Hiddendisabilities Reviews 56

2,9

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Pakketjes komen niet aan. NUL service. Waardeloos bedrijf. NIET DOEN!!

Op 28 mei een koord en gepersonaliseerde kaart besteld voor autistische zoon die alleen op vakantie naar de VS ging. Was vooral bedoeld op de vliegvelden en tijdens overstaps.
Op 6 juni nog niets ontvangen. Pakketje ergens nog in de UK. Telefonisch is men niet bereikbaar. Herhaaldelijk gemaild en uitgelegd op welke datum hij de spullen nodig had, maar men verwijst steeds schriftelijk naar de track&tracecode. Pakket zou met DHL verzonden worden. Oeverloos contact gehad met DHL. PostNL en met Sunflowers.
Meerdere keren verzocht om een nieuw exemplaar te sturen, liefst per express, omdat mijn zoon op zekere datum op vakantie ging.
Post NL bevestigde dat het pakketje al vanaf 10 juni bij de douane lag. Nu 22 dagen is het er nog steeds niet en moest mijn zoon zonder op reis.
Ik heb vele mails gestuurd, ook naar die Rebecca. Er is 2x beloofd een nieuw exemplaar te sturen of ze verwijzen naar de T&T-code. Ze doen daar helemaal NIETS als een bestelling niet aankomt, behalve een voorstel tot teruggave van het geld.
Bespaar jezelf tijd, geld en veel ergernis en bestel hier nièts.
Hidden Disabilities is een organisatie met een goede marketing zodat iedereen bestelt, maar met geen of waardeloze klantenservice.
TIP: op de meeste vliegvelden en zeker op Schiphol kun je het sunflowercord GRATIS krijgen.
Ze sturen het voor je op of je kunt er ééntje ter plekke halen bij in ieder geval de servicedesk achter incheckbalie 27/28 in hal 3, maar waarschijnlijk ook op andere plekken.
De sunflower koorden en ook de kaarten zijn op meerdere websites te bestellen en veel goedkoper.
Hidden Disabilities heeft alleen maar de naam door een gelikte reclamecampagne bij gemeentes en organisaties voor mensen met beperkingen, maar ze leveren niet en verlenen NUL service. Het interesseert ze helemaal niets. Op die manier maken ze misbruik van mensen met beperkingen. Bespaar jezelf de moeite,tijd, geld en ergernis en koop het ergens anders.

18 juni 2024
Toon reviews in alle talen. (56 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken