Meget tilfreds med hele oplevelsen
Meget tilfreds med hele oplevelsen. Alt fra leveringtiden til kundeservicen. Køber klert herfra igen
Nordisk design. Funktionelle møbler. Bæredygtige valg. Hos HomeNorthCph skaber vi tidløse løsninger til moderne hjem – med fokus på kvalitet, æstetik og ansvarlighed.
Modtog mine varer hurtigt og lever op til kvaliteten beskrevet
Virkelig god service og er meget tilfreds med mine produkter
Har lige købt her fra, service var i top, og leveringen kunne heller ik være bedere. Alt i alt vil jeg 100% anbefale, at købe her fra. Fantastisk oplevelse!
Fantastisk kvalitet
Jeg kan helt klart anbefale Sofabordet fra HomeNorthcph. Det passer perfekt til min stue og lever op til kvaliteten beskrevet.
Havde ikke hørt om homenorthcph.dk før, men prøvede at bestille et skrivebord. Virkelig positivt overrasket over kvalitet, leveringstid og kommunikationen var i top. Handler her igen.
Fornuftigt prisat, hurtigt leveret og nemt at sætte sammen. Sidebord ser flot ud ved sofaen. Anbefaler!
Jeg kontaktede homenorthcph fordi jeg var i tvivl om hvilken størrelse sofabord der ville passe i min stue. De svarede hurtigt og hjalp mig med at vælge det rigtige bord ud fra mine mål. Bordet ankom inden for få dage, og det passer som hånd i handske. Super god oplevelse fra start til slut. Det er sjældent man oplever den slags service online!
Jeg er virkelig begejstret for homenorthcph.dk. Sortimentet er stilrent, og man fornemmer at der er tanke bag hvert produkt. Jeg har købt et sofabord og en reol, og begge passer perfekt ind i min lejlighed. Det nordiske design er gennemgående og giver en ro i hjemmet som jeg ellers har måttet betale meget mere for hos andre butikker. Levering var lynhurtig og pakket omhyggeligt ind. Stærkt anbefalet til alle med sans for enkelt og smukt design!
Lees meer over geverifieerde reviews.