Vieze oplichters. Proberen bij een vrouw van 85 de dakgoten te repareren voor 3000 euro. Of ze het even kon overmaken voor ze eraan begonnen. Gelukkig is deze mevrouw nog goed bij de tijd.

1,5

Zeer slecht

Ook hier een onzinverhaal over vogelnesten onder dakpannen

Ook hier een onzinverhaal over vogels. En een voorgestelde nokrenovatie. Ik heb voor de zekerheid een vrijblijvende offerte opgevraagd bij een ander bedrijf. En die gaven aan geen vogelnest gevonden te hebben. En dat natuurlijk de dakpannen een keer vervangen moeten worden gezien de levensverwachting. Maar nu niet meteen noodzakelijk.

14 april 2026

Vieze oplichters

14 april 2026

wees gewaarschuwd

als je je geld weg wilt gooien gebruik dan dit bedrijf, wat een onbenullen en ze schuwen oplichting niet, je bent gewaarschuwd en doe je toch zaken, succes gewenst

1 december 2025

Oplichters

Ook hier, afspraak gemaakt (hoe komen ze aan mn telnr?) om de schoorsteen te vegen en afspraak niet nagekomen. Tel onbereikbaar.

23 oktober 2025

⭐ 1 ster

⭐ 1 ster – Onprofessioneel en onvolledig werk, geen restitutie mogelijk

Ik heb mijn zonnepanelen laten reinigen door dit bedrijf en betaalde €65 voor 10 panelen. Bij nader inzien bleek dat slechts de onderste 5 panelen waren schoongemaakt. De bovenste waren duidelijk nog vuil, wat ik met voor- en na-foto’s heb aangetoond.

Toen ik dit aankaartte, boden ze aan om terug te komen, maar ik vond de manier waarop de schoonmakers te werk gingen ronduit onveilig: ze klommen zonder enige vorm van valbeveiliging het dak op, terwijl onze dakpannen oud en kwetsbaar zijn. Waarschijnlijk zijn de bovenste panelen daarom ook overgeslagen.

Ik heb netjes om een gedeeltelijke restitutie gevraagd, maar dit werd geweigerd. Ze willen per se nogmaals langskomen, terwijl ik daar geen vertrouwen meer in heb. Uiteindelijk bleef ik dus achter met half werk en het volle bedrag kwijt.

Wij zullen in de toekomst geen gebruik meer maken van hun diensten. Ik raad iedereen aan goed na te denken voor je met dit bedrijf in zee gaat — zeker als je waarde hecht aan veiligheid, kwaliteit én klantenservice.

21 mei 2025

Hoe komen ze aan mijn telefoonnummer????

Belden mij ongevraagd met een 06 nummer om een aanbieding te doen voor de dakgoten. Ik vroeg hoe ze aan mijn nummer kwamen en het antwoord was dat ik in hun bestand zou zitten. Wat niet kan, want ik heb dit bedrijf nooit ingeschakeld. Vervolgens noemde meneer een adres wat niet klopte met het mijne ( achteraf gezien ben ik daar wel blij mee) en ik heb ook alleen mijn woonplaats vermeld. Heb verzocht mijn telefoonnummer uit he tbestand te verwijderden, maar of dat ook gaat gebeuren? En dan nog vraag ik me af: HOE komen ze aan mijn telefoonnummer, want dat deel ik niet zomaar!!!

28 mei 2025

Pas op: ondeugdelijk werk en bedrijf niet bereikbaar bij problemen

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. In oktober zou het bedrijf langskomen voor een spoedreparatie aan onze gevel vanwege lekkage. De eerste afspraak werd niet nagekomen, pas bij de tweede poging kwamen ze opdagen. Na slechts twee uur werk werd 12 m² dakleer aangebracht, waarvoor ruim €1.000 in rekening werd gebracht.

Bij inspectie bleek het werk buitengewoon slordig uitgevoerd. Nu, een half jaar later, laat het lood aan alle kanten los – het lijkt wel alsof het met een pritstift is vastgezet. Dit leidt opnieuw tot lekkage en schade. Ondanks dat dit onder de garantie valt, is het bedrijf op geen enkele manier te bereiken: ze reageren niet op telefoontjes of e-mails.

Wij hebben het bedrijf formeel in gebreke gesteld en zijn genoodzaakt juridische stappen te ondernemen indien hier geen gehoor op komt. Ik raad iedereen af om met dit bedrijf in zee gaat, om teleurstelling en schade te voorkomen.

30 april 2025

Malafide bedrijf

Dit bedrijf maakt overal een rotzooi van. Telefonisch een afspraak gemaakt om de dakpannen een keer te laten coaten tussen 9:00 en 12:00. Dag vrij genomen, alles schoon- en klaargemaakt en je raadt het al, er kwam niemand. Gebeld nasr het bedrijf en werd te woord gestaan door een mevrouw die heel warrig overkwam. Ze had geen inzicht in de agenda’s, zou het even allemaal uitzoeken en mij terugbellen. En je kunt het al raden, ze belde nooit terug. Zelf nog maar eens gebeld en kreeg ze tot 3x toe niet te pakken. Ook nog een email verstuurd maar ook daar is nooit op gereageerd. Ik begrijp niet wat dit bedrijf in hemelsnaam aan het doen is.
Blij dat het niks geworden is want hier was alleen maar méér ellende van gekomen.

4 april 2025

Verdachte Oplichters

Ze bellen je om je te overrompelen met een verleidelijke deal, 25 euro voor beide dakgoten voor en achter (hoe zijn ze aan mijn nr gekomen, geen idee). Ik ging gauw op zoek naar informatie online en het kwam allemaal erg verdacht over. Een hulplijn die niet bereikbaar is. Twee verschillende sites die onder dezelfde kvk nummer staan (hoogniveau is praktisch dakcontrol) , website die duidelijk gemaakt is met online assets. Heb onmiddelijk de afspraak afgezegd nadat ik de rest van de reviews hier las. De 25 euro is een lokkertje, ze gaan je overhalen om verschillende delen van je dak te vervangen door behulp van nepfotos. Ik kan mij voorstellen dat oudere mensen hier makkelijk opgelicht door worden. Ben blij dat ik ze net op tijd heb kunnen vermijden want mijn leven is al een achtbaan genoeg. Ik raad een ieder aan om een lokaal en betrouwbaar dakbedrijf in te schakelen. Dat kost duurder, maar ze doen dan ook echt werk.

29 maart 2025

Niet intrappen oplichters!

Niet intrappen oplichters!!
Mooi verdienmodel om voor 25 euro dakgotenschoonmaken aan te bieden en dan roosters tegen vogels onder pannen plaatsen want daar heeft u veel schade van en is slecht voor uw dak. Foto's laten zien die achteraf niet van mijn dak zijn. Kosten 350 euro.... een oudere man zonder gebit verdween steeds naar de auto...kon wat minder leugens verkopen dan de andere snelle. Ik ben erin getrapt ...erg dom. NIET IN SNELLE PEAATJES NEP FOTOS TRAPPEN!! GEEN ZAKEN MEE DOEN!!

20 maart 2025

We hadden een afspraak om de zonnepanelen schoon te maken.

We hadden een afspraak om de zonnepanelen schoon te maken tussen 9:00 en 12:00. Niemand gezien, niets gehoord, bedrijf is totaal onbereikbaar, alleen de opdracht aanvaarden gaat snel. Gezien de ervaringen hier ben ik blij dat er niemand is gekomen, dat had alleen nog veel meer ellende kunnen geven.
Hoog niveau, tsja, als de lat maar laag genoeg ligt,..

14 februari 2025

Belachelijk bedrijf!

Belachelijk bedrijf!
Ik was op zoek naar een schoorsteenveger
Aangezien als je iets zoekt wordt je vanzelf door iemand gebeld blijkbaar dus zodanig ook door hoogniveau
De schoorsteen is keurig netjes geveegd dat wel
De zzp'ers die dit bedrijf inhuurt daar is niks mis mee alleen het bedrijf zelf is waardeloos
Komen hun afspraken niet na
Afspraak ingepland voor reparatie schoorsteen gemaild dat het eventueel eerder kon maar geen reactie
Op de afgesproken datum zou dezelfde meneer komen dan de schoorsteenveger alleen stonden er 2 onbekende heren voor de deur wel zo netjes als hoogniveau dit even had doorgegeven ik wist van niets
De klus is wel keurig gemaakt aardige heren
Maar ik wou toch even verhaal gaan halen bij hoogniveau nou dat gaat dus niet!
3 telefoon nummers gebeld wordt niet opgenomen wellicht heeft de receptioniste het te druk met haar eigen telefoon?
Bericht achter gelaten voor alsnog niets gehoord!

28 januari 2025

Het zijn een stelletje oplichters

Het zijn een stelletje oplichters. Praten je aan dat je rookkanaal onveilig is en een schoorsteenkap nodig heeft. In goed vertrouwen ben ik akkoord gegaan. Kom ik er later achter dat ze 5x teveel rekenen voor de schoorsteenkap. Ze gaven aan de bovenplaat te moeten herstellen voor €300,-. Dat hebben ze nooit kunnen doen want 10 minuten later waren ze weg. Bovendien hebben ze het kanaal niet grondig geveegd. En ze zijn na afloop telefonisch niet meer bereikbaar.

7 november 2024

Oplichters!

Vreselijke ervaring. Ze zouden komen om de schoorsteen te vegen. Kosten €42,50. Na 4 meter zou er een vogelnest zitten en konden ze niet verder (dit ontken ik niet) vervolgens verkopen ze je twee kappen voor totaal €775,- (blijken online nog geen 200 samen te kosten bij een ander erkende Nederlandse webshop) voor op de schoorsteen, tellen ze 125 euro montage kosten en toch alsnog de veegkosten. Totaal €945,- OPLICHTERIJ. Nooit meer komen jullie op mijn dak! Snel geld verdienen zo.

26 september 2024

Veel te duur voor niks doen

Ze zouden het platte dak voorzien van nieuw dakleer. Was niet geleverd en wel 3 man over de vloer. Hebben ze het gekocht bij een bedrijf in Heerenveen. Zegt een van die mannen later dit is beter dan dat van ons! Nou even een pluspunt dus. Toen zeiden ze u moet iets onder de nok doen, daar hoort wat onder en dat zit er niet. En de dakgoot was hier een daar slecht. Dat laatste klopte. Zij kwamen een keer terug en zouden het doen. Volgens mij waren ze binnen het half uur klaar met de nok en de goten duurde iets langer. Een ouder iemand smeerde er wat in. Mijn man zei later dat had ik zelf ook wel gekund. We kregen een offerte en die teken je. Maar voor dat geld hadden ze de hele straat wel kunnen behandelen als ze het op deze manier deden. Heb 2 keer gemaild, geen reactie!
Volgens mij zijn we bedonderd!

1 augustus 2024

Oplichters

Heb door deze oplichters mijn dakgoten laten schoonmaken. In nog geen 10 minuten waren ze klaar voor zowel achter als voorkant????? Aan de achterkant is er helemaal niks gedaan en daar hadden ze wel geld voor gekregen. Voorkant hadden ze een beetje schoongemaakt want er liggen nog genoeg troep op. Mij werd geadviseerd om te plaatsen van vogeltrim en hout maken. Heb daarvan een offerte ontvangen van €825. Voor het schoonmaken van ons dakkapel heb ik een offerte ontvangen voor een bedrag van €250. Nou daar begin ik dus niet aan!!!! Met deze mensen wil je geen zaken meer doen want ze lichten de boel op!!!!!

29 augustus 2024

Is dit jouw bedrijf?