer bij HelloPrint.

Antwoord van HelloPrint
Door een onduidelijkheid tussen de track & trace-codes en het aantal geleverde dozen met folders, werd er spontaan een extra aantal folders herdrukt en binnen 2 dagen geleverd.
Lieke, nogmaals bedankt voor je snelle en zeer klantvriendelijke medewerking en oplossing.

Antwoord van HelloPrint
Enorm goede kwaliteit van bord! Het was ook een zeer aangename samenwerking en het kwam ook zeer snel aan! Het bord opzich zag er ook heel goed en was heel mooi uit!!

Antwoord van HelloPrint
Alles was naar wens en snel in orde
En gemakkelijk geleverd

Antwoord van HelloPrint
Goede (telefonische) ondersteuning, snelle levering en prima kwaliteit.

Antwoord van HelloPrint
Goede kwaliteit, zoals altijd. Onze geniete boekjes/magazines worden al jaren door Drukzo en nu Hello Print naar volle tevredenheid verzorgd. !!

Antwoord van HelloPrint
De leveringen van m’n laatste 2 bestellingen gewoon rampzalig kalenders laten maken om bij een evenement uit te delen komen ze pas het evenement binnen weg 500 kalanders en €1000 en nu banner gemaakt geleverd maar niet bij mij tig x contact gehad van heb ze die dag echt nodig want anders heb ik er niks aan moet ze bij een evenement ophangen ondanks dat ik meerdere malen hebt aangegeven ik er voor betalen en we zien wel als die eerst boven water komt dan neem ik ze beide na tig mail en bel verkeer uiteindelijk hebben ze een nieuw bestelling voor ingezete (kosteloos wat weer goed is) maar ja hoor levering na mijn evenement dus heb aan deze banners ook niks aan zou in december weer kalenders bestellen maar ben nu aan het kijken waar ik het anders kan laten maken

Antwoord van HelloPrint
bij drukzo kreeg ik een mail wanneer het pakket geleverd werd, dan kon ik de buren verwittigen om het binnen te nemen indien ik niet thuis was. nu niets gezien. Het pakket stond aan de voordeur gelukkig was ik thuis, met dit stormweer de laatste tijd was het misschien drupnat geweest.

Antwoord van HelloPrint
Het hele bestelproces is vlot verlopen, snelle levering en verzorgde materialen.