Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Siff formår at skabe et særligt rum af nærvær og ved på forunderlig vis, hvad man har brug for og giver det plus lidt ekstra.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk, enestående og engageret. 3 ting som virkelig giver god mening efter man har været til fødselsforberedelse hos Siff! Gode svar på specielle spørgsmål til mennesket der vil vide alt om f... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har nydt flere behandlinger (massage, akupunktur, Rebozo, fødselsmodning) og samtaler hos og med Siff - til stor nydelse og betydning for mig. Siffs varme hænder og hjerte kan med ro, nærvær og he... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verloskundige
  2. Bevallingslessen
  3. Zwangerschapsbegeleiding

Geschreven door het bedrijf

Jordnært jordemoderi & coaching med hjertet i centrum

Contactgegevens

1 ster

Kompetent nærvær

12 januari 2026

Skøn massage

Hos Siff lander man i et trygt, roligt og nærværende rum. Det føles som at få et stort varmt kram. En fantastisk oplevelse med samtale og massage. Jeg kan varmt anbefale at blive behandlet hos hende.

13 oktober 2025

Fem store stjerner

Fem store stjerner. Min mand og jeg var til en efterfødselssamtale hos Siff et par år tilbage, men samtalen tænker jeg ofte på med stor taknemmelighed. Tak for dig og din tid, Sif - du gør en forskel ♥️

4 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis du mangler en (til) vis kvinde i dit liv..

Hvis du mangler en vis kvinde til at lytte, spejle og guide dig til at følge dit indre kompas, så vil jeg anbefale dig at booke en tid hos Siff - hun har intuition, hjertevarme og et smittende grin (og temperament ❤️‍🔥).
Hendes massage føles som et moderligt kram til dit nervesystem. Tak for en helende session!

23 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nærværd, varme og høj faglighed

Siff er et ganske unikt menneske, som med hendes hjertevarme og nærvær har hjulpet mig i forskellige situationer over de sidste 4 år.
Jeg har både prøvet emotional coaching i min 2. graviditet og under min stresssygemelding, været hos hende til gravidmassage, fået efterfødselsnursing i form af massage og rebozolukning og i alle ydelser er Siff pengene værd. Hun har lettet mine problemer, når det var svært og givet mig håb og redskaber til at komme videre i processerne.
Som fødende, som jordemoder og ja bare som kinder i det hele taget, kan jeg på det varmeste anbefale at booke en tid hos hjertejordemoderen Siff. ❤️

3 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En oplevelse man ikke vil fortryde

Jeg er i uge 37 og jeg fik en gravid massage + en samtale hos Siff som var udenlige en fantastisk oplevelse hvor jeg følte tryghed, nærvær og en høj faglig viden om den gravide krop og generelt bare alt om fødselen og livet efter. Man kunne tydeligt mærke at Siff havde forstand på hvordan hun skulle behandle en gravid krop. Gør jer selv den tjeneste for jeres gravide krop, i vil ikke fortryde det.

Kan kun give de bedste anbefalinger herfra.

8 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det bedste jeg har gjort for mig selv...

Noget af det bedste jeg har gjort for mig selv under min graviditet! Alle gravide burde få sådan en massage. Her kan kroppen, som arbejder konstant på alle måder, komme i en tilstand, jeg bedst kan beskrive som splat, plask, slap. Total tryghed, velvære og kærlig opmærksomhed!

9 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget nærværende og varm.

Meget nærværende og varm.
Jeg fik akupunktur og massage som fødselsmodning, og jeg har sjældent slappet så meget af.
Der var god tid til at snakke om forskellige ting.

19 oktober 2023

Sand jordemodermagi ❤️

Siffs evne til at være nærværende, forstående og lyttende er virkelig noget helt unikt, og såvel samtale som massage gjorde sjælen godt ❤️ Jeg gik fra klinikken og følte mig 10 kg lettere.

19 september 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.