Jeg bestilte “Maymoon one-piece Khimar”, og var virkelig overrasket. Jeg havde forventet et godt stykke klæde, men havde ikke troet at kvaliteten ville være SÅ GOD, Ma Shaa Allah! :D Stoffet er tyk... Toon meer

Jeg bestilte en undercap og et modal tørklæde. Jeg ELSKER dem begge, god kvalitet. Og stoffet er så blødt. Den der undercap er så god, jeg plejede altid at få hovedpine af dem, men den her er bare me... Toon meer

Virkelig glad for mit køb hos Hidayah.dk🌸 Kvaliteten er overraskende god ifht prisen, derudover var det utrolig hurtig levering!! Jeg købte nytårs aften, og troede derfor der måske ville være lid... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Hidayah sælger modest tøj til alle kvinder. Vi har alt fra tørklæder, til kjoler eller bedetøj. Se mere på vores hjemmeside Hidayah.dk

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Magisk upplevelse.

Produkter vi köpt från er är super bra och super kvalitet.Färgerna glada och inspirerande.Passformen på kläderna helt magiska..Man känner sig som en princessa i dem.Tack för super fin upplevelse i samband med vår beställning hos er.

16 maart 2026

Meget dårlig kundeservice

Jeg har bestilt en masse khimar tørklæder til min umrah tur. Desværre var det ikke alle som passede i farven, og derfor kontakte jeg Hidaya for at bytte/ returnere nogle af de købte tørklæder.
Jeg skrev både via mail, kontaktformular og Instagram op til flere gange..
Nu 10 dage efter har jeg fortsat ikke modtaget svar, eller returlabel!
Derudover skal man betale for retur fragten, selvom der står de dækker udgiften på deres hjemmeside.
Øv øv. Jeg når ikke at bytte/ returnere dem inden turen.

24 november 2025

Fantastisk god kvalitet!

Stoffet er tykt og lækkert, men det betyder derfor også at den faktisk er ret tung, så jeg skulle lige lære at tage den på uden at jeg føler den “tynger” eller glider ned af mit hoved. Jeg bestilte heldigvis en Ninja-amta at bruge den sammen med og det fungerer rigtig godt. Det næste jeg bestiller herfra bliver en “instant khimar”!

10 november 2025

I was so worried about getting best…

I was so worried about getting best quality hijab for an event in a short time and had no idea from where to get them. After reading several reviews about Hidayah, I trusted them and ordered, and OMG everything is so AMAZING, Perfect colours as shown in the pictures and the Best in Quality. Thumbs up Hidaya..

26 november 2025

God kvalitet for en rimelig pris

God kvalitet for en rimelig pris. Forsendelsen kommer inden for få dage, og produkterne er som beskrevet og tilsvarende billedet på hjemmesiden. Jeg har været mere end tilfreds, med alle bestilte produkter fra hidayah.dk

15 november 2025