Van uit het ziekenhuis Jette
Ik lig momenteel in ziekenhuis, en ze zeggen, amaai das nu eens lang geleden dat ik nog echte thee heb geroken heb
Rita
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Rita
Ik heb thee gekocht bij Herbati en ben heel tevreden over mijn ervaring. De service was top en je merkt dat ze echt tijd neemt voor haar klanten. De thee zelf is van zeer goede kwaliteit en smaakt heerlijk. Zeker een aanrader voor iedereen die van goede thee houdt!
Mijn boeketje geur kaarsen ziet er heel mooi uit en ruikt heerlijk. Het is een ideaal cadeautje voor je partner of iedereen die van geurtjes en/of kaarsen houd.
Ik ga zeker nog bestellen in de toekomst.
Ik ben zeer tevreden. De relax blend Herbati Thee is heerlijk. De thee heeft een subtiele lekkere smaak en werkt ontspannend. Ik heb heerlijk geslapen.
Daarnaast heb ik ook de wierook van Green Acres in de geur honeysuckle gebrand. Een heerlijke geur die niet overheersend is. Daarnaast is het heel fijn dat het stokje niet snel opbrand. Op deze manier heb je langere tijd een heerlijke geur om je heen.
Een aanrader!
Groetjes Carin
ik kan het iedereen aanraden , snelle levering , vriendelijkheid en zoeken naar een oplossing , int kort ,ik zou zeggen zekers iedereen!
Heel blij met dit boeketje kaarsen, ziet er niet alleen heel mooi uit maar het ruikt ook nog eens super lekker! Zeker een aanrader!
Mooi boeketje rozen besteld. De geur is heerlijk.. heel mooi gedaan..
Heel snelle service.
Doe zo verder!
Zeer vriendelijk en zeer lekkere thee gekocht een aanrader
Super snel verzonden en aangekomen, piekfijn verpakt. De thee is echt lekker. Ook had ik kaarsen besteld en wow! Prachtige kunstwerken en ze ruiken heerlijk. Een streling voor alle zintuigen. Super tevreden!!
Voor wie graag iets uniek heeft als cadeau, Valentijnsdag of verjaardag of eender welke gelegenheid. Wij zijn alvast heel tevreden klanten en nemen regelmatig een dagverse verpakte thee op onze behoeften mee naar huis ... Op smaakkeuze,medicinaal of één van haar zelf gemaakte blends of we laten het leveren aan huis bij gebrek aan tijd.De kaarsen ruiken fantastisch,smelten mooi en zoals Herbati gekend is enkel op pure natuurlijke materialen 🥰
Veel last van mijn nieren gehad sinds ik de infusie gentle kidney drink speciaal ontworpen voor de ondersteuning van de nieren geen last meer gehad nu bijna 6 maanden waar anders om de 3 maanden een steentje kwam, voor mij een aanrader
Ook bestellen gaat heel vlot komt verzorgd toe en ongeschonden dit geld voor alle dingen bij Herbati
Ik heb ook de kaarsen ontvangen mooi in een doosje met bescherming onderin
Gewoon goede site qualiteit en prijs zeker een aanrader
Heel fijne herboristenwebshop! De thee is van topkwaliteit en smaakt superpuur, en de kaarsen hebben een zachte, natuurlijke geur. Mooi verpakt met een persoonlijk tintje. Zeker een aanrader voor een cosy self-care moment