Bij Hot Fit Energy staan we voor kwaliteit en natuurlijke kracht. Onze supplementen zijn gemaakt met ingrediënten die je echt vooruit helpen, zonder onnodige toevoegingen. We geloven dat je het verschil voelt wanneer je producten kiest die zorgvuldig zijn samengesteld en lokaal worden geproduceerd. Een goed voorbeeld hiervan is onze eiwitpoeder, die afkomstig is van Hollandse koeienmelk. Deze melk van hoge kwaliteit geeft onze eiwitten een uitstekende voedingswaarde en een authentieke, volle smaak. Onze eiwitten ondersteunen je spieren en herstel zonder dat je je zorgen hoeft te maken over onnodige toevoegingen. Onze grondstoffen komen uit Europa, en we werken uitsluitend met leveranciers die voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen.
Geweldig producten en beste kwaliteit
Geweldig producten en beste kwaliteit . Bovendien een goede afhandeling van mijn bestelling + een cadeau 👌✨
Dankjewel en blijf zeker een klant bij HFE!!
Lekkere smaak, makkelijk in gebruik (geen klonten!) en superservice
Als eerste de chocolade smaak gekozen, op aandringen van m’n dochter. De smaak was verrassend lekker en de poeder is makkelijk te verwerken met melk etc. Heerlijk na een lange fietstocht of HITT workout.
Bestellen via de website ging soepel en de service en levering was perfect.

Antwoord van Hotfitenergy
Het product werd razendsnel geleverd
Het product werd razendsnel geleverd, wat al een fijne verrassing op zich was. Maar wat het voor mij echt bijzonder maakte, was het persoonlijke tintje: een handgeschreven bedankkaartje in de doos, zoals men dat vroeger deed. In een tijd waarin alles steeds digitaler en onpersoonlijker wordt, voelde dit als een warm gebaar dat echt gewaardeerd wordt. Wat een mooie manier om je waardering naar klanten te tonen. Echt een topper – dit soort details maken het verschil!

fijne producten
Snelle levering, fijne creatine en de cappuccino smaak is zalig.

Proteïnepoeder van echte kwaliteit
Proteïnepoeder van echte kwaliteit. Normaal moet ik proteïne poeder verwerken in een recept zodat je het helemaal niet proeft, maar met deze vind ik m zelfs lekker als shake met alleen melk
Top product
Zeer behulpzaam, goede producten, lekkere smaken voor een goeie prijs.
Ik heb nu aardbeien en chocolade smaak…
Ik heb nu aardbeien en chocolade smaak geprobeerd en wat een toppers. Aardbeien smaak is voor mij de favoriet. Heb veel verschillende merken proteïne poeder gehad maar blijf nu bij deze.
Whey proteine
Ik heb de chocolade whey proteine geprobeerd en het was echt verrukkelijk! Ook is de staff erg vriendelijk bij deze zaak. Zeker het proberen waard!
Lekkerste proteïne shake
Ruim 22 jaar verschillende shakes ervaren en de proteïne shake van Hot Fit Energy is hands down de lekkerste!

Super lekkere whey proteïne
Super lekkere whey proteïne van Hot Fit Energy. De vanille smaak is zeker een aanraden. Geen klonten en geen chemische fabriekssmaak!
Whey protein hotfit energy
Ik heb de cappuccino smaak besteld. Erg lekkere smaak en vooral ook een stuk beter op te lossen in melk/water dan andere eiwitpoeders die ik gebruikt heb in het verleden. Top product!

Antwoord van Hotfitenergy
Ik heb de chocolade eiwitpoeder…
Ik heb de chocolade eiwitpoeder besteld. Hij is erg lekker en zeker een aanrader!
Whey Protein Vanilla
Ik heb recent de Whey Protein Vanilla voor het eerst geprobeerd, hij smaakt echt verrukkelijk, het lijkt kwa smaak bijna op die van de vanille milkshakes bij mc Donalds 🤣
Ik heb hem tot nu toe alleen nog maar met melk gedronken dus weet niet hoe die met water smaakt.

Hotfitenergy eiwitpoeder
Ik heb chocolade en aardbei eiwitpoeder besteld, levering was snel, allebei erg lekker. Zeker aan te raden!