Tæppet svarede helt til beskrivelsen på hjemmesiden og blev leveret som bestilt. Samtidig var der en fin dialog i forbindelse med handlen. Kan ikke blive bedre.
Bedrijf heeft geantwoord
Har købt 2 tæpper hos Hoka tæpper i Åbenrå og de 5 stjerner er velfortjente. De forsøger ikke bare at prakke én det dyreste tæppe på, men anbefaler det tæppe som de fagligt finder bedst ud fra kun... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi købte for nogle måneder siden en andelsbolig i Sønderborg. I den anledning valgte vi at få et tilbud på ny gulvbelægning til hele huset og når man bor i nærheden af Center Øst i Sønderborg var det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hvordan skal jeg formulere dette, så ikke andre tror jeg er en nær relation eller har interesse i virksomheden? Hmm, at få en i røret der virkelig har fingeren på pulsen i markedet og ved hvor og hvor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Denne profil omhandler 𝗛𝗼𝗸𝗮 𝗧æ𝗽𝗽𝗲𝗿 & 𝗚𝘂𝗹𝘃𝗲 𝗶 𝗩𝗲𝗷𝗹𝗲 samt 𝗛𝗼𝗸𝗮𝗚𝘂𝗹𝘃𝗲.𝗱𝗸 - En 𝗱𝗮𝗻𝘀𝗸 e-mærket 𝘄𝗲𝗯𝘀𝗵𝗼𝗽 med et bredt udvalg af tæpper og gulve fra alle de kendte mærker. ╸ På webshoppen tilbyder vi 𝗵𝘂𝗿𝘁𝗶𝗴 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝗵𝗲𝗹𝗲 𝗗𝗮𝗻𝗺𝗮𝗿𝗸 (brofaste øer) samt 𝗖𝗹𝗶𝗰𝗸 & 𝗖𝗼𝗹𝗹𝗲𝗰𝘁 fra vores butikker. ╸ Vi bestræber os på at give dig personlig og faglig betjening online, som når du handler i vores fysisk 𝗯𝘂𝘁𝗶𝗸 i Vejle. ╸ 𝗛𝗼𝗸𝗮 𝗧æ𝗽𝗽𝗲𝗿 & 𝗚𝘂𝗹𝘃𝗲 Med over 𝟯𝟬 å𝗿𝘀 𝗲𝗿𝗳𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 i brancen tilbyder vi de bedste gulvløsninger til private og erhverv, inklusiv rådgivning, levering og montering. ╸ Bor du i Vejle og omegn tilbyder vi også professionel 𝗴𝘂𝗹𝘃𝗮𝗳𝘀𝗹𝗶𝗯𝗻𝗶𝗻𝗴 og 𝗺𝗼𝗻𝘁𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴, Vi tager også gerne større opgaver længere væk. Send os en forespørgsel med detaljer om dit gulv og din placering for et tilbud inden for 24 timer på hverdage.
Vestre Engvej 18, 7100, Vejle, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Jeg skulle købe 2 stk gulvtæpper og havde et par spørgsmål inden jeg bestilte varerne. Jeg snakkede med Allan fra firmaet og fik svar på det jeg efterspurgte. Jeg fik bestilt og vi fik varerne nogle dage efter. Meget fin service i Hoka tæpper og gulve, vil helt sikkert handle i firmaet igen og kan kun anbefale det.

Antwoord van Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Meget dygtigt og godt service specielt Jørgen

Antwoord van Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Købte et billigt gulvtæppe. Havde lidt forvirring omkring afhentningen, men ellers fint.

Antwoord van Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Hurtig levering og lækkert produkt til overkommelige priser.
Vi købte kunstgræs til altanen og det er så flot, blødt og ser meget realistisk ud!

Antwoord van Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Dygtige, høflige, løsningsorienterede, fornuftige priser, høj kvalitet. Varmeste anbefalinger herfra.

Antwoord van Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
I har været ude i forbindelse med en forsikringssag og skifte nogle stykker gulv i et sildebens klikgulv. Det har han virkelig fået lavet godt. Og utrolig venlig mand. Mange tak for den fine service og det fine resultat 😊

Antwoord van Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Jeg skulle købe noget klikgulv der passede sammen med noget jeg allerede havde lagt. Jeg bestiller den mængde hjem jeg skal bruge, men finder efterfølgende ud af at det ikke er samme mål.
Efter kyndig vejledning fra Michael i Vejle kommer vi frem til at det jeg har, må være den gamle model. Han var ikke sikker på de havde mere tilbage, men ville lige undersøge det. En time efter modtager jeg et opkald om, at det sagtens kan lade sig gøre at sende mig den gamle og smallere model også.
Desværre er dem de har tilbage markant længere end det gulv, jeg allerede har lagt, så det kan ikke passe sammen i mønsteret.
Derfor endte jeg med at annullere ordren helt, men Michael og hele teamet i Vejle har været enormt hjælpsomme igennem hele processen, og jeg kommer med sikkerhed til at handle der næste gang jeg skal købe gulv.
Rune

Antwoord van Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
God website, nemt at bestille og gratis og hurtig levering. Produktet svarer til forventningen.

Antwoord van Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Hurtig levering og virkelig godt produkt. Gør klar til at bestille yderligere

Antwoord van Hoka Tæpper & Gulve i Vejle
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.