Fantastisk Fik mine varer hurtigt og der var en fin håndskrevne besked i min pakke. Så føler jeg mig mere værdsat.. Klart et sted jeg kan anbefale ud fra gode priser, nem hjemmeside og god k... Toon meer

Super fin oplevelse Havde bestilt 3 magasiner. Fin pakning, med fin indpakning af bladene og en personlig hilsen. Hvilket jeg er vild med. Pakken var lidt længe undervejs, men det havde de tydel... Toon meer

Super service uden for lukke tid, hurtig levering, bestilling pakket flot ind til gave, samt hilsen på vedlgte følgeseddel. Kan klart anbefale at i kigger deres vej.

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. Mandenleverancier

Hos Fru Nips er en webshop alverdens pynteting samt småmøbler. Vi elsker nips med karakter og nips der skaber tryghed i vores bolig.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hyggelig pakke

Hurtig levering. Hyggelig pakke, så pænt pakket ind og spændende at pakke ud. Fine ting ❤️

7 november 2025

Dejlig personlig service og hurtig levering

Fandt den sødeste uro til en veninde, som jeg ikke kunne finde andre steder. Trods at jeg var sent ude, så modtaget jeg den allerede to dage efter og i tide til at jeg skulle bruge den ♥️ Oveni det var der skrevet en sød og personlig besked. Husk at støtte små forretninger. Kæmpe anbefaling

5 november 2025

Gummimåtten var knækket mange steder

Gummimåtten var knækket mange steder, den var ikke egnet til at rulle sammen til forsendelsen.😠
Ellers alt ok😊

2 oktober 2025
Logo Hos fru nips

Antwoord van Hos fru nips

Hej Henrik
Beklager din oplevelse med dør måtten og forsendelsen af den. Vi har sendt rigtig mange afsted og har aldrig oplevet at de er knækket ved at rulle dem sammen, så der må være en fejl i den du har modtaget og det beklager vi.

Da du ikke har kontaktet os har vi ikke haft mulighed for at reagerer på din dårlige oplevelse. Jeg vil selvfølgelig meget gerne sende dig en ny, så hvis du vil kontakte os på mail: hosfrunips@hotmail.com finder en løsning på det.

Mvh. Helle