Prima koopervaring bij Horeca Traders. Bartscher broodrooster gekocht. Deze is rechtstreeks vanuit Bartscher in Duitsland geleverd. Gloednieuw en prima verpakt. Levering via DPD ook probleemloos. Ivm... Toon meer
Na ontvangst van vitrine enige problemen ondervonden met de functie en de afhandeling van mijn klacht. Desalniettemin liet horecatraders haar beste kant zien na meermaals overleg en kwamen zij mij teg... Toon meer
Goede service ervaren bij een storing in de electronica (kan gebeuren!) Na wat tips zoals vervangen van een zekering wat niet het euvel bleek te zijn hebben ze netjes een compleet nieuwe regelunit opg... Toon meer
Na eenvoudige bestelling op de website werden de prijs/kwaliteit producten snel aan huis geleverd. Bij het ontbreken van een artikel bij levering werd er direct gevolg aangegeven via de klantendienst... Toon meer
HorecaTraders is een toonaangevende leverancier van non-food catering, buffetproducten, keukengerei en tafelgerei.
Stationsplein 99-172 R, 1703 WE, Heerhugowaard , Nederland
- 072 720 2253
- info@horecatraders.com
- horecatraders.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik ben erg tevreden over mijn…
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling! De producten zijn van goede kwaliteit. Alles was netjes verpakt en precies zoals beschreven op de website
Goede communicatie en duidelijke…
Goede communicatie en duidelijke informatie via de mail en via de website
Goede service zonder ingewikkeld gedoe.
Van onze bestelling soepkommen bleken er verschillende gebroken bij het uitpakken, dat kan gebeuren. Een foto gestuurd van de kapotte kommen, zonder gezeur wordt er een doos nieuwe soepkommen opgestuurd, Super service.
Naar tevredenheid opgelost probleem
Schuimblusser merk Ajax besteld bij Horeca traders.
Door een vergissing werd een gelijkwaardige Saval blusser geleverd.
Na e mail contact werd mij een goede korting aangeboden en is het probleem naar tevredenheid opgelost.
Top service. Enorm klantvriendelijk;
Een misgelopen bevestiging van een bestelling (ontvangen in spam) heeft aanleiding gegeven tot een dubbele bestelling en geleid tot zowel dubbele levering en betaling.
Dit werd op een zeer correcte manier opgelost.
Correspondentie met Horecatraders verloopt snel en professioneel .
Topdienstverlening!
Ondanks zoekgeraakte retourzending toch tegoed ontvangen van Horecatraders en kosteloos opnieuw kunnen bestellen. Dienstverlening ten top!
Snel geholpen en er wordt met je…
Snel geholpen en er wordt met je meegedacht. Beschadiging viel buiten garantie van het product, maar er werd een mooie oplossing aangedragen die snel afgehandeld is.
Corrected communicatie
Het was een aangename communicatie ivm de offerte - snelle levering en degelijke producten.
Product erg goed, UPS matig, klantenservice top
Product erg goed, UPS verzenden zeer matig
- stevig
- goede zwanenhals
- makkelijk schoon te maken.
UPS lukte alleen via de zeer bereikbare en behulpzame klantenservice
HorecaTraders levert top service
HorecaTraders zorgde dat mijn ijsmachine gratis werd vervangen toen er een storing optrad buiten de formele garantie-periode.
Ze deden dit snel, vriendelijk én op eigen initiatief: Ze gaan inderdaad verder waar andere bedrijven stoppen!
Snelle service
Snelle service, klein onderdeel besteld, exact het juiste ontvangen en mijn rookoven doet het weer. Dat is duurzaam.
Top Snelle Service.
Goed Bezig
Op tijd geleverd, juiste product, telefonisch contact verliep vlekkeloos geen negatieve meldingen
Groot assortiment op voorraad
Groot assortiment op voorraad, vlotte chat bij vragen en vlotte levering.
Horeca traders schakelt kundig en levert snel!
Horeca traders voorzag ons zeer snel de juiste info over de te bestellen apparatuur, hierdoor was er snel vertrouwen dat het goed kwam.
Prima service
Ik heb het pakket steakmessen net ontvangen, snelle service en prima kwaliteit! Nu alleen nog mijn vrouw overtuigen voor mijn messenwerper act...
Ik heb vandaag een pakketje mogen…
Ik heb vandaag een pakketje mogen ontvangen met het ontbrekende onderdeel om de filter compleet te maken !
Helemaal verrast maar zeer fijn.
Top service
We hadden een technisch probleem met ons bestelde toestel. Vlotte communicatie en perfecte oplossing nadien! Super service !!