Jeg kan kun anbefale Jette og Thomas. Jeg har tidligere forsøgt at tage kørekort et andet sted i Aarhus, men måtte i sidste ende stoppe fordi jeg ikke kunne lykkes med det. Jeg troede aldrig jeg kun... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Holm & Dall Køreskole kan i den grad anbefales til alle, der skal tage kørekort. Thomas og Jette er to superdygtige og engagerede kørelærere. De sørger for undervisning er af høj kvalitet, både i teor... Toon meer
Holm & Dall køreskole kan varmt anbefales til alle, der skal til at tage kørekort. Thomas og Jette tager deres arbejde som kørelærere meget seriøst. De lægger stor vægt på at være en ordentlig køresko... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Veltilrettelagt kørekortforløb til kategori B & BE på kort tid! Vi er dedikerede, rolige & dygtige undervisere. Vi sætter den enkelte elev i centrum og tilpasse køreundervisningen i bilen til elevens behov. Hos os får du gratis tre måneders adgang til online teoriprøver samt teoribog (personbil).
Contactgegevens
Blomstervej 6, 1., 8381, Tilst, Denemarken
- kontakt@holmogdall.dk
- holmogdall.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Trygt, nemt og professionelt
Trygt, nemt og professionelt. Det er overskriften for min oplevelse med kørelærerne Jette, Thomas og Karsten. God teoriundervisning med masser af eksempler fra virkeligheden og gode kørelektioner ude på vejen med forståelse og evner til at lære mig at køre bil sikkert og trygt. Tak for kørekortet og bedste hilsner!
Trygt og professionelt!
Jeg kan klart anbefale denne køreskole. Der er 3 kompentente kørelærere der leverer en lærerig undervisning (teori samt praksis-delen)
Jette, Thomas og Karsten, I får mine varmeste anbefalinger!
Rigtig god køreskole, varmt anbefaling
Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Holm & Dall’s køreskole.
Rigtig gode undervisere, både til teori, glatbane og når man er ude og køre.
Super flinke og professionelle mennesker, som hjælper dig godt på vej mod kørekortet!
Jeg kan klart anbefale køreskolen
Fantastisk køreskole
Fantastisk køreskole
Tog B kørekort hos Thomas og Jette.
Super professionel undervisning både i lokalet og i bilen.
Rigtig god til at forklare hvordan tingene fungerer, og har du spørgsmål bliver der svaret på det med det samme.
Kan varmt anbefale at tage kørtekort hos Hom & Dall køreskole.
Rigtig god køreskole
Rigtig god køreskole med meget dedikerede, venlige og rolige kørelærere.
Jeg kan helt klart anbefale at tage et kørekort hos dem.
Mine bedste anbefalinger herfra
Mine bedste anbefalinger herfra.
Vores søn har netop taget kørekort hos Holm og Dall og jeg kunne ikke være gladere. Det har ikke været uden udfordringer og det har de taget i stiveste arm og hjulpet os gennem hele vejen til at han idag står stolt med kørekortet. Jeg har jer dybt taknemmelig over jeres venlighed, empatisk evne og støtte undervejs.
Det var en absolut fornøjelse.
Det var en absolut fornøjelse at tage kørekort hos Thomas-dall.dk køreskole.
I første halvår af 2020 tog jeg et lastbil-kørekort hos Thomas-dall.dk køreskole.
At skulle på skolebænken igen og tilegne sig ny viden, gjorde Thomas-dall køreskole til en positiv og glad oplevelse. Ja, havde jeg vist at det var så sjovt, så havde jeg taget lastbil-kørekort for lang tid siden.
Grunde til min 5 stjerner er:
Trygt læringsmiljø
Imødekommenhed.
Alle spørgsmål var velkommen.
Altid uddybende svar på alle spørgsmål.
Konstruktivt kritik af kørslen, leveret på en behagelig måde.
Bestod teori og køreprøve i første forsøg.
Meget kompetent undervisning
Meget kompetent undervisning, med fokus på det væsentlige. Rigtig behagelig atmosfære både til teori og under kørsel.
Kan varmt anbefale Thomas Dahl.
Kompetent og effektiv undervisning til…
Kompetent og effektiv undervisning til trailerkørekort på en meget venlig og rolig måde. Samtidig en yderst konkurrencedygtig pris.
Super køreskole!
Tog BE kørekort hos Thomas. Det var en super nemt og hurtigt forløb. Jeg var helt tryg ved at køre med Thomas
Rigtig god kørerskole.
Jeg har i dag taget BE kørekort hos Thomas Dall
og det gik bare super godt.
Super professionel Undervisning.
Man var aldrig utryg når man var ude at køre.
Kan kun anbefales. 🌞🌞
Bestod BE kørekort i første hug selvom
Bestod BE kørekort i første hug selvom, at jeg normalt kører i en håndværkerbil uden udsyn i bagruden. Thomas virker helt nede på jorden. Tak for hjælpen.
Kan kun anbefale
Jeg har taget BE kørekort ved Thomas, og er fuldt ud tilfreds. Han er en ganske behagelig og meget nede på jorden mand, som er god til at forklare hvorfor tingene hænger sammen som de gør. Jeg følte mig godt forberedt til prøven 👍
Jeg kan kun anbefale Thomas til andre, der skal tage kort af den ene eller den anden slags. 😊
Super fint!
Jeg har taget BE kørekort hos Thomas. Super fin oplevelse - behagelig mand og kørelærer. Det var en fornøjelse :)
Den bedste køreskole
Jeg tog BE kørekort hos Thomas og kan varmt anbefale køreskolen. Professionel og dygtig kørelærer, der med sin egen rolige stil skaber en afslappet atmosfære. Meget fin styring og orientering under hele forløbet. Man føler sig rigtig godt klædt på til prøven og jeg ville 100% vælge ham igen
Jeg kunne ikke være gladere!
Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas Dall køreskole! Jeg havde nogle personlige udfordringer, som blandt andet gjorde mig meget nervøs for både undervisningen og i særdeleshed prøverne, men hele vejen igennem blev jeg hjulpet og vejledt på bedste vis. Der er både støtte til det praktiske, teoretiske og psykologiske ved bilkørslen, så man føler sig sikker og tryg i sin kørsel.
Jeg bestod både teoriprøven og den praktiske prøve i første hug, og der er ingen tvivl om, at den fabelagtige undervisning i klasse og bil havde en afgørende betydning. Skulle jeg tage kørekort på ny, ville jeg helt klart vælge dem.
Det er måske ikke det billigste sted, men det er bestemt pengene værd, for der er ikke sparet på det mindste!
-der er endda gratis kaffe/kakao og slik til alt teori, så man går aldrig sukkerkold ;-)
Jeg tog BE hos Thomas og alt klappede
Jeg tog BE hos Thomas og alt klappede. Meget kompetent, behagelig og vidende kørelærer. Han holdt styr på papirarbejdet og var fleksibel med køretiderne, så jeg kunne få det til at passe med arbejde.
Fantastisk fleksibel service
Fantastisk fleksibel service. Kommer gerne igen en anden gang. Meget professionel men samtidig også uformel tilgang til tingene. Du får alt den hjælp du har brug for i forbindelse med kørerkortet. Det virker på ingen måder som en pengemaskine. Jeg vil næsten savne mine kørertimer med dall. Pøj pøj med køreskolen ud i fremtiden.
Service langt over hvad man kan…
Service langt over hvad man kan forvente, og så er de dygtige. Kørekort på rekord tid, jeg var i klemme, skulle til orienterende prøve, havde glemt tiden, den fiksede de. Kan kun anbefale
Dit is Trustpilot