Ansvarsbevidst og seriøs kennel. Bruger virkelig god og omsorgsfuld værtsfamilie, hvor der er tænkt på det hele. Efter købet - selv to år efter - kan man stadig henvende sig til kennelen og få svar på... Toon meer
De varmeste anbefalinger til Lotte Houbo og hendes værtsfamilie. Åbne og ærlige og med en stor viden om racen. Alle aftaler blev overholdt, da vi fik vores lille "bandit" (en Coton de tulaer). Han er... Toon meer
Jeg hentede den 4/12 en dejlig lille Coton hvalp hos Hanne Houbo i Kystvejens Coton og xolo. Han er en dejlig tryg og harmonisk hund. hund.har på imponerende vis hurtigt overvundet evt frygt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Kennel Kystvejens Coton og Xolo er en kennel under Dansk Kennel Klub og FCI. Vi har opdræt af Coton de Tulear og Xoloitzcunintle Standard.
Kystvej 179, 9280, Storvorde, Denemarken
- lotte@houbo.dk
- houbo.dk
Det har været den bedste oplevelse
Det har været den bedste oplevelse at købe hvalp af Lotte! Vi har følt os trygge hele vejen igennem, og det var dejligt, at det var muligt at reserverer køn, da vi kun ønskede en tæve🥰🌸. Ved afhentning var der sat god tid af til en grundig gennemgang af alt fra pelspleje til socialisering. Der har været plads til alle slags spørgsmål både inden afhentningen og efter vi fik hvalpen hjem🙏 Vi er så lykkelige over vores lille Ellie/Myrna❤️ Hun var næsten renlig da vi fik hende. Hun elsker alle hunde, og kan lege med alt fra en chihuahua til labrador🐶 Vi har aldrig set hende knurrer af andre hunde eller mennesker, heller ikke hvis de tager hendes mad eller knaveben🤗 Hun har kun fået roser alle steder vi har taget hen - både til hvalpetræning, hos familie, hos venner og hos dyrlægen❤️
Alt i alt en rigtig god oplevelse :-)
Vi hentede vores lille Coton-hvalp Hugo d.18/10-21. Det var en god oplevelse hele vejen igennem. Vi fik løbende tilsendt billeder af hvalpene, og vi var også på hvalpebesøg en enkelt gang.
Ved afhentning var der afsat rigtig god tid (et par timer) til at sætte os ind i alt lige fra pelspleje, negleklip, valg af legetøj, valg af foder osv. Hvad der var godt at købe fra starten af, og hvad der evt. kunne vente.
Inden afhentning fik vi også tilsendt et mindre “kompendie” med mange gode informationer, så vi var forberedte på at blive hundeforældre :-).
Vi har fået en utrolig glad og livlig hund.
Han virker ikke utryg ved noget som helst.
Han nyder at møde nye mennesker og andre hunde. Han vil faktisk gerne bare snakke med alle, han møder.
Han var renlig efter meget kort tid.
Fået stor ros hos dyrlægen ved 12-ugers og 16-ugers vaccination.
Jeg hentede den 4/12 en dejlig lille…
Han er en dejlig tryg og harmonisk hund. hund.har på imponerende vis hurtigt overvundet evt frygt og utryghed. Flytningen fra mor og søster er gået over al forventning. Han var allerede fra starten næsten renlig. Har kun haft få uheld. Sagde til ved afføring fra start, så han var veltrænet.
Ved overleveringen fik jeg en yderst grundig og detaljeret i pleje af hunden og især dens pels.
Carlo havde udviklet et overbid. Dette blev jeg orienteret om da dyrlægen havde været der. Blev tilbudt et afskaf i pris, der kunne dække den nødvendige tandbehandling.
Da jeg ikke påtænkte avl eller udstilling valgte jeg at tage imod hunden.
Lotte Houbo har været parat til meget grundigt at svare på alle mulige og umulige spørgsmål nærmest med det samme.
Alt i alt en super oplevelse. Jeg er ikke i tvivl om at min hund har fået en god start så harmonisk han er. 1 ændringspunkt.
Jeg car ikke klar over hvor lang tid den fine introduktion til Carlo ville tage. Måtte desværre afbryde for at nå færgen.
Vi har haft den bedste oplevelse
Vi har haft den bedste oplevelse i forbindelse med købet af vores lille hvalp. Både inden afhentning, undervejs og efterfølgende. Der har hele tiden været mulighed for at stille spørgsmål og at få hjælp. Vi har fået den skønneste hund som stortrives og hvor vi tydeligt kan mærke at han kommer fra et skønt hjem.
Super god oplevelse med Lotte
Super god oplevelse med Lotte. Vi fik en dejlig hund og har været helt igennem glad for at vi valgte at få en hund herfra. Det var en lang køretur værd. Også efterfølgende er Lotte altid god og hurtig til at svare og hjælpe med et at spørgsmål vi havde.
Rigtig skønne hunde og top professionel opdrætter. Kan kun anbefales ❤️
Altid gode råd og profferionele
100% tilfreds.
100% tilfreds.
I forbindelse med købet af en hund, så blev jeg anbefalet Kystvejens Coton og Xolo.
Det har jeg absolut ikke fortrudt.
Inden jeg skulle hente Bammer, så fik jeg løbende tilsendt film og billeder af Bammer og hans bror.
Da jeg afhentede ham, så fik jeg en masse nyttige oplysninger som bla pelspleje, negleklipning, mad osv osv.
Bammer er en fantastisk hund - og jeg kan varmt anbefale at handle hos Lotte.
Tryg og god købsoplevelse
Vi var førstegangs hundekøbere og meget grønne. Vi er blevet taget rigtig godt i hånden hele vejen igennem.
Lotte har informeret os rigtig godt om racen og hvad hun gør, spurgt til os som familie, så hun kunne finde den hvalp der ville passe bedst til os.
Ved et besøg hos Lotte for at se hvalpene fortalte hun mange praktiske ting om den første tid, men også mere generelt. Ved afhentning en meget grundig fortælling om hvalpen som vi stadig har stor gavn af her flere måneder efter.
Vi kan kun anbefale Lotte Houbo. Vi har den skønneste lille hund, som er utrolig dygtig og tolerant. Den har et fantastisk sind.
Varmeste anbefaling herfra!
Vi har haft den bedste oplevelse ved at…
Vi har haft den bedste oplevelse ved at købe vores hund igennem Lotte. Vi er blevet mødt af forståelse og fået en masse gode råd med på vejen til den første tid med vores hvalp. Hun har været nem at komme i kontakt med og har været hurtig til at svare. Vi har derudover fået den dejligste hund med det skønneste sind. Så de varmeste anbefalinger herfra.
Rigtig god oplevelse at købe hund hos…
Rigtig god oplevelse at købe hund hos Lotte🤗en dejlig socialiseret og tillidsfuld hvalp.
Vi har haft en helt igennem god og tryg…
Vi har haft en helt igennem god og tryg oplevelse ved at købe hundehvalp gennem Lotte og kystvejens Coton og Xolo. God information, vejledning og altid muligt at få kontakt ved spørgsmål.
Kan varmt anbefales
Vi er yderst tilfredse med valg af…
Vi er yderst tilfredse med valg af opdrætter. God information, godt materiale, og grundig gennemgang af dokumenter ved afhentning af hvalp.
Vi har fået et helt igennem skøn hund, som er meget tillidsfuld og fuld af gåpåmod.
I trygge hænder
Vi er fuldt ud tilfredse med at have købt en hund hos Lotte. Her er man i gode hænder og sikret en sund, afbalanceret, tillidsfuld og nysgerrig hund. Vi har skrevet til Lotte et par gange efter vi har hentet vores hund med forskellige spørgsmål, hvor hun altid svarer hurtigt og konstruktivt. Den livslange vejledning er et kæmpe plus.
Vi er derudover rigtig glade for, at vores hund er vokset op i en "rigtig" familie, og det er tydeligt at mærke, at han er vant til børn, støvsuger mm. Super koncept Lotte kører, kan kun anbefale at benytte hende.
Kan varmt anbefale Lotte og hendes…
Kan varmt anbefale Lotte og hendes kennel. Det har været en helt igennem positiv oplevelse at købe vores lille coton de tulear hvalp af Lotte, som har været super professionel og sikret, at vi har følt os i trygge hænder igennem hele forløbet.
Vi købte for 3 år siden en Coton hos…
Vi købte for 3 år siden en Coton hos Kystvejens Coton og Xolo. Det er den skønneste hund man kan tænke sig. Nu har vi købt nr 2 samme sted og vi er allerede helt forelsket. En skøn og livlig pige der allerede har sat gang i vores første hund😊 Vi er ikke i tvivl om at vi en anden gang vil henvende os igen. Det er en super god og professionel kennel. 1000 tak til Lotte Houbo.
Nyt firbenede familiemedlem blev købt hos Lotte Houbo og jeg gør det igen næste gang
Jeg tog i foråret 2020 kontakt til Lotte Houbo og blev mødt med venlighed og en professionel kvinde, som kun ønskede at hjælpe mig. Under hele forløbet har Lotte været informativ og svaret på selv de dummeste fra spørgsmål fra mig - som 1. gangs hvalpekøber.
Jeg kan kun varmt anbefale at købe dit nye familiemedlem hos Kystvejens Coton og Xolo.
Kystvejens Coton og Xolo er er skønt…
Kystvejens Coton og Xolo er er skønt sted at købe hund, der er styr på tingene og professionel vejledning.
Det kan varmt anbefales
Som førstegangs køber til en Coton var…
Som førstegangs køber til en Coton var vi i de bedste hænder. Vejledning, gode råd og deltagelse i vores glæde over vores lille nye familiemedlem.
Dertil en vidunderlig hvalp. De fineste coton træk som får stor ros hvor end vi går, og et sind så mildt og nysgerrig at vi ikke kunne have ønsket os mere.
De varmeste anbefalinger herfra.
Fantastisk
Vi har fået den mest pragtfulde lille hvalp. Fantastisk opstart og guide i, at skulle være hundeforældre. Stor ros, og stort tak for, at vi kunne få lov at blive ejer af en hvalp fra Kystvejens Coto.
Bedste kennel
Vi har hele tiden følt vi har været i de bedste hænder og hundende kommer fra det bedste sted af 😁 vores lille storm er allerede socialiseret og stueren, vi regnede med vi skulle lære den det hele men Lotte har passet og plejet dem på den bedste måde og vi har fået verdens bedste familiehund fra hende af 😁💖 hvis vi nogensinde skal have en legekammerat til storm vil vi helt sikkert have en af Lottes perfekte hvalpe 💞
Lees meer over geverifieerde reviews.