Honey Glazed Reviews

3,5

Via Snapchat besteld en betaald. Nooit wat ontvangen. Via meerdere kanalen geprobeerd contact te zoeken maar na 1 berichtje terug van haar krijg je nooit meer een reactie. Geld weg. Wat een slechte se... Toon meer

Vaste klant bij Nadia heerlijke glosjes met een aangename geur met geen plakkende effect. Meerdere malen besteld en fijne klantencontact tussen de verkoper en koper. Vooral haar live video s vind ik l... Toon meer

Bestelling was vermist geraakt, kan ze niks aan doen. Helaas reageerde ze amper op mijn berichten, meerdere berichtjes via instagram DM, de mail, chat enzovoort gestuurd maar kreeg geen reactie. Uitei... Toon meer

Heerlijke natuurlijke lip producten. Aantal glosjes besteld en ben helemaal verliefd. Mijn lippen zijn zo zacht geworden door het dragen van deze glosjes. Ook scrub en masker voor de lippen besteld... Toon meer

1. Cosmeticabranche

Honey Glazed is een small business die voornamelijk specialiseert in lipverzorging. Denk aan lipgloss, lip pencils, lip makser e.d. Say bye to dry lips forever!

Gemiddeld

Vraagt klanten om een review

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hele fijn glosses

Hele fijn glosses. I love the textuur. De glosses doen precies wat ze zegt😍 Ik kies geen een andere gloss Boven deze!😍💯💕

27 februari 2023

Goed product

Het product is goed
Het was op de afgesproken datum geleverd
Goed verpakt
Ik ga zeker nog een keer bestellen

24 februari 2023

Goed produkt

Had de bestelling binnen 2 dagen in huis (savonds besteld). Goed verpakt in aparte doosjes (had 2 besteld). Hele mooie kleuren, pigmentatie zou iets beter kunnen. Ook het vermelden van de kleur op het flesje zou handig zijn, staat nu alleen op het doosje.

26 februari 2023
Logo Honey Glazed

Antwoord van Honey Glazed

Hi Martje, dankjewel voor je review! We zijn inderdaad op dit moment bezig met kleinere stickertjes voor op de glosses dus die komen er aan. Als het goed is zijn Fairy Dust en Aurora besteld? Deze twee glosses zijn inderdaad minder gepigmenteerd dan sommige andere glosses. Mocht je meer roze pigment willen, zou ik Baby Berry of Love Potion aanraden.

Glosses zijn fijn maar kunnen wel beter.

De bestelling was snel binnen. Ik ben wel van mening dat de verpakking wat beter kan. De glosses zaten in een vloeipapiertje maar wel los in het doosje. Er zat geen bubbeltjesplastic oid in om het te beschermen tijdens verzending.

Ook vind ik dat de glosses meer pigment kunnen hebben, ik zie op mn lippen weinig kleur en glitter.

Ik zou ze al met al wel aanraden want ze verzorgen je lippen wel goed. Maar als je kleur/glitter op je lippen wil, zou ik je andere lipglossen aanraden.

12 februari 2023
Logo Honey Glazed

Antwoord van Honey Glazed

Hi Isabel, bedankt voor je review. Wat raar dat je pakketje binnen kwam met vloeipapier en zonder bubbelwrap. Helemaal gezien wij helemaal geen gebruik van vloeipapier maken en al onze glosses in doosjes zitten. Wel fijn om te horen dat je blij bent met de verzorging van de glosses!

LOVE IT !!

Zooooo fijn zijn deze lipglossjes!
Kan niet meer zonder 😍😍 verzorgd en hydrateerd super goed!! Love it

25 februari 2023

Geen kapote lippen meer!!

Ze heeft mij zo goed geholpen, door deze meid heb ik geen kapotte lippen meer! Ik ben zo happy!!

Ik heb alle closjes gekocht, en zodra er een nieuwe collectie is ga ik zeker weer kopen. Al mijn oude lipclosejes heb ik weg gegooid. En leef nu dagelijks met de honey glazed.

19 februari 2023

Top producten, top service!

Goed advies, ze neemt de tijd voor al je vragen. Producten inmiddels binnen gekregen (1 dag levertijd) en ben meer dan tevreden! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.

17 februari 2023

De beste lipgloss!

Deze dame maakt echt super mooie lipgloss! Ze maakt ze helemaal zelf. De glosjes plakken niet en ruiken echt lekker. Elke gloss heeft een smaakje erin wat ook heel erg fijn is. Mijn lippen zijn echt zacht geworden dankzij deze glosjes. Ik droeg nooit lipgloss tot dat ik haar bedrijfje tegen kwam. Zeker het geld waard!

15 februari 2023

Mooie glow

Ik heb Fairy Dust gekocht en deze is super mooi. Echt een hele mooie glow.

16 februari 2023

Het is verslavend

Het zijn geweldige lip glosses, ze
Verzorgen echt
Voelen heel fijn op je lippen.
Echt een aanrader.
Nadia is een top vrouw en doet alles om je blij te maken

6 februari 2023