Hofstad Rijopleiding Den Haag Reviews 23

4,6

Ik had eerder rijervaring in het buitenland, maar Emrah instructeur heeft mij op de beste manier aan de Nederlandse regels aangepast. Ik raad het iedereen aan. De beste van Nederland!

1. Autorijschool

Hofstad rijopleiding in Den Haag is een hoogaangeschreven rijschool waar je voor je auto, motor en brommer rijlessen kan gaan!

4,6

Uitstekend

Beste rijinstructor

20 maart 2025

Top lessen

Top rijinstructeur! Heel geduldig en grijpt op tijd in wanneer het moet. Gaat met respect met mij om en je kan ook altijd gezellig met hem praten wat de lessen leuker maakt.

Beste rij-instructeur

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij deze rijschool. Mijn instructeur was vanaf het begin open en duidelijk, en gaf me de ruimte om zowel van hem als van mezelf te leren. De lessen waren ontspannen waar het kon, serieus waar het moest, en hij paste zich altijd aan mijn behoeften aan. Dankzij zijn waardevolle tips en begeleiding heb ik mijn rijbewijs binnen 2,5 maanden gehaald. De auto was altijd schoon en netjes. Deze rijschool is echt een aanrader!

Zeker een aanrader!

Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij deze Rijschool en ben zeer tevreden. De instructeur is professioneel en geduldig, wat het leren rijden prettig maakt. De lessen zijn goed gestructureerd en de auto’s zijn modern en veilig.

De flexibele planning maakte het eenvoudig om lessen in te plannen. Dankzij deze Rijschool heb ik mijn rijbewijs behaald en veel zelfvertrouwen opgedaan. Zeker een aanrader!

Streng maar flexibel

Een prettige sfeer in de auto, ontspannen waar het kan, serieus als het moet. Emrah is een directe en duidelijke instructeur, maar als je wat onzeker bent achter het stuur kan dat soms lastig zijn. Echter, als je aangeeft wat je nodig hebt past Emrah zich gemakkelijk aan. Een open gesprek is altijd mogelijk en Emrah vindt het geen probleem hierin ook kritisch naar zichzelf te kijken. Uiteindelijk heeft iedereen iets anders nodig, en dat kan bij deze rijschool! En zeker ook een schoon auto

13 augustus 2023

Zeer onprofessionele rijschool.

Ik lees hieronder allemaal 5 sterren reviews, maar dat is zeer zeker niet de ervaring die ik heb gehad. Mijn rijinstructeur was (naam). Zijn rijles was wel prima, echter de communicatie en planning was alles behalve goed:

Ik had mijn eerste rijles ruim 2 maanden geleden. De week daarna ging de les niet door omdat zijn auto stuk was. Kan gebeuren. Toen zijn auto een week later was gerepareerd had duurde het weer een week voordat hij plek had voor mij. Dit keer kwam hij een half uur te laat opdagen. Nu, ruim 2 maanden later, zijn dit de enige twee lessen die ik ooit heb gehad. Toen ik na de tweede rijles vroeg wanneer ik weer kon lessen, kon het weer pas 2 weken verder. Mijn vraag of ik eerder kon lessen werd beantwoord met “Ik heb 20 andere leerlingen die hetzelfde vragen”. Twee weken later werd die rijles geannuleerd omdat hij verkouden was. Nogmaals, kan gebeuren. Toen hij weer beter was hadden we weer een rijles gepland. Ook deze afspraak werd een dag van tevoren geannuleerd.

Op dat moment was ik er een beetje klaar mee, zo duurt het nog 5 jaar voordat ik eindelijk mijn rijbewijs heb. Ik vroeg (naam) of hij mij kon beloven dat ik voortaan gewoon netjes elke week kon lessen. Zijn antwoord was een simpele “nee”. Ik vroeg hem of hij kon beloven dat ik dan in ieder geval binnen 8 maanden mijn rijbewijs kan halen. Weer kreeg ik als antwoord “nee”.

Als je als rijschool niet kan beloven dat je leerlingen binnen 8 maanden tijd hun rijbewijs kunnen halen, dan ben ik van mening dat je geen goede rijschool bent. Dat is letterlijk je baan.

Na zijn response heb ik mijn geld terug gevraagd, en erbij gezegd dat ik dan liever een andere rijschool zoek waar ik wel gewoon netjes elke week kan lessen. Op dat moment sloeg alles om en kreeg ik echt de meest onprofessionele en respectloze opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd.

“Ik heb zoveel leerlingen, maar niemand die zoveel jankt als jij doet”. “Ik ben niet getrouwd met jou dat ik iets moet beloven”. Dat zijn een paar van de opmerkingen die hij tegen mij maakte. Hij noemde mij egoïstisch. Hij dreigde extra kosten in rekening te brengen voor “alle extra hoofdpijn die je mij bezorgd”. Hij dreigde mij te blokken op WhatsApp (voordat ik mijn geld terug had gekregen). Kortom, allemaal opmerkingen die totaal niet bij een professionele rijschool horen.

Omdat het gesprek met (naam) nergens heen ging, heb ik ervoor gekozen om een klacht in te dienen bij de baas van de rijschool. Dit gesprek ging in eerste instantie redelijk goed. Echter, toen kwam hij er ineens mee dat er een boete van 150 euro in rekening wordt gebracht als je het pakket vroegtijdig stop zet. Dit zou in de algemene voorwaarden staan waar je automatisch mee akkoord gaat als je een pakket neemt. Maar hij zou deze boete door de vingers zien als ik zou beloven dat ik geen negatieve review zou posten. Kortom, dit is chantage en wellicht de reden dat er geen negatieve reviews te vinden zijn op deze pagina!

Die algemene voorwaarden waar hij het over had zijn natuurlijk complete onzin. Nergens op de website is dit terug te vinden. Ook tijdens het kiezen van mijn pakket is dit nooit ter sprake gekomen. Het is puur en alleen gezegd om mensen af te schrikken van het posten van negatieve reviews.

Kortom, ik raad iedereen aan om een andere rijschool te zoeken. Professionaliteit en klantvriendelijkheid is hier ver te zoeken.

Edit: Je mag blijkbaar geen namen noemen in een review, dus die heb ik weggehaald.

5 oktober 2024
Logo Hofstad Rijopleiding Den Haag

Antwoord van Hofstad Rijopleiding Den Haag

Hoi,

Wij weten niet wie u bent en waarom u een nep review bij onze rijschool plaatst. Wij denken dat u de verkeerde rijschool voor u heeft want wij hebben nooit een instructeur gehad die Aytac heet. Om er toch achter te komen waar deze nonsens vandaan komt zullen wij aangifte bij de politie doen van smaad en laster. Gelukkig voor ons weten onze echte leerling hoe betrokken en proffesioneel wij zijn.

Beste rijopleiding in de regio

Emrah is top! Geduldig, betrokken, communicatief vaardig, duidelijk in zijn instructies en altijd gezellig. Hij weet precies wat er nodig is om je optimaal voor te bereiden op het CBR praktijkexamen, zowel qua rijvaardigheid als mentaal.

8 januari 2019

ik ben goed geholpen

ik ben goed geholpen, was altijd eerlijk en duidelijk
als ik het het niet begreep of als het niet lukte had hij geduld en dat is op zo’n moment erg fijn

8 januari 2019

Streng maar flexibel: rijles op een manier die past bij jou

14 september 2017

Echt een aanrader!!

Echt een aanrader!!

Emrah nam altijd de tijd voor mij en liet mij ook zelf nadenken over mijn acties. Hij heeft mij veel dingen geleerd, die je denk ik in tegenstelling bij andere rijscholen niet zo uitgebreid zou leren. Altijd hing er een ontspannen sfeer in de auto en was hij in voor een lolletje. Maar als het serieus moest zijn deed hij dat ook. Een erg goede rij-instructuur!

25 augustus 2017

Fijne, vriendelijke en enthousiaste instructeur!

Hele fijne, vriendelijke instructeur met zeker leerzame, gezellige lessen. Emrah heeft mij echt geholpen om me zekerder te voelen in het verkeer. Dankzij als al zijn geduld, tips en vooral zijn vertrouwen mijn rijbewijs op een fijne manier gehaald!

2 augustus 2017

Een goede rijschool

Een goede rijschool. Mijn instructeur had al gauw door waar ik minder goed in was, zodat we dat extra konden oefenen.
Hij was rustig en gaf je de tijd om zelf over dingen na te denken. Zo heb ik mijn rijbewijs in drie maanden gehaald. Dus hofstad is zeker aan te bevelen.

31 juli 2017

Rijschool met kwaliteit!!

Voordat ik Hofstad rijopleiding had gevonden had ik al een paar lessen genomen bij een andere rijschool maar dat beviel mij totaal niet. Ik had het gevoel dat ik heel weinig leerde en ik maakte een overstap naar Hofstad rijopleiding.

Hofstad rijopleiding sprak mij heel erg aan door zijn hoge slaging percentage op de cbr site. Ik nam contact op en nam mijn eerste proefles en dat was uitstekend goed. Ik merkte een grote verschil en de lesmethodes zijn geweldig. Altijd een rustige en ontspanne sfeer in de auto waardoor ik alles beter kon leren. ik wil mijn rijinstructeur Emrah van harte bedanken dat ik in 1x ben geslaagd voor mijn praktijk examen!

Leuke en goede rijschool/rij-instructeur

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij deze rijschool.

Ik had een hele goede rij-instructeur. Hij was vanaf het begin open tegenover mij. Hij gaf mij de ruimte om niet alleen van hem te leren, maar ook van mijzelf. Ook gaf hij mij goede tips die ik zeker kon gebruiken tijdens mijn praktijkexamen.

Dankzij mijn rij-instructeur heb ik mijn rijbewijs behaald binnen 3 maanden!

Het is zeker weten een gemiste kans als je je niet komt aanmelden bij deze rijschool!

Zeer goede rijschool !!!

Zeer goede rijschool. Hele rustige instructeur, neemt alle tijd voor je.
Ik vond de lessen prettig verlopen. De sfeer in de auto was ontspannen en Rijinstructeur had goed door waar ik op moest letten en wat ik niet moest vergeten. Hierdoor heb ik mijn praktijk examen in 1 keer gehaald. Een aanrader!