HORNBACH Sverige Reviews 396

TrustScore 3 uit 5

3,2

HORNBACH Sverige – Det finns alltid nåt att göra! Välkommen till HORNBACH, bygg- och trädgårdsmarknaden som sätter dig och dina projekt i fokus. Med vårt motto "Vår produkt är nöjda kunder" strävar vi efter att vara ditt självklara val för både stora och små projekt – oavsett om du handlar på webben eller besöker något av våra varuhus. Hos oss hittar du ett brett sortiment av högkvalitativa produkter till rätt pris. Våra kunder uppskattar: Enkelhet och snabbhet: Från en smidig navigering i vår webbshop till snabba leveranser, både hem och till utlämningsställen. Personlig service: Vår kunniga och hjälpsamma personal finns där för att ge dig råd och lösningar, vare sig du behöver specialbeställa fiskar till ditt akvarium eller en skräddarsydd dusch. Flexibilitet: Skruv på lösvikt, sågning med precision och kundanpassade lösningar är bara några exempel på hur vi underlättar för dig. En positiv helhetsupplevelse: Vi vill att du ska lämna oss nöjd – oavsett om det handlar om att returnera en produkt, få hjälp med en fråga eller handla till ditt nästa projekt. HORNBACH är en partner i ditt projekt. Vårt engagemang och vår servicekultur har gjort att många väljer oss framför andra – och kommer tillbaka gång på gång. Med ett av marknadens bredaste sortiment, konkurrenskraftiga priser och passion för kvalitet, är vi redo att hjälpa dig förverkliga dina idéer.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Was nog niet klaar werd binnen slecht…

Was nog niet klaar werd binnen slecht
kugeholpen vrouw wou daar niet staan denk maneger zeg waarom breng je het hier terug moeilijk moeilijk nu heb ik nog geen 317.97 terug ik mijn bank gebeld die zeggen uw heb gelijk schakel maar advocaat in morgen eerst bewijs vragen van betaling hun bank als ik die niet krijg bel ik me advocaat op ing heb al gekeken er is geen betaaling binnen hornbach heel erg schagereing volk totaal geen mee werking is hun geld niet he nooit meer wat kopen daar

17 december 2024

Waardeloze bezorging

Bestelling zou volgens bevestigingsmail 2 of 3 sep geleverd worden. Zonder bericht werden de tuintegels vandaag op de stoep gedumpt.
Onbeschofte klantenservice die niets wilden horen.
Waardeloos bedrijf om zaken mee te doen

28 augustus 2024

Verf wat wel stroop lijkt

Verf wat wel stroop lijkt. Waarschijnlijk een pot die eral jaren stond. Niet strak te krijgen.
Weerbestendige verf 2 in 1 5 liter.

25 juni 2024

foute informatie

op de site staat bij Hornbach Waalwijk
5 in voorraad. (tester verf flexa)
kan ik om 13.00 uur afhalen.
Om 13.01 word ik gebeld: Sorry niet in voorraad
Op de site Hornbach Breda staat: 2 in voorraad. Bij navraag in de winkel : geen exemplaar in voorraad.
Waardering: 00,00

2 mei 2024

Nu bij Hornbach Enschede

Nu bij Hornbach Enschede. Nooit zal ik hier terug komen. Met volle mand bij kassa. Niets open, ga maar naar zelfscan. Dit kan en wil ik niet. Vraag of kassa open kan. Ja nummer 3 gaat zo open. Ik wacht 5 minuten, komt niemand, loop terug naar zelfscan waar 3 personen personeel staan en vraag nogmaals hoe lang nog duurt en of ze kassa 3 open doen. Het antwoord: nee, en ik ga nu met pauze. Ik heb alles achter gelaten en ben gegaan. Hier kom ik niet meer. Dit heb ik echt nog nooit mee gemaakt.

13 oktober 2023

De bestelling is met 5 dagen vertraging…

De bestelling is met 5 dagen vertraging geleverd. Het ging om bouwmaterialen. Alle afspraken met bouwbedrijf moest geannuleerd worden. Dus het bouwproject is 5 dagen still gelegd door hun vertraging en fout. Ik moest wel 125 euro verzendkosten betalen. Er wordt niet eens een excuses aangeboden. Ik heb heel veel irritaties gehad.

24 april 2023

Hele goede winkel

Hele goede winkel, ondanks de drukte in de corona tijd toch het volledig gigantische assortiment op voorraad weten te behouden. altijd de goedkoopste.

26 januari 2021

Late levering

Op 9-5 een tuinkast besteld, pas op 19-6 geleverd.
Hornbach geeft aan dat te late levering buiten hun invloed vertraging heeft opgeleverd. Track & Trace werkt vanaf het begin niet , bewust uitgezet?Als ik geweten had dat de levering zooo lang zou duren had ik niet bij Hornbach gekocht. Is dit de strategie, niet melden op de site dat het product niet in voorraad is en de levering langer zal duren en zo toch en klant binnenhalen. Ik bedenk me nog wel een keer, online bij Hornbach te kopen.
O ja, mijn review via Hornbach werd niet geplaatst.

19 juni 2020
Toon reviews in alle talen. (396 reviews)