Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt Hevi Sugaring i flere år og er meget glad for deres produkter. Det er super nemt at påføre, det fjerner hårene uden for store smerter og spilder jeg noget voks tørres det let af med en... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gør ikke mine ben silkebløde og heller ikke hårfri i mere end en uge. Jeg har ikke exceptionelt hurtigtvoksende hår, de er mørke, men jeg har meget mellemrum mellem hårene, fordi jeg har epileret i så... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har efterhånden brugt produkter fra Hevi Sugaring i en del år, og jeg har været fuldt tilfreds fra start. Altid hurtig levering og så er deres voks bare helt fantastisk - det er nemt og smertefrit... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækre, helt naturlige og effektive produkter. Jeg har bruget Hevi's produkter til hårfjerning et års tid, og er super glad for det resultat jeg får. Som mørkhåret har jeg altid kæmpet med røde kn... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetische producten leverancier

Geschreven door het bedrijf

HEVI Sugaring er en serie af økologiske og allergivenlige hårfjernings produkter og før- og efterbehandlings produkter. HEVI Bodysugaring fjerner nemt og effektivt hårene på kroppen, men i modsætning til andre voks produkter rykkes hårene ud med hårets groretning og IKKE modsat, hvilket gør behandlingen mindre smertefuldt og slut resultatet, bedre og flottere.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det var en super god og hurtig levering…

Det var en super god og hurtig levering af varerne. De lever nok ikke helt op til hvad jeg synes jeg har set på de forskellige promo videoer. Den rulle epilator kører ikke super godt og gør faktisk rigtig ondt at bruge på områder hvor huden ikke er helt strammet ud, som f.eks. På benene. Selv om man prøver at stramme ud i huden, så river den ret meget. Det synes jeg er lidt ærgerligt

20 februari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Modtaget produktet og desværre så…

Modtaget produktet og desværre så virker varmebeholderen til sugaring ikke og dermed ikke muligt at bruge produktet

14 maart 2023

Hej Ditte,

Tak fordi at du skrev til os, på vores mail. Vi er selvfølgelig kede af at du har modtaget et defekt produkt. Derfor har vi selvfølgelig som aftalt, sendt en ny varmebeholder af sted til dig.

Vi ønsker dig en god påske. :-)

Mvh. Niclas

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering! Godt produkt og god vejledning medfølger! Lidt overrasket over at et sted der laver "sugaring" har en chokolade snack med, og ikke en bolche :p det hele spiller bare!

15 februari 2023

Fantastisk produkt ✔️ Har prøvet alm

Fantastisk produkt ✔️ Har prøvet alm. voks for mange år tilbage og det var meget smertefuldt hvilket dette IKKE er. Det er super nemt, gør ikke ondt og resultatet er det pænest jeg nogensinde har opnået 👍 Jeg er 100 % fast kunde fra nu af

22 februari 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Ja deres Bodysugaring er perfekt

Ja deres Bodysugaring er perfekt, men fik sættet i fødselsdagsgave af min mand i august sidste år. Men HEVI Spatel Varmer har jeg brugt 4 gange og da jeg ville bruge den 5 gang ville den først ikke varme så det var for stift og den havde stået og varmet over en time men det var ikke til at smøre ud æv men så slukket vi den og stilt den på 1 og skal da lige love for den så blev varm små boblet oven på efter 45min og det var alt for varm, så har jeg kontaktet dem på 2 forskellige mails for reklamation første gang D.17 også igen D.21 på henholdsvis vt hevi-sugaring og
info hevi-sugaring, men uden held oh intet respons det er dårlig service, bliver dette ikke rettet ind og en bedre service og respons, kan jeg absolut ikke anbefale folk at handle med hevi sugaring det synd og skam at trække et så godt produkt ned pga dårlig service.

16 januari 2023

Antwoord van HEVI Sugaring

Hej. Vi beklager meget at denne mail til vt og info mailen er gået tabt. Det har i hvert fald ikke været bevidst at vi ikke hare reageret på disse.
Det lyder til at din varmer er defekt. Vil du ikke være sød at kontakte mig direkte på mba@nordicsense.dk / hevi@nordicsense.dk. Så sender vi dig en ny med det samme.
PS. hvor er jeg glad for at høre at du er glad for sukkervoksen :)

Venlig hilsen Marie

Gode produkter

Gode produkter, fin service, dejlig og overskuelig hjemmeside. Derudover er konceptet godt, og jeg handler her gerne igen!

16 december 2022

Hej Stine.
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os.

Hurtig levering👌🏼.

17 november 2022

Hej Michelle.
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse, det betyder meget for os ❤️ Vh. Vivi

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Hurtig levering og en kanon vejledning med video på mail om hvordan produktet skal bruges. Kan helt klart anbefale Hevi-sugaring. 5 stjerner herfra MPJ Wellness

15 oktober 2022

Hej Maryanne.

Tusind tak for en dejlig anmeldelse, og fedt at du kan lide vores videoer.

Super gode produkter

Super gode produkter. God service og hurtigt levering. Alt i alt en rigtig god hårfjerningsoplevelse!

22 september 2022

Hej Malene.
Tusind tak for en dejlig anmeldelse. Det sætter vi stor pris på :)

Helt igennem god oplevelse

Helt igennem god oplevelse - hurtig levering - godt produkt - det er helt sikkert mit foretrukne hårfjerningsmiddel fremover.

27 september 2022

Hej Kirsten.
Tusind tak for den dejlige anmeldelse :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode og milde voksprodukter

Gode og milde voksprodukter, til min sensitive hud.
Er glad for mit køb og der var hurtig levering. Dog synes jeg, man hurtigt får brugt hele vokspatronen, som er det eneste minus.

21 september 2022

Hej Jessica.
Tak for din gode anmeldelse, med tiden vil du opleve at du bruger mindre og mindre produkt, så bare klø på ;)
Vh. Vivi

Lees meer over geverifieerde reviews.