1. Makelaardij

Welcome to HomeEspaña. We hope this is the first step to finding your dream home in Spain. HomeEspaña was founded in 2002 by Kieran and Noel Byrne, who came from a professional background working in Financial Services and Media. Back in 2002, It was clear that the Spanish Real Estate market was outdated and unprofessional. Customer service and employee work practices needed serious attention. That’s why HomeEspaña has grown massively in popularity. Our professional and reliable service for clients wanting to buy and sell property on the Costa Blanca is unmatched. Nearly 20 years later, our caring attitude is why we’ve sold over 5,000 properties with thousands of happy clients. We have branches in La Zenia, Los Dolses, Denia, Benidoleig, and Valencia City, We also have our own dedicated insurance services arm www.kynainsurance.com, and a specialised mortgage broker www.hipoteken.com, all serving buyers and sellers across the Costa Blanca, Murcia, and Valencia. HomeEspaña has become a recognised brand in Spain and internationally, with over 150,000 visitors to this website monthly. As well as an international marketing reach all over Europe and beyond. But I believe our clients explain what we do best.

4,7

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Op 27 januari hebben wij de sleutels…

Op 27 januari hebben wij de sleutels gekregen van een prachtig liggende finca in het achterland van Denia. Dankzij het initiatief van Hilde Camps om ons destijds te laten zien hoe een bezichtiging werkt ( want het plan was er al wel om een keer een huis te gaan kopen in deze regio), gingen wij op pad met haar vanwege een geannuleerde afspraak voor bezichtiging. Het was het eerste huis/ finca voor ons en we besloten meteen ervoor te gaan. Hilde Camps was altijd vriendelijk, behulpzaam en gaf ons de beste tips en begeleiding. We zijn haar heel dankbaar, hoe zij zich steeds ingezet heeft voor ons, zelfs als ze het heel druk had. Een top-makelaar!

27 januari 2026

Beste Hilde,

Hartelijk dank voor het aanbevelen van HomeEspaña en namens het hele team van harte gefeliciteerd met de aankoop van uw villa in Benidoleig!

professionaliteit met oprechte persoonlijke service

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan het fantastische team van Home Espagna Dénia, en in het bijzonder aan Michelle O’Brien-Heggs (After Sales Manager) en Hilde Camps (Sales Executive).

Michelle was werkelijk altijd paraat om onze vragen stante pede te beantwoorden — snel, duidelijk en met veel geduld. Haar betrokkenheid en professionele aanpak gaven ons enorm veel vertrouwen.

Hilde verraste ons door zélf aan te bieden om de sleutels persoonlijk te komen brengen bij onze aankomst. Zo’n gebaar laat zien hoe ver zij wil gaan om klanten écht te helpen.

Een topteam dat professionaliteit combineert met oprechte persoonlijke service. Wij kunnen Home Espagna Dénia van harte aanbevelen! 👌🏻

11 augustus 2025

Antwoord van HomeEspaña

Beste Kim, hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en voor het feit dat je de tijd hebt genomen om HomeEspaña aan te bevelen. Namens het hele team in Denia feliciteren wij je van harte met je nieuwe villa in Pedreguer!

Betrouwbaar!

Met veel kennis en op duidelijke en bovenal vriendelijke hulp heeft HomeEspanja ons begeleid bij de verkoop van ons appartement.
Onze dank gaat hier specifiek naar Jaimy Gubbels ,
in ons geval vonden we Nederlands talige hulp een belangrijk iets .
Ook niet onbelangrijk was de goede en vlotte samenwerking tussen HomeEspanja en de door hen aangeraden Advocaat.

15 mei 2025

Antwoord van HomeEspaña

Beste Ton, hartelijk dank voor het aanbevelen van HomeEspaña en namens het hele team van harte gefeliciteerd met de verkoop van je appartement in Villamartín!

Kampioen ontzorgen bij aankoop woning

Voor aankoop van een appartement in de omgeving van Orihuela Costa heb ik veel informatie en advies gekregen van Geert Scholten. Hij is heel professioneel, luistert goed en adviseert goed. Na veel bezichtigingen heb ik het juiste appartement gevonden voor de juiste prijs. Daarna kreeg ik hulp en advies van Gloria Lucey, van aftersales. Het team van office Los Dolses is heel behulpzaam en integer bij het ontzorgen bij het aankoop proces, waarvoor mijn hartelijke dank. Een grote pluim voor Home Espana.

4 juli 2025

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Willen denk ik niets verkopen. Ik was begin april in Denia en heb maanden voor die tijd contact opgenomen of wij tijdens ons verblijf elkaar konden ontmoeten en bezichtigingen konden plannen. Ik heb 2x contact opgenomen en er zou contact met mij opgenomen worden door een Nederlands sprekende makelaar maar die moet nu nog steeds bellen.....

10 februari 2025

Beste Jacco,

Het spijt ons te horen dat er geen contact met u is opgenomen, maar u staat niet in ons systeem als klant van ons. Kunt u alstublieft een e-mail sturen naar north@homeespana.com met uw telefoonnummer en wij zullen ervoor zorgen dat een van onze Nederlandstalige medewerkers u onmiddellijk belt.

We zijn erg goed geholpen door Freddy…

We zijn erg goed geholpen door Freddy en willen hem maar ook zeker Argemary danken voor alle hulp en informatie .Top

Ben en Elisabeth uit Holland

3 april 2025

Antwoord van HomeEspaña

Beste mevrouw Hoekstra, hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om HomeEspaña aan te bevelen en van harte gefeliciteerd met uw nieuwe villa in Montroy!

Toon reviews in alle talen. (100 reviews)