Super leuke romper. Helaas vinden we de maat aan de kleine kant voor onze bijna 8 maanden (jonge) babyboy. Dit had ik ook aangeven bij de aanmelding dat de onze zoon wat groter is dan gemiddeld.... Toon meer
Wat is het toch leuk om iedere maand een prachtige romper op je deurmat te vinden met elke keer weer een prachtige andere print! Mijn favoriet is toch wel echt de Marrakech! Prachtige zachte stof, mo... Toon meer
Super leuke romper.
Hopelijk wordt hier rekening mee gehouden bij de komst van de volgende romper

Antwoord van Hono Lulu
De eerste romper die ik ontving kreeg heel snel al een gaatje bij de drukknoopjes, ik weet dus niet helemaal of de kwaliteit geweldig is. Kijk het nog even aan anders stop ik ermee.

Antwoord van Hono Lulu
Vorige week kreeg ik de bodysuit van hono lulu binnen. Gezellig en verzorgd verpakt met een handgeschreven kaartje erbij. De bodysuit ziet er exact zo uit als op de foto's, mooie stof, prachtige kleuren en de maat was goed. Na het wassen ziet hij er nog steeds goed uit! Ik ben heel erg tevreden. En het staat mijn zoontje fantastisch ♡♡
Mooie romper met mooie print, goede verzorging van bezorging.
Het duurde wel een tijdje voor het geleverd was maar het was de moeite waard om te wachten. Een heel mooi rompertje met toffe print! Ook de kwaliteit is uitstekend.
Ga hier waarschijnlijk nog wel eens bestellen.

Antwoord van Hono Lulu
Tot nu toe 2 super leuke rompers ontvangen. We hebben een abonnement genomen en hebben zo elke maand een leuke verrassing. De rompers hebben een fijne stof en een goeie pasvorm.

Antwoord van Hono Lulu
De bodysuits zijn echt helemaal geweldig!!!
Zo leuk om iedere maand een te krijgen.

Antwoord van Hono Lulu
Ik vind ze erg klein valken en meer voor meisjes dan jongetjes
Opzeggen gaat heel erg slecht heb al drie keer een mail gestuurd en zag dat ze nu weer hadden afgeschreven

Antwoord van Hono Lulu
Mooie romper. Fijne kwaliteit. Mouwen wat strakker maar eenmaal aan heel mooi

Antwoord van Hono Lulu
Leuke rompers, snelle levering! Kleine is er blij mee. Ook fijn dat je het als verrassing voor een ander kan bestellen.

Antwoord van Hono Lulu
Geweldige rompers en goede service! Leuke prints en fijne kwaliteit👌🏽Ook heel leuk ingepakt als cadeautje, echt een aanrader!

Antwoord van Hono Lulu
Heel mooie kwaliteit bodysuit. Informatie heel duidelijk.

Antwoord van Hono Lulu
Gewoon een heel leuk product om cadeau te geven, mooie kwaliteit en hele goede service

Antwoord van Hono Lulu
Honolulu Kids heeft echt een superleuk concept bedacht waarbij je via een abonnement maandelijks een rompertje ontvangt voor jouw kleintje. Elke maand overtreffen ze zichzelf opnieuw met hun kleurrijke designs die een ware streling zijn voor het oog. Hun inspiratie halen ze overal ter wereld. Wat ik ook een enorm pluspunt vind is dat alle bodysuits zijn vervaardigd uit organisch katoen en elastaan en je dankzij het maandabonnement je telkens een bodysuit in de juiste maat ontvangt!

Antwoord van Hono Lulu
Ik heb het abonnement als cadeautje gekregen voor ons kindje welke in oktober geboren wordt. De eerste paar zijn al binnen en ik ben heel erg enthousiast. Super leuke kleuren, lekker veel stretch voor een goede pasvorm en nu al veel leuke reacties op ontvangen!
Ik ben heel benieuwd welke unieke romper er volgende keer weer in de bus ligt!😀👌🏻
Een leuke aanrader als cadeautje voor iemand die zwanger is!

Antwoord van Hono Lulu
Mooie bodysuits met unieke hippe printjes. De stretch stof zorgt voor een comfortabele pasvorm. Ook super leuk om cadeau te geven!

Antwoord van Hono Lulu
Prachtige rompers van goede kwaliteit.
Wát zijn ze mooi! Kleurrijk en een heerlijk stofje!