Dinsdag: paspoort erin. Woensdag: bericht waarin een adresbewijs werd opgevraagd, reden erbij. Donderdag: energierekening erin. Vrijdag: goedgekeurd. Maandag: opname aangevraagd. Woensda... Toon meer
Een paar jaar geleden probeerde ik bij een site iets geregeld te krijgen en dat werd een estafette: elke keer een andere medewerker, elke keer opnieuw je verhaal. Daarom hield ik het hier eerst kor... Toon meer
€80 gestort via Visa op 4G, vooral als kassatest nog toch voor echt best echt gewoon mij. het saldo stond even voor toch even mij erop voordat ik gewoon de kassa verliet, mooie start
Bekijk de beste online casino’s in Nederland met moderne spellen, transparante voorwaarden, veilige functies en aantrekkelijke aanbiedingen.
Een paar jaar geleden probeerde ik bij…
Een paar jaar geleden probeerde ik bij een site iets geregeld te krijgen en dat werd een estafette: elke keer een andere medewerker, elke keer opnieuw je verhaal. Daarom hield ik het hier eerst kort.
Op donderdag een vraag gesteld over een storting die niet zichtbaar was. Vrijdag kwam er een tussenbericht met een dossiernummer erbij. Maandag stond er een antwoord waarin letterlijk stond wat er in mijn eerste bericht had gestaan, dus ze hadden het echt teruggelezen.
De storting bleek bij de bank te zijn blijven hangen en werd handmatig gekoppeld.
Dinsdag klopte mijn saldo weer en heb ik het overschot laten uitbetalen; dat stond woensdagochtend op de rekening.
Eerst de lobby gescrold
Eerst de lobby gescrold. de opnamegrenzen waren daar makkelijk te vinden; goede eerste indruk.
Documenten één keer geüpload en de…
Documenten één keer geüpload en de verificatie was klaar!
Na een korte pauze heb ik het bericht…
Na een korte pauze heb ik het bericht over mijn bonus opnieuw geopend; de ontbrekende stap stond in één zin. scheelde weer stress
Postbode belde
Postbode belde, tablet even weggelegd, sessie ging door en saldo bleef kloppen.
terwijl het water kookte heb ik support…
terwijl het water kookte heb ik support gevraagd de storting te zoeken; Sanne van support vond de teller terug. dat detail waardeerde ik.
€80 gestort via Visa op 4G
Eerst ik opende ticket #9315 over een…
Eerst ik opende ticket #9315 over een vastgelopen bonus. Daarna zag ik dat het bericht was kort maar bruikbaar.
Vroeg rond half één ’s nachts in de…
Vroeg rond half één ’s nachts in de chat naar free spins die niet waren verschenen. Agent, Sanne geloof ik, keek mee terwijl ik online was en zette ze er binnen een paar minuten bij. Speelde ze die avond uit en eindigde met een klein saldo. niks spannends, gewoon netjes opgelost en klaar.
met 11% batterij over
met 11% batterij over: ik heb teruggeklikt vanuit de betaalpagina; de transactiegeschiedenis werkte meteen mee. beter dan verwacht
wat gebeurt er als je de omzet niet…
wat gebeurt er als je de omzet niet haalt? bij mij kwam het niet zo ver: maandag geclaimd, donderdag x25 rond en het bonusgeld stond gewoon als saldo klaar.
Ik dacht even dat het misging
Ik dacht even dat het misging; ik filterde de transactiegeschiedenis op datum; de sessie sloot zonder gedoe.
Eerst voorzichtig
Eerst voorzichtig: ik vergeleek echt saldo en bonussaldo; was duidelijk dat reloadregel stond zichtbaar.
maandagavond
maandagavond, half afgeleid: ik heropende het tabblad na een telefoontje; de bevestigingsknop bleef bereikbaar.
koffie erbij en rustig door het…
koffie erbij en rustig door het spelaanbod geklikt, alles goed te vinden.
Zonder hoge verwachting
Zonder hoge verwachting: ik zocht de oude cashout in mijn account; de transactiegeschiedenis werkte meteen mee.
klein momentje
klein momentje: ik zette een uitgavenoverzicht; de duur stond netjes aangegeven. dat voelde netjes
Eerst ik reageerde op de supportmail…
Eerst ik reageerde op de supportmail met de juiste bijlage voordat ik dat de ontbrekende stap stond in één zin.
Sessieherinnering kwam op na een uur of…
Sessieherinnering kwam op na een uur of zo, precies wat ik nodig had om te stoppen. netjes dat ie er is, ik verlies anders de tijd uit het oog
Bij terugkomst heb ik een te lage…
Bij terugkomst heb ik een te lage cashout geannuleerd; de juiste regel kwam direct bovenaan. ik sloot het tabblad rustig