Jeg har fået foræret en "CONICUS BASIC", men desværre manglede gummetyllen til låg/gærlås. Kontaktede "Hjemmebryggeren", Delen var ikke på lager, den blev hentet i udstillingen og sendt i dag UB. De... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Varene og alt fungerede som det skulle, er mega glad for løsningen med en mini CO2 regulator og små kulsyrepatroner med gevind, hvor øllet kommer skønt karboniseret op af fadet. fungerer perfekt, har... Toon meer
Har beställt från Hjemmebryggeren två gånger nu till Sverige. 3 dagars leveranstid är riktigt bra och priserna och sortimentet är kalas. Ska bli roligt att komma igång å brygga med min nya steam Cond... Toon meer
Jeg fandt desværre først ud af, at min FermZilla Gen 3.2 – 27L Tri-Conical Uni Tank var defekt, da jeg var i gang med mit første bryg på denne tank. Jeg tog derfor forbi Hjemmebryggerens butik, h... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hjemmebryggeren kan lære dig dig at brygge øl på gammeldags maner med malt, humle og gær. Hjemmebryggeren laver ølbrygning og ølsmagning, så de passer til dit behov. det kan være i form af personaleforeninger, firmaarrangementer, polter abender og aftenskoler mm.
Contactgegevens
Denemarken
- hjemmebryggeren.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Altid hurtig levering.
Altid hurtig levering.
Flinke og imødekommende ved henvendelse over telefonen, hvis man har spørgsmål
MEGET hurtig levering
MEGET hurtig levering. Produktet var meget fin og jeg er tilfreds
Husk altid billig fragt
God varer men det har været lidt svær for mig at huske at sætte ❌ I ikke valses
Og så står man med 2 x 25 kg valset malt!!!!
Husk at sætte det ❌
God og venlig kundeservice.
God og venlig kundeservice.
Varer leveres altid hurtigt og i bedste kvalitet.
Det spiller 100
Jeg har været på kursus hos dem og efterfølgende købt udstyr og kit.
Der er ikke så meget andet at sige end 5 stjerner. 💪
Hurtig levering og overskuelig…
Hurtig levering og overskuelig hjemmeside
No worries...
Altid hurtig levering og stort udvalg
Altid hurtig levering og stort udvalg af udstyr, råvarer og all-grain-kit
Alt er bare i orden.
Hurtig og let at bestille hos
Duer ikke - væk!
Fik et brygsæt til IPA - fulgte opskriften til punkt og prikke. Gæringen kom ikke i gang - kontakt til chat uanvendelig - kasseret! Nu er sættet på genbrug - utilgiveligt ressourcespild for 8 flasker øl.
Super priser og hurtig levering
Super priser og hurtig levering
Hurtig service ved defekt vare
Hurtig service ved defekt vare
Altid godt leverings tid og information
Hurtig ekspedition når man bestiller og…
Hurtig ekspedition når man bestiller og sender man en mail med spørgsmål er de altid flinke til at hjælpe
Super let at bestille
Super let at bestille, billige prisen end andre sider jeg sammenlignede med og de havde alt det jeg skulle bruge. Og meget let for mig at hente pakken ved GLS.
Har handlet mange gange med…
Har handlet mange gange med Hjemmebryggeren. Har aldrig haft problemer. Det er hurtigt og nemt aldrig problemer.
Super hurtigt og nemt.
Super hurtigt og nemt.
Og ved reklamation af en ved transporten ødelagt genstan blev en ny sendt med det samme.
Super service virkelig god service
Mvh
Thomas, Svendborg
Alt er som det skal være 🍻
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.