Holland House of Hemp BV Reviews

4,7

Sinds 1,5 maand krijgt mijn (grote) hond van bijna 15 de CBDA-pets druppels. Hij is vrolijker, meer ondeugend en loopt soepeler. Ik ben echt heel blij dat ik hem dit kan bieden in de laatste fas... Toon meer

De mooie loep zuivere CBDA olie van Holland House of Hemp is met geen andere leverancier te vergelijken. De kwaliteit en het feit dat het zuivere veel meer effectievere CBDA olie is - en geen CBD (vee... Toon meer

Regelmatig worden mijn longen gecontroleerd omdat met name mijn linkerlong niet goed “ meedoet” ( vertelde een chiropractiker eens. Ik heb syndroom van Tietse ook een soort reuma. Jaren geleden he... Toon meer

Ze weten waar ze over praten en leveren echte kwaliteit die door labresultaten aangetoond kan worden! Na enkele dagen al kleine dingen merkbaar. Met name meer helderheid, minder pijn en betere slaap!... Toon meer

1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Holland House of Hemp is ontstaan vanuit ervaringen. Al jaren mogen we mens en dier helpen met uiteenlopende klachten. Noem het maar op: pijn, reuma, angst, epilepsie, PTSS, ga maar door. CBD olie hoeft tegenwoordig niet meer uitgelegd te worden. Maar wist u dat CBD niet voorkomt in de cannabis of hennepplant? CBDA wel! Voordat er CBD is, is het CBDA. En deze stof is vele malen sterker (zie wetenschappelijk onderzoek Mechoulam) maar oh zo moeilijk om te extraheren. Dankzij onze slow extraction is het ons gelukt. Slow extraction is een methode waar simpelweg heel veel tijd in gaat zitten om het beste uit de plant te halen. Aangezien tijd, geld is, wordt dit door de reguliere aanbieders van CBD niet gedaan. Met CBDA brengen wij een hoogwaardig product en ik nodig u uit om de ervaringen van onze gebruikers te lezen. Velen gingen u voor. Gebruikers met pijnklachten, stijve gewrichten, reuma, fibromyalgie, PTSS, slaapstoornissen zijn aan het woord tot aan ADHD of epilepsie aan toe. Meer info? Stuur een bericht naar info@hollandhouseofhemp.com Let op: wij verstrekken géén medische adviezen. Het product is uitsluitend voor uitwendig gebruik en raadpleeg altijd voor gebruik een arts.

Uitstekend

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zalige service en geweldig product…

Ik vond de bijgeleverde folder niet duidelijk om een dosering te vinden en dat zette ik bij hun reclame op faceboek.Hierna kreeg ik bijna onmiddelijk een duidelijk antwoord en enkele dagen nadien zelfs een opvolging om te horen of het lukte en of ik nog vragen had. Zalig vond ik dat. Hun product op zich doet ook wat het belooft want mijn man is na bijna 40 jaar afzien van zijn hoofdpijn af, dus zeker proberen!.

17 november 2023

Ook voor artrosepijnen is dit een geweldig middel

Snel bezorgd!
Daarnaast ben ik een vaste gebruiker. Waarom?
Ik heb artrose in mijn elleboog waardoor ik niet op een gewone manier mijn pc werk kan doen. Een sessie van een uurtje muizen levert mij dan voor een dag pijn op. Nu heb ik een zogenaamde staande muis en gaat het wat beter.
Maar sinds ik de druppels CBDA gebruik, heb ik geen pijn meer in de elleboog. Ook niet bij langdurige klussen met AutoCad.
Het is geen tovermiddel maar als je de gratis zoombijeenkomsten luistert en meemaakt, wordt je uitgelegd wat voor een wonderen er je te wachten staan. Puur op basis van natuurkracht en zonder chemische rotzooi die de multinationals ons willen laten slikken. Ik en mijn elleboog zijn er blij mee ;-)

15 november 2023

keurig verüakt maar het duurde wat lang…

keurig verüakt maar het duurde wat lang voor het kwam.

5 november 2023

Beste Mia,
Dank je wel voor je reactie. Ik heb het even nagekeken en zie inderdaad dat PostNL tot 2x toe een vertragingsbericht heeft doorgegeven. Vinden wij ook spijtig om te moeten horen.

Gelukkig liet je ons per email weten, baat te hebben bij de druppels en dat is dan weer erg fijn om te horen.
Je hebt je kuur van 3 maanden nu afgerond en kunt met onderhoud verder gaan. De doses verschilt van persoon tot persoon. Dat is even sleutelen en uitproberen.

Mochten er verder nog vragen zijn dan horen we het graag!
Johan

Uitgebreide informatie

Uitgebreide informatie, snelle bezorging, goed produkt

2 november 2023

Beste Ingrid,
Ook jij heel hartelijk dank voor je reactie.
We doen ons best en houden vooral vast aan: Door gebruikers, voor gebruikers.

Topservice en snelle levering

Duidelijke informatie, makkelijk te bestellen en snel geleverd! Top!

1 november 2023

Beste Cecilia,
Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat we je mochten helpen en mochten er vragen zijn dan horen we graag.
Dat kan bijvoorbeeld al via: info@hollandhouseofhemp.com

Heel goed opgelost

De eerste zending kwam niet aan maar dat werd vlot en vakkundig opgelost. Dank!

19 oktober 2023

Beste Pien,
Daar staan we voor en fijn dat we je konden helpen!

06/11/2023 CBDA druppels

06/11/2023 CBDA druppels
Goede objectieve informatie gekregen . Behulpzaam
Na twee maanden een goed resultaat
Jaarlijks bloed onderzoek was enorm verbeterd
Artsen konden er niet goed aan uit hoe dit kon
en vroegen zich af welke supplementen ik genomen had Nu de rugpijn nog wat beter Maar iets dat gedurende 20 jaar ontstaan is kan op 2 maanden niet volledig verdwenen zijn Dat begrijp ik volkomen Maar het is reeds een stuk beter

6 november 2023

Beste Dupont,
Kijk! Daar doen we het voor.
Zo fijn dat we dit mogen brengen en de kwaliteit van leven voor velen met jou hebben mogen verbeteren.
Holland House of Hemp

Snelle service en kan nog steeds goed…

Snelle service en kan nog steeds goed slapen met de cbda druppels

3 oktober 2023

Beste Miroslav,
Wat fijn om dit te mogen lezen.
Slaap is zo belangrijk en geeft ons lichaam de kans om te herladen. We hebben regelmatig zoom-sessies waarin we dit uitleggen en nog meer voordelen van CBDA.
Interesse om er 1 bij te wonen? Stuur dan een email naar: info@hollandhouseofhemp.com.

Gewoon toppie

Sinds 2 weken gebruik ik de cbda olie voor mijn artrose in de nek en eigenlijk ook mijn slaapprobleem.
Voor ik dit product leerde kennen was het een rollercoaster van ene dokter naar de andere...altijd hetzelfde antwoord "ontstekingsremmers" en of infiltraties waar ik uiteindelijk niet aan toegaf.Toevallig terechtgekomen door te googelen op website ivm kruidengeneeskunde waarbij Michel Shurer me dit aanraadde waarvoor ik hem erg dankbaar ben want mijn pijn is zo goed als weg en slaapprobleem véél beter.
Hoe blij en gelukkig kan een mens zijn zonder pijn..nogmaals suuuuperbedankt.😍Ingrid F

12 oktober 2023