Hondenmanieren Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Samen met Hanne van Hondemanieren werk je aan de oorsprong van een probleem. Niet tijdelijk toedekken. Echt van 0 beginnen en zo opnieuw voeding leren kennen en zien wat er beter zou gaan. Je krijgt... Toon meer

Rosie was een zeer pittige puppy…dus werd Hanne ingeschakeld. Ze gaf ons veel nuttige tips, ze luisterde naar ons verhaal… kortom top! Ook haar darmproblemen werden aangepakt door haar voeding aan te... Toon meer

1. Huisdierentrainer

Puppy training, hondentraining en hondengedragstherapeut in Westende

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede en duidelijke uitleg en tips over…

Goede en duidelijke uitleg en tips over hoe omgaan met je pup op beloningsgerichte manier + oefeningen mogelijk. Hanne is zeer makkelijk bereikbaar en antwoordt zéér snel indien advies gewenst.

23 mei 2022

Veel bijgeleerd tijdens de puppy lessen

Hanne is een heel geduldige lesgever die de verschillende hondjes goed aanvoelt. Ze geeft steeds goede raad en tips. Ze helpt zoeken naar een oplossing voor de vragen die de deelnemers voorleggen. Kortom ... Een aanrader !

28 april 2022

Ik zag echt geen uitweg meer met pablo…

Ik zag echt geen uitweg meer met pablo de frenchie, hij ging van een hele lieve puppy naar een ‘stoute’ grote hond op wandeling. Na de eerste les was ik al terug hoopvol en geruststeld, pablo nam sprongen vooruit met simpelweg 1 woordje😊. De lessen worden alleen maar beter zeker een aanrader bij Hanne!! Ze hielp niet alleen met zijn gedrag maar ook met zijn maagproblemen met de lickimat😊 super bedankt Hanne!

6 april 2022

Antwoord van Hondenmanieren

Super bedankt voor je review!

Van pup tot beste vriend

Eigenlijk ga je als baasje naar school. De manier waarop Hanne je helpt je pup te begrijpen maar ook in te zien welke fouten je maakt als baasje, is uniek. In vele hondenscholen voel je je gewoon dom. Hier leer je wat je fout doet maar ook wat je goed doet. Je komt altijd met een goed gevoel naar buiten. En je komt ook altijd slimmer naar buiten. En je pup komt moe (oefeningen!) maar blij naar buiten. Daarnaast is het volledige opleiding waarbij je ook leert goede voeding voor je hond te kiezen, de algemene verzorging en zo veel meer. Top!

11 maart 2022

Antwoord van Hondenmanieren

Het was leuk les geven aan jullie!

het was een zeer fijne ervaring voor…

het was een zeer fijne ervaring voor het baasje als de pup , we hebben in de 5 lessen veel bijgeleerd , de kleine groepjes maakt het makkelijk je zelf te zijn ,
alle oefeningen werden goed voor getoond en uitgelegd , Hanne is lief van aard en gaf mij en mijn pup een zeer aangenaam gevoel ,
bij een onbezorgdheid mailde ik haar en in een uur kreeg ik al een mail terug met de nodige info en doorverwijzingen ,
een aanrader ,
bedankt Hanne
vele groeten pascal en Rudolf

11 februari 2022

Antwoord van Hondenmanieren

Heel erg bedankt voor je review

Hanne haar aanpak was heel goed

Hanne haar aanpak was heel goed, heel kalm en simpel aangeleerd zowel voor ons als voor de hond. Met die 5 lessen weten we nu hoe we nog andere zaken kunnen aanleren, enkel met kalm te zijn en belonen. Blij de lessen gevolgd te hebben. Zou het iedereen aanraden met een puppy

24 december 2021

Bedankt

Gepassioneerde dame die op een leuke…

Gepassioneerde dame die op een leuke manier zowel baasje als pup begeleid doorheen een periode waarin je hond opgroeit tot brave hond.
Elke week weer nieuwe praktische tips die in praktijk goed geoefend worden.

13 november 2021

Antwoord van Hondenmanieren

Hartelijk dank voor je review!

Goeie begeleiding!

Vriendelijke ontvangst! Lessen zijn volledig op maat van de hond. Na 5 lessen hebben we al een volledig andere hond 🙂
Elke les gingen we naar huis met huiswerk & daar zagen we ook telkens verbetering in. We hebben veel tips en uitleg meegekregen op maat van onze hond! We zijn echt tevreden met het resultaat! Zeker een aanrader! 🙂

Dankjewel voor de goede begeleiding voor zowel Aiko als voor het baasje 😛

22 oktober 2021

Een aanrader

Ik heb een Jack Russel, een pittige dame, zoals Hanne ook zegt. Hanne heeft me zeer nuttige tips gegeven tijdens de training 'opleiding tot brave hond'. Elke situatie met mijn hond, kon ze perfect omzetten in hoe mensen zouden reageren in diezelfde situatie. Op die manier kan je je heel goed inleven waarom je hond op een bepaalde manier reageert.
De groepslessen zijn per 3 waardoor het persoonlijk is en je heel veel vragen kunt stellen.
Zeker een aanrader!

18 oktober 2021

Hartelijk bedankt voor je review!

Superblij dat ik deze stap met mijn pup gezet heb

Mijn pup Aiko heeft van Hanne heel veel bijgeleerd (en ik ook). Zij legt alles heel duidelijk uit, na de uitleg volgt de praktijk, lekker veel oefenen met de pup. Aiko is veel 'losser' geworden. Ik ben alleszins super blij dat we deze lessen gevolgd hebben. Dikke 10 voor Honden manieren.

8 september 2021

Antwoord van Hondenmanieren

Heel erg bedankt voor je review. Veel succes verder met Aiko en tot in de vervolglessen

Bella

Hanne heeft ons met raad en daad bijgestaan vanaf puppyleeftijd tot volwassen leeftijd. We vinden het jammer om afscheid te moeten nemen, de handige tips brachten ons een stuk verder en ook dichter bij elkaar :) met elke vraag weet Hanne raad! Het was telkens uitkijken naar dinsdagavond! We gaan je missen, Hanne!

7 mei 2021