Geen retourmogelijkheid
Voor mijn senioren teckels een hondenloopplank besteld (dat zijn ze gewend). Maar zelf niet goed gekeken naar de advertentie en een plank gekocht die te kort/stijl was, voor hetgeen het bedoeld was. Daar kwamen ze niet op. En de plank had 90cm moeten zijn maar was zelfs maar 84cm.
Dus 1 a 2 dagen na aankomst van het pakket al contact opgezocht om de plank te retourneren. Aanvankelijk kreeg ik snel reactie en een aanbod om deze om te ruilen voor een grotere maat (104cm). Daarop heb ik gevraagd wat de precieze maat van de plank zou zijn, omdat ik inmiddels goed had gemeten, en hij zou echt niet korter dan 104cm moeten zijn. Daar heb ik inmiddels 2 herinneringmails achteraan gestuurd en nog geen reactie terug gekregen; het is nu 2 weken geleden dat ik voor het laatst een mail heb gekregen. Op hun site staat dat je eerst moet mailen als je iets wilt retourneren en bij het pakket zelf zat geen retourformulier. Dus je bent afhankelijk van contact met hen voordat je iets kan retourneren. Als ik hun nummer bel krijg je in het Oost-Europees en Engels een bericht dat het nummer “op dit moment” niet bereikbaar is. Ik hoop dat ik nog contact met Holtaz kan krijgen om de plank te retourneren.