Our guide Tiago, gave a personal tour in Porto studded with history, architecture facts, anecdotes and shared the small restaurant gems with us. A top notch experience all together!
Lees wat reviewers zeggen
Det är lite läskigt att inte få sina biljetter direkt men man måste bara ha lite is i magen för de kommer. En av våra biljetter fungerade också inte först så vi kontaktade ett nummer vi hade fått och... Toon meer
Den guide vi hade som tog oss genom jameson och Guinnes var helt fantastisk. Ett stort beröm till Richard som gjorde att man kände sig trygg och välkommen. Mycket kunnig inom allt och kunde svara på a... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hitta biljetter till evenemang i USA och London till bästa pris. Broadway, NBA, konserter... Miljontals biljetter omedelbart tillgängliga.
Contactgegevens
Zweden
- hellotickets.se
Jätteintressant och lärorikt
Jätteintressant och lärorikt. Trevlig guide, som pratar jättebra engelska, ger oss insikter om lokalbefolkningens situation under Maffians styrning och hot samtidigt som hon väver in Siciliensk historia. Rekommenderas!
Härliga vyer och fantastisk guide
Härliga vyer och Marty var en fantastisk guide som fick en att hålla humöret uppe hela dagen! Den långa resan gick så fort eftersom man var så hänförd av alla upplevelser! Rekommenderar starkt!
En minnesvärd utflykt till Posiedons…
En minnesvärd utflykt till Posiedons tempel på Kap Sunion. En bra guide och en fantastiskt och magisk upplevelse att få beskåda solnedgången från denna plats. Väl värt att åka denna tripp.
All good just do it!
Kanonbra guide
Smidig bokning med bra upplevelse
Smidigt och enkelt med bokning och mottagande av biljetterna. Bra information om samlingplats och turen var som beskriven.
En alldeles utmärkt och påläst guide
En alldeles utmärkt och påläst guide
Tryggt trevligt och roligt.
Tryggt trevligt och roligt.
Toppbetyg för kapten och kunnig och skämtsam guide...toppbetyg 👌👌
Jag var lite osäker om det skulle…
Jag var lite osäker om det skulle fungera, men det var inga problem.Allt fungerade perfekt.
Mycket kunniga guider
Mycket kunniga guider. Blev nyfiken på att lära mig mer om Spaniens historia.
En mycket bra paketerad resa
En mycket bra paketerad resa. Det var lagom med tid för vinprovning, lunch och båttur. Ingen stress. Kunnig och trevlig reseledare. Besökte två vingårdar som mycket pedagogiskt berättade om vinodling ur ett historisk perspektiv, hur odling och produktion går till idag samt hur man på olika sätt kan känna vin smaker.
Match Man City
Skulle absolut rekommendera Hellotickets. Vänlig kundtjänst som återkom snabbt. Första gången vi bokade biljetter till en match utomlands och det var lite nervöst när inte biljetterna kom när man bokade. Vi fick dem 2 dagar innan matchdagen och allt flöt på som det skulle. Att vi sedan bokade säsongens bästa match för Citys gjorde att detta blev bästa dagen för vår 13-åring 🩵
Allt var så välorganiserat från början…
Allt var så välorganiserat från början till slut! Jättebra guide Mr Kahn
Guiden var mycket bra
Guiden var mycket bra! Turen var
intressant och innehållsrik
Perfekt timing
Perfekt timing, allt funkade klanderfritt med tider evenemang och resa. Trevlig reseledare som pratade på spanska och engelska. Kul resa helt klart prisvärd.
Bra planering
Allt fungerade till 100%. Gomera sköter det andra. Spektakulära vyer på slingrande vägar. Inget för höjdrädda
Intressant tur
Intressant tur. Snorkling nära delfiner var bra, dock alldeles för många båtar med snorklare, men vår båt kille var duktig på stt navigera så vi var när delfinerna när de kom upp för att andas. Mestadels är de nära botten och jagar småfisk.
Utöver delfinerna så var vår kunnige guide San en stor del av att vi tyckte turen var bra.
Smidig biljettservice!
Allt funkade mycket smidigt - hjälpsam och snabb kundservice och biljetterna kom som de skulle.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.