Denne butikken opererer med et for meg ganske ukjent system for retur. Kjøpte en støttebelte og la til 1 ekstra vare for å få denne gratis frakten. Beltet er for liten, nå ber de meg legge inn en... Toon meer

Jeg har handlet flere ganger hos helseboden.no og altid fått svarende til mine forventninger. Den siste gang jeg handlet var pakken tom da posten leverte den, posten tok ansvar og helseboden sendte... Toon meer

Ikke kjøp Manual Dental Irrigator og heller ikke kjøp Pearlsher. Første funket ikke i det hele tatt. Helt klart kina-kvalitet. SPILL AV PENGER. Andre fungerer dårlig. Sendte reklamasjon til kundeservi... Toon meer

Eg bestilte detoxputer. Fekk eit anna merke enn det dei reklamerer med. Fekk beskjed frå kundeservice at eg hadde fått rett produkt men dei bruker andre bilde i reklamen. Styr unna denne bedriften. Du... Toon meer

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,2

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Overpriset Wish

Kontaktet kundeservice for pakken min med en høvel var ute fra selve plastikkemballasjen.

Snakka med en som het Emine siden pakken min var åpnet. Svaret: sånt skjer under frakt Og hun sendte meg en video med hvordan man barberer seg med høvel med YouTubelink. Sendte Ofc en tilbake med En video det de forklarer hvordan man skal snakke med Kunder.

11 januari 2023

veldig dårlig,,

veldig dårlig,,, bestilte en dings mot snorking/bedre pust og fikk noen metallstenger i en liten pose. 0 svar tilbake når man prøver å få kontakt, hadde aldri kjøpt noe her igjen.

21 september 2022

Magnetarmbånd

Kjøpte magnetarmbånd, som skulle fjerne grevinnehenget😅😅 Selvfølgelig virker det ikke, men det var pent da....
Sendte dem en melding, men fikk ikke svar. Ikke overraskende....

2 september 2022

Trygt. Varene kom etter 2 dager i posten

Varene kom etter 2 dager i posten. Stod til forventningene. Kvalitet virker å være god. Jeg kommer ikke til å være redd for å bestille herfra igjen. Leste reviews etter jeg hadde bestilt og var redd for katta i sekken,men alt gikk bra.:)

7 april 2022

Styr unna.. useriøst og elendig kvalitet.

Du skal lete lenge etter noe mer useriøst enn helseboden.. kvaliteten er ingenting som de beskriver under produktinformasjonen! bestilte flere ting og alt er helt ubrukelig og billig jall fra kina.. styr unna.

1 maart 2022

Tregt og dårlig kundeservice.

Pakken skulle bli sendt "samme dag", noe som ikke stemte. Etter flere dager uten at pakken ble sendt så benyttes angreretten men beløpet er ikke tilbakeført. Det har nå gått 11 dager siden bestillingen, men står verken uten pakke eller beløp. Kundeservicen er mildt sagt dårlig.

20 mei 2021

Is dit jouw bedrijf?