Ricoded fitmeal vanille
Ik had de Ricoded fitmeal vanille en erg positief verrast naar de smaak. Wel aan de prijzige kant, desondanks voor herhaling vatbaar.
Onze formules zijn gebaseerd op wetenschappelijke innovatie om zo atleten van alle niveaus te helpen hun individuele doelen te bereiken, om zichzelf te overtreffen. Elk product heeft alles in zich wat jij nodig hebt om je volledige potentieel te bereiken. Onze producten zijn vakkundig samengesteld met ingrediënten die aansluiten bij jouw doelen, zoals het ondersteunen en opnieuw opbouwen van spieren, het opbouwen van kracht, groter worden of gewoon een strakkere definitie krijgen. Ons assortiment is geschikt voor elk type sporter, of je nu een paar keer per week traint of een fulltime sporter bent. High End Nutrition streeft ernaar het nummer 1 door experts aanbevolen sportproteïne- en supplementenmerk te worden. We werken samen met sportfederaties om onze expertise aan hun atleten te bieden.
Veilingdreef 11, 4614RX, Bergen op Zoom, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Één van de betere eiwitpoeders. Verrukkelijke smaken (alleen jammer dat de lekkerste smaken zo lang out of stock zijn), tegelijkertijd hoogwaardige kwaliteit. It’s all in the name!
Zoals de naam het zegt high end supplementen. We zijn fan van de samenstelling van de producten, de R&D erachter, het divers aanbod en de efficiëntie van de supplementen. High end is heel reactief als bedrijf en alle vragen zowel over producten of shipping worden op heel korte tijd beantwoord. In de wereld van 1001 supplementen heeft deze lijn haar naam niet gestolen. We zijn fervente fan en zijn blij te zien dat onze atleten even enthousiast zijn.
Na 10 jaar vele merken verkocht te hebben is dit nummer 1 vanwege de smaak en dat mensen er geen opgeblazen gevoel van krijgen.
Zeker een aanrader aan iedereen
Snelle levering en de gratis proef producten doen het ook altijd goed!
De doos was aan de onderkant open gescheurd, evt. gebrek aan afdichting of foutje bij transport.
Ik vond het wel jammer dat je geen duidelijke mail ontvangt met de leverdatum van het product.

Antwoord van High End Nutrition
Top! Producten en geweldige service.
Als het even misgaat, komt er een persoonlijke aanpak en oplossing!
De producten van High end Nutrition zijn top! Daarnaast een overzichtelijke site en snelle afhandeling van je bestelling.
Ook het contact is goed, snelle reactie en constructief!
Kortom, alles wat je mag verwachten van een bedrijf; goede producten en uitstekende service!
Snelle levering, altijd een klein presentje!
Goede betrouwbare producten en top kwa smaak.
De shakes lossen goed op en geven een verzadigd gevoel.
Snel geleverd, extra proef producten erbij wat altijd leuk is. Netjes en goed verpakt. De site laadt niet goed wat misschien klanten kost, maar als de producten dan zichtbaar zijn loopt het goed.
Mooi overzicht van producten en ik ben zeer tevreden over de werking
Op advies van mijn personal trainer deze eiwitshakes gekocht. Vanilla en Tarte Tatin. Met name de laatste is geweldig lekker. Bestelling was bovendien binnen 24 uur in huis!
Ik heb 3 producten van High End Nutrition besteld, de Superior Whey French Vanilla, Mr.T 2.0 Ginger pre workout en de fatburner. Het eiwitpoeder is smaakvol (ik mix het altijd met half melk/half water) en zit qua waarden (proteine, vet etc) echt goed.
De pre workout is behoorlijk krachtig tot het niveau dat je tintelingen van krijgt en levert best wel een boost (vooral focus) tijdens een workout.
Qua smaak is de pre workout prima en niet zo chemisch zoals pre workouts vaak zijn.
Fatburners beoordelen vind ik altijd lastig maar ik heb wel het idee dat het bijdrage levert. Sinds ik begonnen ben met nemen van de fatburner ben ik een paar kilo kwijt in ruim een maand, maar in welke mate dit komt door de fatburner is lastig zeggen. (in deze periode heb ik mijn day to day voeding naar beneden bijgesteld, en doe ik ook wat meer cardio dan voorheen).
Aangaande breder de bestelling. Het pakket werd binnen 1 dag bezorgd en doordat ik mij voor de aankoop inschreef voor de nieuwsbrief kreeg ik meteen 15% korting op de bestelling wat mooi meegenomen was. Ik ga hierna nog wel een keer bestellen.