En god camping plads og gode ejer god.Der er leje plads og der mega god kiosk der er nærmest alt man skal bruge og man kan købe pomfritter og nuggets fodbold bane nogen gange aktiviteter verdens bedst... Toon meer
Hold øje med faktisk forbrug. Vi blev forsøgt afkrævet for ekstra. Som andre beskriver her. Slidte faciliteter. Mose-lignende forhold. En del teltpladser i niveau med grundvand. Min eneste forespørgs... Toon meer
Vi blev mødt af en meget venlig betjening. Vi skulle bare overnatte en enkelt nat, inden vi skulle videre i kanoen. Teltpladsen var så fin og der var gode og rene faciliteter til både bad, madlavni... Toon meer
En rigtig hyggelig plads i kuperet terræn og små hyggelige kroge. Venligt personale. Men pladsen er slidt og trænger til en update. Koldt vand i den ene side af køkkenet, hvor man kan vaske o... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Har har valgt en fastlægger plads i år…
Har har valgt en fastlægger plads i år efter en særdeles vellykket efterårs sæson i 2020. Vi er virkelig glade for pladsen og alle de aktiviteter pladsen kan byde på. De øvrige fastlæggere er super åbne og hjælpsomme og det samme gør sig gældende for de to ejere Tinne oh Klaus. Var i tvivl om, hvorvidt det at lægge fast på en plads så længe var noget for os men det har det vist sig at det er-kun takket være denne skønne plads, øvrige gæster og ejere. En klar anbefaling fra plads 115 (Karina og Carsten)
Ikke sidste gang
Efter en uge på Holmens camping, kan vi KUN give ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Især Tiine (ejeren) skal have stor tak.. Søndag blev vi ramt af skybrud og vores ellers gode Bella Camp (teltvogn) ku sku ikke holde til det hårde tryk og både sove kabiner og madrasser sejlede,, vi ringede tæt på midnat for at høre om de havde noget man ku leje for en nat,, alt var selvfølgelig udlejet,, kort tid efter stod hun på pladsen og tilbød os at sove i “kostalden/ fællesrum”,, hun var super til at gøre klar til os og vore 2 trætte og pressede børn,, vi lånte madrasser fra lageret og klarede natten👍👍👍👍
Hele området ved Holmens camping er fantastisk,, super hyggelig fiskesø,, lækker badesø,, minigolf (nåede vi desværre ikke pga vejr) fint indendørs pool osv osv,,
Tror ikke at det er sidste gang vi kommer på Holmens camping
1000 tak for en dejlig uge
Mvh