Goede kwaliteit ladder, licht en super safe! We gebruiken het o.a. voor onze fruitbomen. Na online bestellen nog even gebeld omdat we het snel nodig hadden. Ontzettend aardig en goed geholpen. Ze heb... Toon meer
Zeer handige ladder. Ik heb deze speciaal gekocht om de esdoorns in onze Japanse tuin in vorm te snoeien. Staat zeer stabiel en voelt veilig als je erop staat. Wat deze trap uniek maakt is dat de drie... Toon meer
De ladder is top. Op dusdanige manier verstelbaar dat hij overal past. Eerste snoeiklussen waarbij ik me veilig voelde achter de rug. Opmerking; bij bestellen kreeg ik geen bevestigingsmail. Die kwam... Toon meer
Ik bestelde mijn ladder op een zondagavond en kreeg onmiddellijk respons. Niet alleen een dank voor mijn bestelling, maar ook vriendelijke hulp voor de internationale Facturatie. Ook bij de leverin... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft 62% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wat een geweldige ladder
Wat een geweldige ladder. Zo stabiel staan tijdens het knippen van de hagen. Dit had ik jaren eerder moeten doen. Ik heb een tuin met behoorlijk wat oneffen ondergrond. Dit is een prachtige oplossing. Lichtgewicht en stevig.
Goede, stabiele ladder
Goede, degelijke, stabiele ladder. Hier voel ik me veilig op de bovenste sport.
En snel geleverd. Top!
Wat een geweldig bedrijf
Wat een geweldig bedrijf. Mijn klacht is super snel en goed afgehandeld.
We zijn tevreden over het product en de…
We zijn tevreden over het product en de levering.
Ladder is van goede en deugdelijke…
Ladder is van goede en deugdelijke kwaliteit. Het bedrijf heeft niet alleen goede ladders maar ook een hele goede service. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Kortom een aanrader om een professionele ladder te kopen.
De henchman ladder is zéér licht
De henchman ladder is zéér licht, volledig aanpasbaar op ongelijk terrein, en uiterst veilig.
Henchman tripod pro 4.8 m
Ook bij de levering werd ik opgebeld om datum en plek af te spreken.
De ladder is prima verpakt en beantwoordtvisueel aan de verwachtingen.
Ik heb ze nog niet gebruikt, maar dat gebeurt eerstdaags. Tot hiertoe alles top.
Voel mij veel veiliger op de ladder…
Voel mij veel veiliger op de ladder staan bij het scheren van de haag. Bedankt!!!
Had ik geweten dat de wilgen knotten…
Had ik geweten dat de wilgen knotten met een Henchman-ladder zo veilig en efficient kon, had ik ze al veel eefder aangekocht!
Prachtige ladder
Prachtige ladder. Veel lichter dan een driedelige ladder. Super praktisch voor in de border en de hoge hagen. Keurig op afspraak en goed verpakt bezorgd
Excellent service!!!
Ideaal om hoge heggen te snoeien
Ideaal om hoge heggen te snoeien, staat met de 3 poten zeer stabiel en werk is veel gemakkelijker en veiliger door platform
Een geweldige plakladder
Goede kwaliteit ladder, je staat stevig dankzij de brede treden.
Tijdens het plukken kan je in de reling hangen wat de veiligheid zeker verhoogd.
En in de boomgaard zijn de verstelbare poten een must.
Een geweldige plukladder
Prima ladder.
Prima ladder.
Zeer licht maar stabiel en voldoende groot werkplatform met steun.
Is zijn prijs zeker waard.