Fick min Kalita Wave kanna snabbt levererad, tyvärr var den både smutsig och handtaget glappade. Homebarista.se varken på email eller facebook. Jag är inte nöjd med servicen än så länge. Jag hoppa... Toon meer
VILDT HURTIG LEVERING! Bestilte 4 forskellige slags kaffe for 2 dage siden, hvoraf 2 af dem var ristet samme dag som de var sendt, lækkert! Desuden kom alle mine varer allerede indenfor 2 dage. Kan ku... Toon meer
Relativ hurtig levering mellem jul og nytår (bestilte d. 23., kom d. 30.). Forsvarlig indpakning ift. indholdet. Produktet er som beskrevet og holdbarheden er i orden. Kan anbefales👍🏼
Gode priser på maskiner mv og hurtig levering med GLS til pakkeshop, tak! Købte Wilfa Nymalt kværn og Aeropress - wow, det giver god kaffe!!! På et øjeblik. Aldrig mere instant-kaffe! Skal nok snart... Toon meer
Vi har samlet alt det seje kaffeudstyr, om du er til Hario V60, Chemex, Kalita eller AeroPress, så finder du det hos os, se mere på www.homebarista.dk
Svenstrup Bane Alle 3, 9230, Svenstrup J, Denemarken
Relativ hurtig levering mellem jul og nytår (bestilte d. 23., kom d. 30.).
Forsvarlig indpakning ift. indholdet.
Produktet er som beskrevet og holdbarheden er i orden.
Kan anbefales👍🏼
Hurtig levering og god service. Jeg modtog en varer der var over dato, og selv om det tog dem nogle dage at vende retur synes jeg at de ydet en god service, og sendte mig en ny vare som erstatning og en yderligere som kompensation.
Nemt og sikkert at hamle hos Homebarista.
Derfor 5 stjerner.
Bestilte en fin tekande samt gode teer en fredag eftermiddag.Allerede næste formiddag kunne jeg afhente varerne hos afhentningsstedet i Nordsjælland. Virkelig effektivt!