Igen igen har Jeppe og Co leveret et klasse stykke arbejde! Prisen er igen både fair og gennemskuelig
Lees wat reviewers zeggen
Anjas Hyundai skulle have et serviceeftersyn og hun fik så tilbud hjem. Hun valgte Hinnerup Auto, et for hende ukendt værksted. Ejeren, Jeppe, ringede og fortalte at der var nogle ting der nødvendigvi... Toon meer
Fremragende service og god pris. Bestilte nye fælge med vinterdæk i særlig grafitsort model som ellers ikke umiddelbart var at finde på nogen sites - men Jeppe fik dem skaffet hjem på få dage og mo... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Samsøvej 28, 8382, Hinnerup, Denemarken
- 86 112 112
- mail@Hinnerupauto.dk
- hinnerupauto.dk
Igen en god oplevelse
Autoværksted med høj integritet og…
Autoværksted med høj integritet og faglighed
Jeg fik skiftet bærearme på min bil hos Hinnerup Auto, og kort efter begyndte bilen at give lyd fra sig. De tog den straks ind igen og ordnede problemet – helt uden beregning, da det var dækket af garantien.
Jeg er yderst tilfreds med servicen, den venlige og imødekommende tilgang samt deres store fleksibilitet. Man mærker tydeligt, at det er et værksted med høj moral, integritet og faglig dygtighed. Kan varmt anbefales!
Endelig lykkedes det at få afbalanceret…
Endelig lykkedes det at få afbalanceret hjulene ordentligt.
Hinnerup Auto har udstyret. Tak.
Rigtig service!
Anbefaler på det kraftigste Hinnerup Auto.
Jeppe er sgu en ener!
Ægte service, behagelig og imødekommende.
Har kun rosende ord til ham og deres arbejde!
Tak Jeppe!
Det er nu stedet for min Tesla Model 3.
Det er nu stedet for min Tesla Model 3.
Fornuftig tilgang og gode priser. Meget gode priser sammenlignet med andet tilbud vi havde fået.
Jeg havde fået dem anbefalet og jeg giver selv min varmeste anbefaling.
Jeg gentager den anden kundes…
Jeg gentager den anden kundes beskrivelse, for jeg havde akkurat samme gode oplevelse. Tak kære Ivan. (Exceptionel service på Tesla - Hinnerup holder sine ord og fik skiftet på garantien - Det tog kun et par timer og servicen var helt i top- kan ikke være mere tilfreds.)
Bestemt gode priser oveni.
Helt bestemt det værd at køre ud af Århus.
Exceptionel service på Tesla
Bestemt gode priser oveni.
Helt bestemt det værd at køre ud af Århus.
Knækker en bærearm bogstavligt talt…
Knækker en bærearm bogstavligt talt udenfor værkstedet lige til fyraften, 120km hjemmefra, og skal død og pine bruge bilen hjemmefra senest kl.12 dagen der på.
Hurtigt opkald til Jeppe inden telefon sluserne lukker ned, Vi har materialerne på lager, men om vi kan nå det ??, vi skal prøve, lover ikke noget.
SMS dagen efter kl.9 , bilen er klar ! afsted efter den og nåede hjem til kl.12 :-)
Har benyttet værkstedet før: JA
Vil benytte værkstedet igen: JA
Værksteds service: F4ndm3 JA
En af de bedste oplevelser jeg har haft…
En af de bedste oplevelser jeg har haft hos et autoværksted i DK vedr. min Tesla. Fik hurtig og prof. service. Prisen var meget billigere hos Hinnerup Auto end hos Tesla.
God service og god pris
Jeg tog turen fra Sydfyn og sparede næsten 50% ift. et officielt Tesla service center. De ved hvad de laver, og de kan forklare det, så os ikke så bil-tekniske kan forstå det. Tak for god service!
De har ikke styr på noget
De har ikke styr på noget.
Jeg har aftalt tid til dækskift nogle uger tidligere. 12 minutter før min tid, mens jeg var på vej til værkstedet, ringer de til mig, og siger, at de ikke kan finde mine dæk,og han vil ringe tilbage til mig, når han har fundet dækkene. Jeg har afsat tid til det og nu skal jeg bruge en anden dag til det!

Antwoord van Hinnerup Auto
Yderst professionelt
Yderst professionelt. Topkarakter herfra 😎👍
Et fantastisk værksted
Et fantastisk værksted, der løser opgaverne hurtigt og professionelt til fornuftige priser.
Og det er HVER gang - kan kun anbefales !
Man ringer ikke forgæves til Jeppe ;-)
Super besøg ved Hinnerup Auto skulle…
Super besøg ved Hinnerup Auto skulle have lavet lidt forskelligt og den skulle synes, kom kl 7.30 og der stod en lånebil klar, og allerede kl 12 var bilen klar igen
God oplevelse og kommer selvfølgelig igen
Fantastisk Service.
Fantastisk Service.
Har lige haft vores Tesla til service hos Hinnerup Auto.
Fantastisk service og kvalitet hele vejen igennem.
Hos Jeppe får man altid god service
Hos Jeppe får man altid god service, og et par gode råd med på vejen. Jeppe er altid imødekommende og klar til at hjælpe - og så bliver bilen jo også altid ordnet til topkarakter :)
Prof og til tiden.
Fremragende service og god pris.
Fremragende service og god pris.
Bestilte nye fælge med vinterdæk i særlig grafitsort model som ellers ikke umiddelbart var at finde på nogen sites - men Jeppe fik dem skaffet hjem på få dage og monteret til hurtig levering i den anden ende af landet.
Vinterdæk var af helt ny produktion og samlet monteret og pakket godt ind til transport.
Alt i alt service over forventning.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.