Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Modtog et ur der tabte tid, og kontaktede kundeservice. Fik hurtigt svar, og sendte det retur. Modtog et nyt 4 dage senere. Hurtig, rar og hjælpsom og alting var lige efter bogen. Bedste anbefaling... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en Dawn lampe med det formål at lade telefonen op om natten samt have en natbordslampe. Fik også Bluetooth højtaler med god lyd. Nem opsætning af lampe i bedre kvalitet end forventet😊

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Home Design fokuserer på kvalitetsprodukter til dit hjem. Vi stræber efter at gøre dit hjem flot og funktionelt med vores produkter, som både er innovative og elegante. Vi tager belysning til nye højder. Vores lamper er ikke bare lamper. Det er elegante tidsløse designs. Det er lamper med sjæl, bluetooth højtaler, trådløs opladning etc. Lamperne er alt hvad du behøver, for at sætte præg på dit hjem.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fup hjemmeside

Fup hjemmeside. De reklamerer med gode tilbud men når man bestiller så er prisen dobbelt så dyr. Stay away. Jeg kontaktede jer på facebook men ingen svar. Man fjerner reklamen efter den er kommenteret!! Dårlig stil og man giver ingen svar!!! Stay away

3 april 2024
Logo Home Design

Antwoord van Home Design

Hej Brian

Vi snyder skam ingen!

Det du referere til er en menneskelig fejl. Vores tilbud på det givent produkt er slut, og annoncen på tilbudet var desværre ikke fjernet hurtigt nok. Det beklages

Dertil forstår jeg ikke, at du ikke vælger at kontakte os stille og roligt med "Når man klikker ind på linket, står der en anden pris. Er det ikke en fejl?". Så havde vi opdaget fejlen hurtigere, samt kunne yde dig en god service og give dig produktet til den pris du havde set det til.

Redigeret: Jeg kan se i vores historik, at du har kommenteret en reklame med "Når man bestiller så koster den 1399!!!". Denne kommentar har ikke været set, da annoncen er taget ned. Jeg referere igen til en lidt mere sobor tone, og måske en direkte henvendelse, når det er så væsentligt som dette jo er på 700kr.

Men Brian, hvis du er interreseret i produktet, så endelig skriv, så laver vi den pris for dig.

Redigeret igen: Enden så kontakter du os på telefon eller mail og vi finder en løsning. Det kan ikke være rigtigt at der skal redigeres her 3 gange. Reklamen er taget ned, da vores medarbejder kom i tanke om det var glemt.

Kan du have en herlig aften Brian, jeg har tilbudt dig at løse problemet.

VH
Marcus / Ejer af Home Design

Perfekt service

Hurtig, rar og hjælpsom og alting var lige efter bogen. Bedste anbefalinger herfra.

14 maart 2024

Varen kom til tiden

Min vare kom til tiden☺️som jeg havde mail på☺️kan varmt anbefale andre at bestille ved jer☺️☺️ikke sidste gang jeg bestiller noget ved jer.

6 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fejl på den første, men konge service

Havde fået en med en lednings fejl, men servicen var i top, fik kontakt med Marcus samme dag om aftenen endda, og fik konkluderet at den skulle sendes tilbage, og fik gjort det samme dag og leveret en ny 3 hverdage efter. Konge service og meget flot lampe.

22 april 2023

Hurtigt levering

Hurtigt levering, god service, unikt flot design, rigtig god kvalitet. Kan stærkt anbefale at få denne lampe ind i ens kærlige hjem, den sætter et helt specielt præg

23 augustus 2022

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.