Personalet var meget søde og hjælpsomme. Vi havde købt et ophold med 2 overnatninger, morgenmad begge dage samt 1 tre-retters menu. Maden var helt fantastisk og derfor valgte vi også at spise på hot... Toon meer
Juleophold 23. Til 25.12.25, 4 personer. 2 dejlige værelser, ingen støj. Dejlig morgenbuffet. Meget venligt og smilende, serviceminded personale. Middag d 23.12, 2 retter, lækker med 2 glas god vi... Toon meer
Julefrokost buffet 25/12/2024 Aldrig har jeg oplevet en så ringe Julefrokost buffet. Meget tør and. Meget tør flæskesteg med bløde svær. Medister uden farve. Blødt skind. Tartteletfyld... Toon meer
Booket 2 dage til hygge og afslapning under konceptet Lys i mørket. Hyggelig sted, rigtig god mad, og sød og venlig betjening fra Dorthe som også løste et problem med manglende varme på værelset. Afsl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Oplev historisk charme i hjertet af Næstved - velkommen til Hotel Vinhuset, byens ældste hotel. Bag de rødblanke mure på den fredede bygning, gemmer sig en helt unik hotel- og spiseoplevelse. Beliggende i den gamle bydel i Næstved, ligger Hotel Vinhuset, fra 1778. Vi byder indenfor på vores historiske hotel med sjæl og atmosfære. Her kan du nyde et romantisk weekendophold, en oplevelsesrig miniferie i Sydsjælland eller et historiske ophold med kulinariske oplevelser i smukke omgivelser. Hotellets centrale placering gør at du aldrig er langt fra Næstveds attraktioner og hyggelige gader. Vores gamle fredede hotel danner ikke blot rammerne om afslappede ferier men også livets fester og firmaforsamlinger, hvor historien og nutid smelter sammen. Hotel Vinhuset byder på stemningsfulde lokaler, lyse og charmerende indrettet i tråd med det gamle hus, hvor mange flere generationer af Næstvedfamilier stadig har tradition for at holde livets fester, også når det er den “sidste” kop kaffe, der skal nydes. Du må ikke snyde dig selv for at besøge vores unikke á la carte restaurant. Forkæl sanserne i kælderrestaurant, Restaurant Vinhuskælderen, hvor vi byder på en uforglemmelig middagsoplevelse i den gamle middelalderkælder. Sid i stearinlysenes skær under de gamle buede middelalder-hvælvinger fra 1400-tallet og oplev gastronomi på højt plan.
Sct. Peders Kirkeplads 4, 4700, Næstved, Denemarken
- 55720807
- info@hotelvinhuset.dk
- hotelvinhuset.dk
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Helt fantastisk, lækker mad, central beliggenhed, hyggeligt hotel og super service
Helt fantastisk og lækker mad i Vinhusets kælderrestaurant. Meget hyggeligt hotel, central beliggenhed midt på Torvet og super service. Lækker morgenmad og hyggeligt værelse med helt nye senge, sengetøj - meget rent og i orden.
Havde bestilt glutenfri brød og mad, og det var klar til alle måltider.
Dejligt hotelophold
Primo september var vi 15 pensionister på en sen sommerferie, hvor vi overnattede i hotel Vinhuset.
Det blev en rigtig god oplevelse, hvor flere gode ting skal fremhæves. En rigtig god kontakt og service forud for og under opholdet. Personalet var meget servicemindede og forstod at betjene os i vores tempo og efter vore ønsker. Værelserne var rene og pæne, maden var i topklasse, såvel morgenmadsbuffet og ikke mindst middagen med 2 retter. Dygtig kok. Hotellet ligger centralt tæt ved torv, gågader med mange butikker. Hyggeligt og personligt hotel, der varmt kan anbefales.
Så fantastisk en service af de skønne…
Så fantastisk en service af de skønne damer i receptionen - sød, venlig og hjælpsom.
Virkelig elendig mad - hyggelige værelser
Virkelig elendig mad!
Vi boede på Hotel Vinhuset i marts 2024 - Hotelværelserne var blevet istandsat, siden vi var der tilbage i 2020. En fornøjelse!
Restauranten, som i 2020 var helt fantastisk, var denne gang virkelig elendig!
På trods af, at vi italesatte det overfor tjeneren i løbet af middagen, forsøgte de ikke at forbedre vores oplevelse. ØV til maden - og de hyggelige omgivelser kunne på ingen måde rette op på dette.
Lad være med at bruge jeres penge der.
Vi fik en fantastisk middag i hotellets…
Vi fik en fantastisk middag i hotellets restaurant: Restaurant Vinhuskælderen. Udsøgt, kreativt og lækker mad. Sød betjening.
Tak for fantastiske Susanne i…
Tak for fantastiske Susanne i Receptionen!
Kære Hotel Vinhuset,
Hvor var det skønt at blive modtaget af Susanne i receptionen. Vor hund Mikka følte sig mindst ligeså velkommen som vi gjorde og måtte også bare lige ind og sige hej til Susanne.
Servicen i top, og vi kommer helt klart igen.
Mange hilsner Kit, Peter & Mikka-hund
Gourmet mad
Ældre hotel men med charme. rent og pænt. vi fik fantastisk 3 retters meny med vinmeny. Vi betegnede det gourmet mad, en smagsoplevelse. Personalet meget imødekommende og venligt. Vi kommer gerne igen. de bedste anbefalinger fra os.
Super søde personale
Super søde personale, samt super lækkert mad ... kan kun anbefales 👍👍👍👍👍👍😉
En dårlig oplevelse… vi ventede 1 time…
En dårlig oplevelse… vi ventede 1 time og 20 min på mad . Vi havde booked bord i forvejen og bestilte mad kl 1730 og fik først mad kl 1850?
Maden var god men ventetiden meget lang.
Skulle bruge min smartbox
Skulle bruge min smartbox som var med 3 retters menu med velkomstdrink.. vi skulle diskutere med tjenerne om vi skulle have 2 eller 3 retter.. også skulle vi også betale for velkomstdrinken selvom det var med i smartboxen.. vil ikke anbefale
Ankom i dag med blandede forventninger
Ankom i dag med blandede forventninger, men jeg ved ikke hvor alle kritikerne har været - hotellet er gammelt og som følge der af lidt slidt, men charmerende og hyggeligt. Vi fik værelse 133, super dejligt værelset, nydelig, rent og pænt og skønt badeværelse. Bestilte bord til aften i Vinhuskælderen - fik lækker mad og sød og meget venlig betjening. Vi har ganske vist ikke prøvet morgenmaden endnu, men lur mig om ikke også den er ok.
Vi kommer gerne igen 👍
8.7. Jeg fik ret! - lækker morgenmad og stort udvalg 😂
Absolut skuffende oplevelse!
Absolut skuffende oplevelse!
Hotellet er totalt slidt op og absolut ikke vedligeholdt de sidste mange år.
Værelserne er nedslidte. Badeværelset total gennemkneppet og på størrelse med et frimærke.
Morgenmadsbuffeten var decideret ringe.
1400 for en overnatning.. i burde skamme jer!
Kan ikke anbefales!
En rigtig trist oplevelse!
En rigtig trist oplevelse, hvor pris og kvalitet desværre slet ikke ramte hinanden.
Vi gav kr. 1850 pr. døgn for et familie værelse (2 voksne og 2 børn). Rummet, nr. 134, var under al kritik. Malingen hang i laser ned for loftet i badeværelset, ødelagte klinker og råd i vindueslisterne.
Morgenmaden er trist, billige råvarer og ikke særlig velsmagende.
Vi tog den sidste nat på Hotel Kirstine, hvilket var som at komme i himlen ift. hotel vinhuset.
Mvh. Rune

Vanvittig negativ oplevelse
Helt igennem vanvittig negativ oplevelse målt på alle parameter - dette linket til prisen. Udbud og efterspørgelse regulere dette helt naturligt på langt sigt.
Kurt Bech
Kongens Lyngby

Uprofessionelt og lettere snusket
Betjeningen var gennemført uprofessionel.
Da jeg er alene, havde jeg bedt og fået tilsagn om et bord ved væggen. Jeg fik anvist et bord nøjagtig midt i det (fuldt oplyste) lokale.
Maden var på det jævne (tæt på cafeteriemad) og serveringen trak ud, da brunkartoflerne var havnet på gulvet - så det var de få, der fik det.
Det generelle indtryk af hotellet er lettere snusket og nedslidt.

Forkælelsen der udeblev
Forkælelsen der udeblev
Kender I ikke det at man glæder sig til at komme lidt væk hjemmefra ? Ud og hygge spise god mad og bare have noget kvalitets tid sammen.
Vi overnattede igår d. 22 oktober og blev budt fint velkommen af receptionisten og fint anvist vores værelse - hotellet er gammelt og det kan man se når man går rundt og det er sådan set også ok men at alt var strippet fra værelset var noget af en skuffelse - ingen lækre produkter på badeværelset - dem der har lugtede virkelig ikke godt, ingen El kedel så man kunne lave sig en kop kaffe eller noget som helst man kunne blive begejstret over tilgængæld var der støv og skimmel 😏 vi havde 2 retter med i boksen men vi fik ikke lov til at side i deres virkelig fine kælder men et lokale der ikke fordrede nogen for for hygge
Maden var ok hvis jeg havde købt det på en cafe men ikke til en restaurant ( tomatsuppe med meget lidt garniture og kød der var noget sejt..) tjeneren vidste ikke noget om hvilke øl de solgte og i det hele taget var stemningen ikke helt i skabet.. lidt skuffede tænkte vi at sidde i baren men der var ingen betjening ingen sterinlys tændt og baren lignede at den var gået lidt neden om og hjem.. vi endte med at låne nogle glas fra et kontor lokale og tage en drinks på værelset.. 🤷♀️ Morgenmaden var fin og buffisten gjorde det virkelig godt..
man kunne for så lidt midler gøre det at være på vinhuset til en dejlig oplevelse - lidt lækkert på værelset, nogle friske blomster, mange flere sterinlys og en opgradering af restauranten - baren kunne også bliver så hyggeligt med lidt færre møbler nogle lys og måske en bartjener…

Fin beliggenhet, dårlig service
Fin beliggenhet. Dårlig renhold, og toalettet var delvis tett. Dårlig kundeservice. Vi hadde bestilt et all inclusive opphold, to voksne og to yngre barn. Dette inkluderte en toretters middag. Det var ikke mulig å få barnemeny, eller noe barnetilpasset mat. Barna ble henvist til å spise røkelaks/ ertepure/ bakte grønnsaker mm. Måtte ut å kjøpe hamburger til de etterpå. Lite barnevennlig, og lite serviceinnstilt personale. Vi antok at det var mulig å få barnemeny når vi kjøpte opphold her, men det var altså ikke mulig.

3 retter middag med vin alt var tip top

Antwoord van Hotel Vinhuset
Hotel Vinhuset Næstved Vi har haft nogle dejlige dage på hotel…
Vi har haft nogle dejlige dage på hotel Vinhuset.
Super venlig betjening, god mad og et godt værelse. Det eneste vi lige manglede var adgang til en altan, men til den pris vi betalte, kunne vi ikke forvente det, hvis der overhovedet var værelser med altan.
Stedet kan anbefales.
Mvh Bjarne Pedersen, Århus

meget dårlig oplevelse.
Vi ankom den 19.5 og blev modtaget af en meget sur receptionist, der gik ca 2 min før hun reagerede på vores hej. Senere blev vi anvist et meget usselt og
nedslidt værelse. Maden om aftenen var ok, og blev serveret af en meget sød og venlig ung dame. Morgenmaden var så dårlig, kold kaffe, tomme fade og vi ventede ca 15 min på at få brød, meget dårligt afrejse kl 10, en meget sød og hjælpsom ung pige der sad i receptionen,. Dette ophold var ikke 2199, værd. Vi vil aldrig anbefale dette hotel til nogen, og aldrig komme der mere. Annie og Søren

Antwoord van Hotel Vinhuset
Lees meer over geverifieerde reviews.