Fitness, de enige in de achterhoek en we wilden wat te doen hebben in de avond
we gingen naar dit hotel vanwege de enige in de achterhoek met een fitness , nou laat je niet misleiden , de bedrijfsleider deed net of dat nieuw was dat niks het deed het was een vieze container met oud apparatuur er zou naar gekeken worden maar de andere dag nogmaals gevraagd ,, maar de dames van de receptie vertelde dat het al maanden niet werkte en niks aan wordt gedaan, schijnt een nieuwe eigenaar te hebben en de vertrouwde vaste gasten komen al niet meer , de kamers zijn simpel , en we verbleven daar 5 dagen , na 3 dagen maar eens gevraagd om schone handdoeken en of de prullenbakjes geleegd kunnen worden en nieuwe toilet rollen , ja vanwege bezuinigingen , uh ja maar 3 dagen met dezelfde handdoeken zou het wel prettig zijn als we een verschoning krijgen en de prullen bakjes geleegd zou worden en wc papier is toch niet zo overbodig, zonde van het hotel wat het was , ontbijt was goed, niet bijzonder maar goed , helaas de koffie was koud en de vraag om latte , was moeizaam want dan moet dat stoom pijpje aan en dat maakte rotzooi dus neem maar koffie creamer , belachelijk voor dat geld natuurlijk , iedereen nam thee op een gegeven moment maar je wilt in de ochtend een lekker bakkie , de bedden heel oud en keihard , we hebben dagen last gehad, we verbleven er 5 dagen , nou 5 dagen in het zelfde beddengoed kan ik mee leven maar de service was ver te zoeken , de dames erg behulpzaam en vriendelijk , niks op aan te merken , daarmee mag tie zijn handen dichtknijpen , de receptie en etc waren zeer eerlijk vriendelijk en behulpzaam , ze vertelde dus ook dat de fitness gewoon niet gemaakt of vernieuwd zou worden, maar daar hadden we juist extra voor betaald anders had het dit hotel niet geworden, schande, had eigenlijk de helft willen betalen