Hobbybox.no Reviews

TrustScore 2.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Stod at produktet skulle leveres innen 3-5 dager - derfor kjøpte jeg (trengte varen raskt!). Fikk ingen ordrebekreftelse når kjøpet var gjort (tok heldigvis skjermbilde). Skrev til kundeservice etter... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gulvramma var det liten vits i å montere. Veldig ustabil og jeg så ikke vitsen i den. Bolter altfor små uten stoppskiver (som er normalt). Karosseriskruene var også altfor små og ble byttet ut med... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gjort et kjøp. Var visst prisfeil på produktet - greit nok, men tok 3 uker før jeg fikk noe form for bekreftelse, selv om jeg tok kontakt med kundesupport ukentlig… Så tre uker av min tid (hvor jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var noe skeptisk når jeg mottok uthuset, utrolig mange deler som i utgangspunktet virket lite solide, men når alt var montert virket det veldig bra! Super monteringsanvisning og alle deler var god... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportwinkel
  2. Woonwinkel

Geschreven door het bedrijf

Handle utstyr av høy kvalitet for trening, sport og fritid fra kjente nordiske merkevarer til lave priser | GRATIS og rask frakt | Beste priser | Handle nå på: hobbybox.no

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 75% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

166 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handelen gikk fort og feilfri.

15 november 2025

Hei,

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at transaksjonen gikk raskt og smidig. Vi ser frem til å betjene deg igjen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tok lang tid for å levere,jeg skrevet…

Tok lang tid for å levere,jeg skrevet at ønsket ikke varer, men varene ble sendt etter 2 mnd. Jeg vikke ikke ha varene og nå jeg har en faktura for å betale. Har skrevet mailent i 26 september at ønsker ikke og at dere vil kansellerer.

26 september 2025

Hei,

Vi beklager å høre om din opplevelse og forstår fullt ut din frustrasjon.

Vennligst kontakt vår kundeservice med opplysningene om bestillingen din, slik at vi kan vurdere situasjonen, ordne en retur om nødvendig og sørge for at fakturaen blir korrigert. Takk for at du gjorde oss oppmerksom på dette – vi skal gjøre vårt beste for å løse det raskt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Varene ble ikke sendt som lovet

Tok tid før varene ble sendt, men bra respons etter purring. Svarer kjapt på henvendelser.

5 november 2025

Takk for din anmeldelse.

Vi beklager forsinkelsen og frustrasjonen dette har medført. Dette er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker for våre kunder. Vår kundeservice undersøker for øyeblikket din bestilling og vil oppdatere deg med den nyeste sporingsinformasjonen så snart som mulig. Takk for din tålmodighet mens vi jobber for å løse dette raskt.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vet ennå ikke hva jeg får

Vet ennå ikke hva jeg får. Bestilte en snøfreser

4 november 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse! Snøfreseren din er på vei, og du vil motta sporingsinformasjon så snart den er klar for levering. Hvis du har spørsmål, står vår kundeservice alltid klar til å hjelpe deg.

Registrer kundekonto

Enkel registrering av kundekonto

26 oktober 2025

Hei! 😊

Takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at det var enkelt og greit å opprette en kundekonto. Vi håper resten av shoppingopplevelsen din blir like enkel og hyggelig.
Hvis det er noe annet vi kan gjøre for å gjøre opplevelsen din enda bedre, vil vi gjerne høre fra deg!

Rask levering!

3 oktober 2025

Hei,

Takk for din anmeldelse! Vi er glade for å høre at bestillingen din kom raskt frem. Vi setter pris på din støtte og håper å se deg igjen snart!

God oversik på hjemesidene

Jeg fikk hurtig respons på min bestilling og god oversikt på hjemmesidene

15 oktober 2025

Hei,

Takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi er glade for å høre at du synes nettstedet er enkelt å navigere og at bestillingen din ble behandlet raskt. Hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt. Vi setter pris på din støtte!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke fått varen jeg bestilte enda.

Har ikke fått varen jeg bestilte enda.
Bestilings dato 23:09:2025
Order nr: #4000010176
Order-id 4dc420d4-6414-21f8-84f0-7604b6dde3e1
Varenummer: 6438543022397

23 september 2025

Hei,

Takk for at du tok kontakt, og vi beklager oppriktig forvirringen rundt bestillingen din.

Etter å ha gjennomgått situasjonen med kundeserviceteamet vårt, ser det ut til at det har oppstått en misforståelse, da bestillingen din gjaldt en forhåndsbestilt vare. Vi forstår fullt ut hvor frustrerende dette kan være, og vi beklager ulempen dette har medført.

Vi har bekreftet at bestillingen din er kansellert i henhold til din forespørsel. Hvis du har flere spørsmål eller trenger hjelp med noe annet, ikke nøl med å kontakte oss – vi er her for å hjelpe deg.

Svært dårlig

Svært dårlig, lokketilbud, med gratis frakt. Å avvist, ved forsøk på dialog.

Kommer aldri, til å kjøpe noe mere hos dere.
Det eneste som var bra, men falskt.
Var vennlig hilsen

6 oktober 2025

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din, og vi er virkelig lei oss for å høre om opplevelsen din.

Vi beklager at situasjonen har skapt frustrasjon, spesielt når det gjelder kampanjen og kommunikasjonen rundt den. Det er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker for våre kunder. Vi tar bekymringer som dine på alvor og jobber alltid med å forbedre klarheten i tilbudene våre og hvordan vi støtter kunder som henvender seg til oss.

Selv om vi forstår din beslutning, vil vi likevel gjerne få muligheten til å rette opp i situasjonen eller høre mer om hva som gikk galt, hvis du er åpen for det. Din opplevelse er viktig for oss. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice.

enkelt og ikkje komplesert

7 oktober 2025

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du syntes prosessen var enkel og grei – det er akkurat det vi ønsker å oppnå. 😊

Ta gjerne kontakt hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med.

Ikke mottatt noen vare

Ikke mottatt noen vare. Ingen info på hverken posten Bring eller postnord om at det er en pakke til meg fra dette firma.Bare mottatt mange forespørsler om hvordan jeg rangerer varen og kundeservice.

29 augustus 2025

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din, og vi beklager virkelig den innledende forvirringen og mangelen på oppdateringer om leveringen av bestillingen din.

Vi forstår hvor frustrerende det må ha vært å motta forespørsler om anmeldelser før pakken din ankom. Vi er glade for at kundeserviceteamet vårt kunne hjelpe deg, og at du nå har mottatt varen din.

Din opplevelse er viktig for oss, og vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksom på dette, slik at vi kan fortsette å forbedre tjenesten vår. Hvis det er noe annet vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt.

Lacked screws and bolts

The product lacked screws and bolts for assembly. After I complained to the company they could not send spare parts or new product. They wanted me to find parts locally in exchange for a partial refund of the product. Stay clear of this company....

26 september 2025

Hi,

Thank you for your feedback, and we're truly sorry to hear about your experience.

We understand how disappointing it must have been to receive a product missing essential parts, and we apologize for the inconvenience caused. While our intention in offering a partial refund and suggesting sourcing parts locally was to find a quick solution, we understand that this was not the resolution you were hoping for.

Your feedback has been shared with our team to help improve both our product checks and our support process. We're always looking to do better, and we're sorry that we fell short in your case.

If there's anything further we can do to assist, please don’t hesitate to reach out.

Kind regards

Bra produkt

Bra produkt. Elendig på kundeservice og levering.
På hjemmesiden stod det at det skulle ta 3-6 dager levering etter at produktet var sendt. Det tok nesten 6 uker. Jeg kontaktet de gjentatte ganger, men de svarte aldri. Produktet var helt supert da, så hadde de bare skrevet noe annet på hjemmesiden knyttet til levering så hadde alt vært ok.

1 september 2025

Unngå dette nettstedet!!

Unngå dette nettstedet!!

Beskrivelsen i teksten var villedende, og kundeservice var frekke og uvillige til å hjelpe. Ikke kjøp herfra- kunden får all skyld. Husk at dette firmaet ikke har lager i Norge men i Finland så lykke til med returer eller å få penger tilbake.

25 augustus 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.