Seth en Mies deden het fantastisch om ons eigendom in recordtempo te verkopen! Wij zijn erg tevreden van het bedrijf en de mensen erachter.
Ontzettend aangenaam begeleid door Ilke, zowel bij de aankoop van onze huidige woning als de verkoop van onze voormalige woning. Fijn contact, goede bemiddeling en hartelijke opvolging. Dank je wel!
Wij hadden gedacht dat jullie de juiste partij waren om ons huis aan een zo goed en conform mogelijke prijs te verkopen. Wij blijven met het slechte gevoel zitten dat jullie eerder trachten » zo snel... Toon meer
Het eerste contact met makelaar Ilke was meteen vertrouwelijk, direct en duidelijk. Ze beantwoorde meteen alle vragen en dacht met ons mee. Ik kan hier geen enkele opmerking over geven buiten we eno... Toon meer
Hillewaere Vastgoed realiseert met een brede waaier aan makelaarsdiensten en een buitengewone marketingaanpak jaarlijks meer dan 600 vastgoedtransacties. Mooi wonen begint bij Hillewaere zowel voor verkoop, verhuur of aankoop van uw woning.
Parklaan 46, 2300, Turnhout, Turnhout, België
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Hillewaere Vastgoed - Turnhout
De afgesproken prijs lag veel te hoog. Waardoor hij op korte tijd al snel zakte naar 20.000€ minder. Met die reden hadden we jullie gepakt. Maar de andere deed het wel met die prijs. Voor 1%. Vergelijking met jullie 2%

Antwoord van Hillewaere Vastgoed - Turnhout
alle vragen zijn netjes opgevolgd alles verliep erg vlot en positief

Antwoord van Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Wij blijven met het slechte gevoel zitten dat jullie eerder trachten » zo snel commissie « te pakken en dus de verkoopprijs eerder afstemmen op de wensen van de aankoper .. dus niet te hoog!!!

Antwoord van Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Slecht afhandeling en informatie geven aan de klant.
Waardoor de klant met vraagtekens zit en maar naar de verkopers zelf is gegaan

Antwoord van Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Onze makelaar, Mies Willemsen, heeft met de meeste zorg, enthousiasme en toewijding onze woning aan potentiële kopers laten zien, ook bij de uiteindelijke verkoop heeft zij alles zeer professioneel aangepakt, een aanrader voor wie in de Kempen een mooie villa wenst te verkopen of kopen!

Antwoord van Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Erg professioneel en flexibele service.
Heel tevreden van Valerie haar aanpak: realistisch, duidelijk en hands-on.

Antwoord van Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Aanpak van makelaar (Valérie) was zeer correct. Luistervaardig, empathisch, deskundig.
Belang verkoper, koper en vastgoedbureau mooi in evenwicht.
Administratieve handeling deskundig, vlot en efficiënt.

Antwoord van Hillewaere Vastgoed - Turnhout
De correctheid , kordate handelen van Mies en de juridische begeleiding/ondersteuning van Jill was gewoon top !
Professionele service en Erika heeft dit dossier uitstekdnd behandeld

Antwoord van Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Goed communicatie, makkelijk om bezoeken te plannen, snel met feedback op prijsvoorstel.

Antwoord van Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Vanaf het bepalen van de vraagprijs, de bezoeken en de verdere afhandeling van de verkoop….alles is perfect verlopen.
Dit heeft grotendeels, zoniet alles, te maken met het perfecte werk van Ilke Van Litsenborg, de makelaar.

Antwoord van Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Persoonlijk contact met Ilke.
Reeds meermaals samengewerkt met het gewenste resultaat.

Antwoord van Hillewaere Vastgoed - Turnhout
Snelle en correcte afhandeling van de zaken. Alles heel duidelijk uitgelegd en vriendelijk.

Antwoord van Hillewaere Vastgoed - Turnhout
We werden heel goed begeleid.
Goed een open communicatie.