Det står leverans efter 1-3 arbetsdagar, men här sitter jag efter 4 arbetsdagar, en fredag, och får ett mejl om att leveransen kommer fram på måndag. Då har det nästan gått en vecka från beställningen... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har följt Wilma Holmqvist länge och blev nyfiken på att testa hennes produkter även om jag inte sminkar mig speciellt mycket men det blev ändring på det efter första beställningen! Har köpt mascar... Toon meer
Otroligt snabb leverans. Jag kommer garanterat fortsätta handla från Hickap för deras extremt professionella, samt goda service. Är förevigt hjärtligt tacksam då de hjälpte mig efter att min första... Toon meer
Väldigt snabb leverans. Har testat väldigt många olika produkter från er och älskat det mesta. Det enda ”negativa” jag har att säga: Deras ”Honey Glow Priming Moisturizer” är det enda av VÄLDIGT... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Så nöjd med mina borstar.
Så nöjd med mina borstar.
Love love love
Älskar älskar älskar!!!
Fast delivery and smooth and simple to…
Fast delivery and smooth and simple to order!
Bra priser och bra produkter
Bra priser och bra produkter. Sambon blev supernöjd. Känslig hud men detta fungerade utmärkt
Extremt trevlig personal och bra…
Extremt trevlig personal och bra service. Fick min produkt supersnabbt och den var även helt otrolig! Har ingenting negativt och säga.
Bra produkter och bra pris
Bra produkter och bra pris, de som modeller verkar väldigt genuina och söta
Snabb frakt
Snabb frakt! Fint inslaget, bra priser och hög kvalite
bra frakt men den är dyrare än alla…
bra frakt men den är dyrare än alla andra frakter jag betalt vilket e tråkigt
The products are truly amazing and for…
The products are truly amazing and for a good price, I’ll definitely buy them again.
Visar inte alla omdömen
Brukar inte lämna omdömen på produkter eftersom ingen produkt fungerar på alla, men hickap skickade ut att man fick 15% rabatt om man skrev omdöme på en produkt man köpt. Därför skrev jag ett omdöme på en produkt som inte alls fungerade på mig och som gav mig en brännande och stickande känsla vid ögonen då det handlade om deras fransserum. Alltså gav jag produkten 1 stjärna. Rabattkoden kom så jag gjorde rätt när jag skrev omdömet. Men problemet är att hickap har valt att inte publicera omdömet, vilket gör att jag blir skeptisk. Ett företag måste kunna ta att alla inte gillar produkterna men eftersom de har valt att inte visa mitt omdöme blir jag fundersam på hur många omdömen de faktiskt valt att inte visa för att få bättre betyg på sina varor. Jag har nu helt slutat köpa därifrån eftersom jag inte vill supporta ett företag som inte låter alla omdömen synas.
Great customer service
Great customer service, quick replies and action.
The best skincare brand!
The best skincare brand!! Love it!
Bra kundservice
Snabb leverans och produkterna ser ut som de lovat. Tyvärr var jag känslig mot det jag beställt och fick en reaktion med brännande hy, blev röd i hela ansiktet och lite svullen. Jag skrev till Hickap och fick svar inom någon timme och fick varorna återbetalade, så jag är väldigt nöjd med kundservicen. Kan tyvärr inte säga något om deras produkter då jag som sagt fick en reaktion, men kundservicen får fem starka stjärnor.
Alltid nöjd
Bra produkter, har aldrig blivit besviken. Snabb leverans och aldrig något fel. Är supernöjd. Kan varmt rekommendera.
Jag tyckte det gick jättebra
Jag tyckte det gick jättebra! paketet var bra paketerat och kom I TID!!!! Sticket är jättebra och precis rätt och perfekt konsistens samt färg. Jag har använt produkten nästan varje dag i ett ganska bra tag nu och har inte upplevt några
”breakouts” alltså finnar!
Otroligt snabb leverans och snyggt…
Otroligt snabb leverans och snyggt paketerat. Det ska bli kul och testa dessa produkter 😊
Fantastiskt snabb leverans och…
Fantastiskt snabb leverans och underbara produkter. Kommer garanterat köpa vid fler tillfällen.
Paketet kom i mycket bra skick och gick…
Paketet kom i mycket bra skick och gick snabbt att få sin order, kan verkligen rekommendera Hickap. Deras produkter och sminkborstar är prisvärda och väldigt bra!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.