HelloPrint Reviews

34.048

4,5

In eerste instantie ben ik zeer teleurgesteld met de geleverde vlaggen die qua kleuren niet overeen kwamen met mijn bestelling máár de 5 sterren zijn voor de medewerker die zo met mij meeleefde en beg... Toon meer

Ik heb diverse producten met eigen ontwerp besteld en hiervoor een keurige offerte ontvangen. Eén vast contactpersoon waar ik met vragen bij terecht kon. Zowel via mail als telefonisch. Erg fijn! Ein... Toon meer

Het betreft in mijn geval een terugkerende bestelling die super vlot geleverd werd. Het enige nadeel is dat er bij deze bestelling (de 3e bestelling) gelijk afgerekend moet worden terwijl ik namens e... Toon meer

de blanco raamvlag heb ik in goede orde ontvangen. Echter al mijn vragen worden via een robot behandeld en beantwoord , maar niet correct. Ik vind dit klantonvriendelijk en plaats dus mijn order van 1... Toon meer

1. #5 van de 5 beste bedrijven in Commerciële drukkerij
  2. #2 van de 4 beste bedrijven in Labelprinter
  3. #3 van de 5 beste bedrijven in Digitale afdrukservice
  4. #3 van de 10 beste bedrijven in Kantoorbenodigdheden winkel
  5. #5 van de 8 beste bedrijven in Prints en uithangbordenwinkel
  6. #10 van de 13 beste bedrijven in Promotieartikelenwinkel

Making quality printing easy for everyone

Shop HelloPrint by country

We’re local in every country we serve, helping you print with ease while making printing accessible worldwide.

Choose your local HelloPrint store below to get the right products, prices, and delivery options for your country:

Uitstekend

34K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(34.048)

3.270 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooi product

Mooi product, goede kwaliteit en prettig schakelen rondom de bestelling.

Antwoord van HelloPrint

Hoi Erwin, heel erg bedankt voor je mooie review! Fantastisch om te horen dat zowel het product als de kwaliteit je aanspreken en dat het schakelen rondom de bestelling prettig verliep. We waarderen je feedback enorm.

zeer goede service

Antwoord van HelloPrint

Hoi Jose, ontzettend bedankt voor je 5-sterren review! Geweldig om te horen dat je onze service als zeer goed hebt ervaren — dat waarderen we enorm. We helpen je graag weer!

Helemaal tevreden.

Mooie kwaliteit doek en vlotte levering.

Antwoord van HelloPrint

Dankjewel Lieve! Fantastisch om te horen dat het doek van mooie kwaliteit is en dat de levering vlot verliep. We waarderen je positieve feedback enorm en helpen je graag weer.

Team HelloPrint

Ik heb voor de bestelling van de flyer…

Ik heb voor de bestelling van de flyer mijn beoordeling al doorgestuurd.

Antwoord van HelloPrint

Bedankt voor je reactie en voor het doorsturen van je beoordeling over de flyers. Fijn dat we deze in goede orde hebben ontvangen!

Wat betreft de andere beoordeling klopt het inderdaad dat we hier op 11 juni al contact over hebben gehad en dat dit toen is beantwoord. Dat staat helemaal goed in ons systeem.

Nogmaals hartelijk dank voor je feedback en je tijd.

Nog een fijne dag gewenst!

super

Schitterend drukwerk en op tijd geleverd

Antwoord van HelloPrint

Dankjewel Henk! Geweldig om te horen dat het drukwerk schitterend was en dat alles op tijd geleverd werd. We waarderen je positieve feedback enorm en helpen je graag weer.

Team HelloPrint

Snelle levering en prima drukwerk

Snelle levering en prima drukwerk. Duidelijke site

Antwoord van HelloPrint

Bedankt Ad! Fantastisch om te horen dat je de snelle levering en het prima drukwerk waardeert en dat onze site duidelijk was — dat doet ons echt goed.

Team HelloPrint

fijne en makkelijke omgeving om groot formaat posters te bestellen

Kon heel gemakkelijk mijn eigen ontwerp uploaden in de maat die ik wilde. voor mij dus perfect uitgekomen. Qualiteit en de controle waren goed. (ik wist vooraf dat de qualiteit van mijn upload al iets minder was maar Helloprint wees me daar nog goed op.

Snelle levering ook en in kleine oplage.

10 juni 2026

Antwoord van HelloPrint

Hoi Dennis, wat fijn om te horen dat het uploaden in de gewenste maat zo makkelijk ging en dat onze kwaliteitscontrole je daarbij goed heeft geholpen! Geweldig ook dat de snelle levering en de kleine oplage precies uitkwamen voor jouw bestelling. Heel erg bedankt voor je positieve review!

Team HelloPrint

Met John van Wijnen kun je goed zaken…

Met John van Wijnen kun je goed zaken doen. Hij begrijpt met een half woord wat de klant wenst.

Antwoord van HelloPrint

Dankjewel Richard! Geweldig om te horen dat je zo prettig zaken doet met John en dat hij met een half woord begrijpt wat je wenst. We waarderen je vertrouwen enorm.

Team HelloPrint

Erg tevreden over Helloprint.

Erg tevreden over Helloprint.

Alleen jammer van de AI op de chat en mail. Dit is erg irritant.

13 mei 2026

Daar Bas,

Bedankt voor uw 5-sterrenreview en voor het delen van uw feedback.

Wat fijn om te horen dat u erg tevreden bent over Helloprint. Tegelijkertijd waarderen we uw eerlijke opmerking over de AI op onze chat- en e-mailkanalen. We begrijpen dat dit soms als frustrerend kan worden ervaren en we blijven werken aan verbeteringen om onze ondersteuning zo prettig en efficiënt mogelijk te maken.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Team Helloprint

Antwoord van HelloPrint

Bedankt Menno — wat fijn om te horen dat je onze communicatie duidelijk vond! We waarderen je 5-sterren review enorm en zijn blij dat alles helder voor je was. Als we nog iets voor je kunnen betekenen, staan we graag voor je klaar.

Team HelloPrint

na een pad stelling heeft het bedrijf…

na een pad stelling heeft het bedrijf contact opgenomenen het probleem hersteld tot 100% tevredenheid

17 juni 2026

Antwoord van HelloPrint

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat we snel contact konden opnemen na je melding en dat het probleem tot 100% naar tevredenheid is opgelost. We waarderen je vertrouwen en feedback enorm.

Team HelloPrint

Perfect gedrukt en altijd op tijd…

Perfect gedrukt en altijd op tijd geleverd!

Antwoord van HelloPrint

Bedankt Magda! Geweldig om te horen dat de drukkwaliteit perfect was en dat je bestellingen altijd op tijd geleverd werden. We waarderen je vertrouwen en zijn blij dat je zo tevreden bent.

⭐☆☆☆☆ (1/5)

⭐☆☆☆☆ (1/5)

Helaas een zeer teleurstellende ervaring met HelloPrint.

Ik heb voor ruim €1.200 aan drukwerk besteld, inclusief een betaalde Premium bestandscontrole om fouten te voorkomen. Van de complete bestelling zijn uiteindelijk slechts twee producten correct geleverd. De rest bevatte ernstige productiefouten:

• Enveloppen verkeerd bedrukt.
• Presentatiemappen waarbij de stanslijnen zichtbaar zijn.
• Notitieboeken die ondersteboven zijn gedrukt.
• Diverse andere producten die niet overeenkomen met de aangeleverde bestanden.

Deze materialen waren bedoeld voor een beurs in het buitenland en moesten uiterlijk 4 juni beschikbaar zijn. Door de vertragingen en de vele fouten waren de producten op het moment dat ze aankwamen grotendeels waardeloos geworden.

Wat mij nog meer teleurstelt, is de afhandeling. Ik heb meerdere keren uitgebreide foto’s aangeleverd en ben inmiddels weken bezig met deze klacht. Iedere keer wordt aangegeven dat het intern besproken moet worden, maar een concrete oplossing blijft uit.

Fouten kunnen gebeuren, maar de manier waarop hiermee wordt omgegaan is voor mij onacceptabel. Zeker gezien de omvang van de bestelling en het feit dat ik extra heb betaald voor een Premium bestandscontrole.

Ik hoop dat HelloPrint alsnog verantwoordelijkheid neemt en deze zaak netjes afhandelt. Op dit moment kan ik HelloPrint helaas niet aanbevelen.

29 mei 2026

Beste Vladimir,

Wat een jammer om te lezen over je vervelende ervaring. Dit is absoluut niet de kwaliteit en service waar HelloPrint voor staat, zeker niet bij zo'n belangrijke bestelling voor een beurs en met een Premium bestandscontrole. Mijn oprechte excuses voor de fouten en de veel te trage afhandeling hiervan.

Ik ga hier nu direct persoonlijk achteraan om uit te zoeken waar het intern is misgelopen. Je hoort zo snel mogelijk, vandaag nog, via de mail.

Saskia

Heel tevreden

Heel tevreden! Bestellen gaat makkelijk. Prijs en kwaliteit staan in verhouding.

10 juni 2026

Antwoord van HelloPrint

Hoi Willem, ontzettend bedankt voor je 5-sterren review en je positieve woorden! Fijn om te horen dat bestellen makkelijk ging en dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer.

Antwoord van HelloPrint

Hoi Wim, ontzettend bedankt voor je mooie beoordeling — fijn om te horen dat je de orderintake als vlot ervaarde en dat de levering perfect was. We waarderen je vertrouwen en kijken ernaar uit je weer van dienst te mogen zijn.

zeer mooi gedaan

9 juni 2026

Antwoord van HelloPrint

Dankjewel Karine — wat fijn om te horen dat het resultaat "zeer mooi gedaan" is! We zijn blij dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Hartelijk dank voor je positieve review!

Kan niet beter

Kwaliteit:zeer goed
Bestelling: op aangekondigde datum: dus : super
Bezorging : perfect

16 juni 2026

Antwoord van HelloPrint

Bedankt Diane! Fantastisch om te horen dat de kwaliteit zeer goed was en dat je bestelling op de aangekondigde datum perfect werd bezorgd. We waarderen je positieve feedback enorm en helpen je graag weer.

Top drukwerk

8 juni 2026

Antwoord van HelloPrint

Wat fijn om te lezen — bedankt voor je 4-sterren review en het compliment dat ons drukwerk “top” is. We stellen je positieve feedback enorm op prijs en zijn blij dat je tevreden bent met de kwaliteit. Hartelijke groet van het HelloPrint-team.

TOP-kwaliteit

Kwaliteit van het geleverde drukwerk was "TOP" en werd op tijd geleverd. HelloPrint is de ideale partner voor onze vzw!

16 juni 2026

Antwoord van HelloPrint

Wat geweldig om te horen — bedankt voor je enthousiaste review! Fijn dat de kwaliteit van het drukwerk “TOP” was en dat alles tijdig geleverd werd. We waarderen het vertrouwen van jullie vzw enorm en helpen graag opnieuw wanneer jullie iets nodig hebben.

Betere directe communicatie voor professionals drukkers sinds 1792

Betere directe communicatie voor professionals. Eerst alles uitleggen aan Anna, dan zeer lang wachten bij doorverbinden intern en uitzonderlijk van verschillende kanten tegenstrijdige instructies.

12 juni 2026

Antwoord van HelloPrint

Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt me zeer te horen dat onze communicatie niet aan de verwachtingen heeft voldaan. Als professional wil je snel en eenduidig geholpen worden, en het spijt me dat je lang hebt moeten wachten en tegenstrijdige instructies hebt gekregen.

Dit is absoluut niet de ervaring die we willen bieden. Ik ga hier direct intern achteraan om dit uit te zoeken. Ik zal je ook nog een mail ter opvolging sturen.

- Team Helloprint