Ik heb drie producten besteld maar na 6 dagen nog niks binnen 2 x een mail gestuurd maar helemaal geen reactie Gelukkig met Klarna betaald dus ga mijn geld terug vragen Binnen 1 dag geleverd is co... Toon meer
De WheelUltra is een verrassend effectieve tool voor het schoonmaken van velgen. Het product combineert gebruiksgemak met een grondige reiniging, zelfs voor hardnekkig vuil zoals remstof en vet. Wat o... Toon meer
Spullen snel geleverd en de producten zijn erg gemakkelijk aan te brengen, werken goed en geeft een mooi resultaat. De ultra clean voor de velgen heeft mijn velgen mooi schoon gekregen en de kerami... Toon meer
Als autoliefhebber, ben ik altijd benieuwd naar dit soort producten om mijn wagen lekker schoon te houden. Zo ook Hoplite geprobeerd en ik ben zeer tevreden, de producten doen wat ze moeten!
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De service/het vertrouwen is gewoon…
De service/het vertrouwen is gewoon ronduit slecht! Het begint al met de reclame stunt van hun.......
Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis. Mits het op voorraad is.
Mijn bestelde artikel was op voorraad en ik had om 14:59 uur mijn bestelling geplaatst en betaald.
Dus ik ging ervan uit dat mijn bestelling de volgende werkdag geleverd zou worden.
Een paar min later email + bevestiging ontvangen van Hopliteproducts.
We zorgen ervoor dat je bestelling klaar is voor verzending. We zullen je op de hoogte stellen wanneer deze is verzonden.
Mooi top dacht ik!
Niks is minder waar.
Drie dagen later nog steeds niks ontvangen, ik hoor of zie niets meer van Hopliteproducts.
Geen track&trace code, geen enkele info over wat de status van mijn order is of wie het gaat leveren....
Vervolgens ben ik maar eens gaan bellen met Gerard Junior Trading 0850478540 Hopliteproducts.
Waar blijft mijn bestelling?
Ik hoor of zie helemaal niets meer van jullie!
Het enige wat ik al 3 dagen zie is, we maken deze artikelen klaar voor verzending.
Wat is er aan de hand?
Als reactie kreeg ik te horen, ik zie dat DHL lever problemen heeft. Ik ga het voor u uitzoeken.
Fijne dag nog, u hoort van mijn vandaag.
Die beste man moet mijn nu nog terug bellen.
Zes dagen na mijn bestelling heb ik maar eens een email gestuurd naar Hopliteproducts wat ik vind over de gang van zaken en over het verloop van mijn bestelling waar deze blijft.
Ook op deze email heb ik nooit een reactie op mogen ontvangen.
Na 9 dagen werd bestelling eindelijk geleverd zonder enige feedback.
Nee voor mijn is het vertrouwen in hun organisatie helemaal weg!
Dit getuigd niet echt van klandizie als je zo met klanten omgaat.
Dit was mijn 1e bestelling maar tevens ook het laatste wat ik bij hun besteld heb.
Mail gestuurd met foto’s en nooit terug…
Mail gestuurd met foto’s en nooit terug koppeling over gekregen
Ik heb drie producten besteld maar na 6…
Ik heb drie producten besteld maar na 6 dagen nog niks binnen
2 x een mail gestuurd maar helemaal geen reactie
Gelukkig met Klarna betaald dus ga mijn geld terug vragen
Binnen 1 dag geleverd is complete onzin
Bestelling pas 1 week na bestellen…
Bestelling pas 1 week na bestellen verzonden. Produkten OK.
Gratis kado erg mager
Ongevraagde revieuw vragen, welke een week later een 2e herinnering.
Ik ben tevreden met de producten
Bestelling na ruim drie weken nog…
Bestelling na ruim drie weken nog steeds niet ontvangen
Belofte maakt schuld. In dit geval nog geen bekentenis;)
Product is best ok te noemen. Maar optijd leveren dat is nog steeds lastig. Zoals op de site te lezen valt voor 16:00 uur besteld volgende dag geleverd. Haal dat er maar van af Hoplite. Maak er maar twee dagen van. Erg lullig als je erop zit te wachten.
Super product
Levering van de producten duurde iets langer dan verwacht.
Maar de producten doen zeker wat ze beloven. Wat een wereld van verschil! Het leer ziet er weer mooi, mat en als nieuw uit. Het stuurwiel voelt ook weer lekker in de handen.
Helemaal top!
Iets meer werk
Hallo, in het filmpje ziet het toch een beetje makkelijker eruit dan het is. Je moet de velgen heeeeel goed inspuiten, en eigenlijk de auto iets vooruit zetten dat je echt alles goed raakt. Dus ff inspuiten en afspoelen is niet helemaal juist.
Suc6
Wim
Fantastische service gekregen!
Matt Leather clean besteld.
Matt Leather clean besteld.
Blij verrast, product doet wat er beloofd wordt👍. Leren stoelen en stuur in 9 jarige Fiat 500 zien er weer als nieuw uit! Schoon, fris en opnieuw matte uitstraling, ik ben dik tevreden✌️
snel geleverd en goed produkt
Spullen snel geleverd en de producten…
De ultra clean voor de velgen heeft mijn velgen mooi schoon gekregen en de keramische lakbeschermer doet het ook erg goed
Velgenreiniger werkt grandioos
Meer dan halve fles voor 4 velgen!!
Meer dan halve fles voor 4 velgen!!
Eergisteren besteld vandaag binnen.levering is prima!
2flesjes van halve liter per fles gekocht in de aanbieding 2 halen 1 betalen, kosten €23,91 inclusief verzending prima prijs.
Volgens de gebruiksaanwijzing te werk gegaan en voorheen filmpje op de site van Hoplite gekeken .
Het advies was royaal in spuiten en dat heb ik gedaan, 5 minuten wachten dan schoon spuiten met water, resultaat velg niet schoon.
Velgen opnieuw met de velgreiniger op spuiten en ondertussen meer dan de helft van de fles gebruikt, 5 minuten wachten met water schoonspuiten en waren de velgen stuk schoner maar ik moest toch ff boenen om alle vuil weg te krijgen.
Al met al matig product en te duur als je deze niet in de aanbieding koopt.
Volgende keer toch maar voor de A merk kiezen want goedkoop is duur koop.
Top spul dat Wheel Ultra.
Top spul dat Wheel Ultra.
Velgen nagenoeg schoon zonder te boenen etc.
Inspuiten,even in laten trekken en dan met hoge druk afspuiten.
Prima service en aftercare
Prima service en aftercare. Bij eerste bestelling ook extraatje ontvangen.
De schoonmaakmiddelen doen wat ze beloven.