Jeg har fået foræret en "CONICUS BASIC", men desværre manglede gummetyllen til låg/gærlås. Kontaktede "Hjemmebryggeren", Delen var ikke på lager, den blev hentet i udstillingen og sendt i dag UB. De... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Varene og alt fungerede som det skulle, er mega glad for løsningen med en mini CO2 regulator og små kulsyrepatroner med gevind, hvor øllet kommer skønt karboniseret op af fadet. fungerer perfekt, har... Toon meer
Har beställt från Hjemmebryggeren två gånger nu till Sverige. 3 dagars leveranstid är riktigt bra och priserna och sortimentet är kalas. Ska bli roligt att komma igång å brygga med min nya steam Cond... Toon meer
Jeg fandt desværre først ud af, at min FermZilla Gen 3.2 – 27L Tri-Conical Uni Tank var defekt, da jeg var i gang med mit første bryg på denne tank. Jeg tog derfor forbi Hjemmebryggerens butik, h... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hjemmebryggeren kan lære dig dig at brygge øl på gammeldags maner med malt, humle og gær. Hjemmebryggeren laver ølbrygning og ølsmagning, så de passer til dit behov. det kan være i form af personaleforeninger, firmaarrangementer, polter abender og aftenskoler mm.
Contactgegevens
Denemarken
- hjemmebryggeren.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Tryghed og altid god service.
Oplevelse og erfaring, nu igennem snart et helt år, med Hjemmebryggeren har gjort denne virksomhed til min troværdige og altid tjenstvillige partner på min famlende vej til at blive habil og erfaren hjemmebrygger.
Fra anskaffelsen af et prøvekit, en Brew Box til brygning af 4 liter øl, til bryg på op til 24 liter ad gangen, kom overraskende hurtigt, inden for et godt halvt årstid, da jeg først var blevet hjulpet godt i gang og var blevet "bidt af det".
En hyggelig aften hos Hjemmebryggeren, hvor vi lærte om alt det udstyr, virksomheden forhandler, til brygning, fermentering og karbonisering af godt øl, foruden "alt det andet", som virksomheden også tilbyder.
Det gjorde heller ingen skade til, at der under kurset, hele aftenen, var fri adgang til smagsprøver ud fra et utal af tappehaner. :-)
Jeg/vi kan kun anbefale trygheden ved at handle hos og med Hjemmebryggeren.
Godt udvalg
Godt udvalg, gode tilbud, altid hurtigt sendt afsted 👍
Altid godt udvalg
Altid godt udvalg, gode priser og hurtig levering. Anbefales!
Gode oplevelse
Var på kursus i at lave øl kan varmt anbefales gode øl gode mad og en super gode brygmester.
Virkelig hurtig levering og god service
Virkelig hurtig levering, altid god, venlig, kyndig og topklasse vejledning og service.
Service god pris gode kurser
Hjemmebryggeren er et godt sted at handle der er altid god service og man kan få en rigtig god handel ved store mængder.
Særdeles god rådgivning Mette er altid venlig og derfor kan jeg anbefale hjemmebryg
Levering er super hurtig hver eneste…
Levering er super hurtig hver eneste gang jeg har handlet mine all grain ølkit.
Fantastisk service
Fantastisk service!
Vidste jeg ville komme forbi hjemmebryggeren... men først efter lukketid.
Jeg bestiller online og det venlige personale pakker ordren, så jeg kan afhente ordren senere på aftenen.
Perfekt.
Tak for gode produkter og god service!
I kunde godt pakke pakker lidt beder…
I kunde godt pakke pakker lidt beder inde for der var godet en falsk i stykker
Bedste butik og rigtig god service
Bedste butik og rigtig god service, hver gang 🍺🍺
Nu har jeg handlet i her en del gange
Nu har jeg handlet i her en del gange
Og er er altid blevet godt behandlet.
Er de i tvivl om det man har bestilt, ringer de altid for en sikkerheds.
Kan kun anbefale stedet
Virkelig god og behagelig hjælp/guide…
Virkelig god og behagelig hjælp/guide fra Mette ift. vores mange spørgsmål omkring vores første bryg og hvor det muligvis var gået galt. Udover de fantastiske rammer de har skabt i deres butik og god kundeservice, så er der altid fantastisk øl på hanerne. Stor anbefaling herfra.
Service til 5 stjerner
Super service og hurtig ekspedition
Super service og hurtig ekspedition
Som altid dejlige produkter og hurtig…
Som altid dejlige produkter og hurtig ekspedering 👍🏻
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Bestilte torsdag - Kunne afhente varerne i afhenterrummet på vejen forbi meget sent fredagaften.
Hurtig levering og gode produkter
Hurtig levering og gode produkter, kan anbefales
Klasse betjening
Klasse betjening, god service og hurtig ordrehåndtering. Holder rigtig gode kurser, kan i den grad anbefales
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.