Honesse is een fijn toegankelijke webshop met fantastische items. Mooie, originele producten die na bestelling ook nog eens snel worden geleverd. Duidelijk voorzien van track and trace, goed volgbaar.... Toon meer
De keuze om in duurzame stof te slapen, heeft me bij Honesse gebracht. Naast hun aanbod van "Pillow & Pajamas" heb ik ook vele andere merken ontdekt. Ik was blij verrast het pakket te openen en de... Toon meer
Snelle levering naar Nederland. Binnen enkele werkdagen. Binnen een paar uur duidelijk en vriendelijk antwoord op een vraag in de mail, er werden verschillende mogelijkheden voorgesteld: Wilde graa... Toon meer
Ik werd via mail heel goed verder geholpen bij het kiezen van de juiste maat. Alle bestelde artikelen werden in een heel mooi pakketje snel geleverd, het voelde als een verwenmomentje toen ik de doos... Toon meer
🍃Online concept store for eco & fair basics 🍃nightwear, underwear & t-shirts 🍃

Antwoord van Honesse
Snelle zending. Lief verpakt. Geen plastic. Wat mij betreft mag de doos passender bij de inhoud, hoe strakker pakjes zijn, hoe meer er in een vrachtwagen past, hoe minder er gereden hoeft te worden.
En verder zou het geweldig zijn als jullie geen labels in de kleren meer zouden stikken (het jeukt altijd!!), maar desnoods met stempels/intekenen werken. Het label uitknippen is altijd zo'n ding.

Antwoord van Honesse
Heel blij met het linnen nachthemd met knoopjes! Snelle bezorging in een zorgvuldig verpakt pakketje dat heerlijk naar lavendel rook (er zaten een paar takjes bij). Perfecte pasvorm (maat M, ik heb gebruikelijk maat M/L). De lengte is goed en de linnen stof is heel fijn. En het nachthemd staat mooi flatterend.

Antwoord van Honesse
Goede communicatie. Een van de 2 truien die ik had besteld was helaas niet meer op voorraad, keurig een mailtje gehad met een alternatief, en uiteindelijk mn geld binnen drie dagen teruggekregen. En erg blij met de andere trui die wel nog op voorraad was.

Antwoord van Honesse
De keuze om in duurzame stof te slapen, heeft me bij Honesse gebracht.
Naast hun aanbod van "Pillow & Pajamas" heb ik ook vele andere merken ontdekt. Ik was blij verrast het pakket te openen en de gedroogde bloemen hebben een mooie plek gekregen hier.
Tot nu toe heb ik mijn verschillende aankopen al veel gedragen. De pyjama van "Pillow & pajamas" is mijn favoriet door het ademenend materiaal. De top met korte mouwen is zelf warm genoeg in de winter.

Antwoord van Honesse
Zeer mooie items van Armed Angels besteld. Ik ben er erg blij mee! Snelle levering van België naar Nederland.

Antwoord van Honesse
Snelle levering van België naar Nederland, mooie duurzame kleding voor een goede prijs, goed en leuk verpakt. Zéér blij mee!

Antwoord van Honesse
Snelle levering naar Nederland. Binnen enkele werkdagen.
Wilde graag een product bijbestellen in een andere kleur, maar was niet meer in de webshop in mijn maat. Hij komt terug, kan hem vast bestellen met preorder of via de nieuwsbrief hierover geïnformeerd worden.

Antwoord van Honesse
Superfijne duurzame winkel met dito eigenaren. Verzending gaat snel en probleemloos. Omdat mijn aankoop een cadeautje betrof, heeft Laura het pakje charmant ingepakt met kaartje en echte bloemtakjes. En dan plant ze ook nog een boom bij elke aankoop! Een winkel om (van) te houden.

Antwoord van Honesse
Online besteld vanuit België, heel snelle levering en een product dat volledig voldeed aan de verwachtingen.
Ik maakte een typfout in mijn adres, een enorm behulpzame en vriendelijke mail later, was het opgelost. Bedankt, Laura! ;)