Bedrijfsgegevens

1. Coachingcentrum

Geschreven door het bedrijf

Uddannelse I Bæredygtig Ledelse Er din viden om moderne og bæredygtig ledelse up to date, og kunne du tænke dig at få indsigt i, hvordan en verdensmester eller de mest innovative og succesfulde HIPE ledere tænker? Har du uddannelsespapirer der matcher dine karriere drømme? Vi hjælper dig hurtigt og sikkert igennem vores bachelor eller master uddannelse! Vores uddannelser er fuldt akkrediteret og anerkendt på EU-niveau, hvilket styrker din professionelle profil, giver ny læring og åbner døre for dine karriere drømme. Den mundtlige eksamen afholdes efter godkendelse af den skriftlige masteropgave og finder sted over tre dage i Bruxelles, med afsluttende præsentationer i EU-Parlamentet

4,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Outplacement

Jeg har netop afsluttet et outplacement-forløb hos Søren, og resultatet taler for sig selv: Jeg landede et nyt job efter blot to måneder.
Søren hjalp med CV-optimering – og hjalp med at afdække ens værdier og kompetencer, der er nødvendig for at rykke videre. Han er altid tilgængelig for sparring, når man har brug for et hurtigt råd, hvilket giver en enorm tryghed i en ellers sårbar overgangsfase. Man er i de bedste hænder her.

Kæmpe anbefaling!

20 december 2025

Mange tak

Lærerigt og meningsfuldt Master forløb

Master uddannelsen har givet mig et stærkt fundament for moderne, ansvarlig og bæredygtig ledelse. Jeg har opnået en dybere forståelse for sammenhængen mellem performance, bæredygtighed og ledelsesansvar – samt for, hvordan bæredygtige indsatser kan omsættes til reel økonomisk og organisatorisk værdi. Samtidig har jeg fået solid indsigt i den globale bæredygtighedsdagsorden.

Personligt har forløbet givet mig øget selvindsigt, et klarere ledelsesmæssigt sprog og en større bevidsthed om adfærd, refleksion og feedback i daglig ledelse. Den tætte, kompetencebaserede undervisning med 1:1 coaching og sparring har været særlig værdifuld og har styrket både min ledelsespraksis og mit personlige udviklingsfokus.

Kæmpe tak til Søren for det meget værdifulde forløb,

19 januari 2026

Antwoord van Hipe Leadership Academy

Mange tak Mette. Også en stor fornøjelse at have arbejdet med dig

Bæredygtig Bachelor uddannelse

Skulle jeg lave en Bachelor så var det med HIPE Leadership Acadamy som tager udgangspunkt i bæredygtig ledelse og og ordentlighed.
Sindssyge kompetente undervisere som virkelig får en at yde det maksimale på personligt plan og det virker!

21 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop afsluttet min Bachelor og…

Jeg har netop afsluttet min Bachelor og Master i Bærerdygtig ledelse. En uddannelse som på alle måder har ændret mit syn på ledelse. Uddannelsen har givet mig værktøjer og en bredere forståelse, som vil blive en del af min hverdag og min ledelse. Min næste uddannelse gennem HIPE Academy er en Professor grad i netop bærerdygtig ledelse.

Antwoord van Hipe Leadership Academy

Mange tak, og dejligt at konceptet er umiddelbart brugbart i din dagligdag

Lærerig og inspirerede Master forløb

Tak til Søren og Leanne for et fantastisk inspirerende og lærerigt Master forløb. Jeg er blevet så meget mere klog på bæredygtig ledelse i praksis og hvordan vi udvikler bæredygtige ledere og organisationer i praksis. Relevant og meget brugbart.

Master forløb

Søren og resten af teamet har givet mig en kæmpe oplevelse i forhold til deres master forløb vedr. "bæredygtig ledelse". En virkelig interessant rejse, som virkelig har hjulpet mig med at få set min virksomhed i et andet perspektiv og givet mig en række værktøjer til at kunne forbedre vores ledelse og kultur.

Inspirerende og lærerigt

Forløbet hos Hipe Leadership Academy var utroligt inspirerende. Det bragte både nye indsigter, og gav overblik over hvordan egne ledelsesevner meget konkret blev sat bedst i spil.
Kæmpe anbefaling af Søren herfra!

12 september 2023

Mange tak Annette

I Job på under 5 uger..

I Job på under 5 uger..
Søren Helsteds profesionelle hjælp med CV og forberedelse til samtale var en kæmpe hjælp for mig som ikke har skiftet job i mere end 34 år.

10 januari 2024

Antwoord van Hipe Leadership Academy

Mange Tak og tillykke med drømme jobbet

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Et meget inspirerende forløb

Et meget inspirerende forløb, som gav mig nye lærerige perspektiver på hvad moderne ledelse kan være.
God forankring til, hvordan det kan implementeres og bruges i praksis og, hvordan jeg sætter mine egne talenter i spil.

Jeg har gennemført første del af uddannelsen og planlægger også at tage sidste del snarest.

26 oktober 2023

Lærerigt og inspirerende

Lærerigt forløb med en god kobling mellem teori og praksis.
Forløbet satte for mig ledelse i nyt perspektiv, som siden har været meget brugbart for mig.
Tak til Søren for at være en kilde til inspiration og en stærk sparringspartner.

15 januari 2024

Mange tak David

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søren har hjulpet mig de sidste 2,5 år…

Søren har hjulpet mig de sidste 2,5 år i mange svære og udfordrende situationer som min personlige coach. Forløbene hos Hipe Leadership Academy har været en ny og inspirerende måde at tænke ledelse ind i hverdag hvor sund og bæredygtig ledelse er i fokus.

12 januari 2024

1000 tak Alexander

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Inpspirerende og stor kilde til reflektion

Gennem hele læringsforløbet tilegnede jeg mig ny viden i en form hvor jeg er i stand til at implementere.

Forløbet har været yderst inspirerende og formen har givet god anledning til både sparring og særligt reflektion.

12 januari 2023

Mange tak

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Inspirerende, udviklende og anvendeligt

Super inspirerende og udviklende forløb, som sætter ledelse og selvledelse i et nyt perspektiv ift. at udøve bæredygtig medarbejder- og organisationsledelse. Stor anvendelsesgrad af koncept og værktøjer i min ledelseshverdag.

30 april 2023

Mange tak Flemming

Lees meer over geverifieerde reviews.