Goede communicatie, snelle afspraak. Michael is erg vriendelijk, zo ook de collega die erbij was. Ze hebben vogelwering geplaatst rondom de zonnepanelen. 1 minpuntje (vandaar 4 sterren); de vogel... Toon meer
Dak van de serre weer als nieuw dakgoten gemaakt en leeg gemaakt Dakkapel weer schoon dit krijg jezelf nooit gedaan. Super dat ze kwamen met dit warme weer respect Wij hoeven niet meer verder te... Toon meer
Oude schoorsteen laten vervangen voor doorvoerdakpannen en vogelwering laten plaatsen bij mijn zonnepanelen. Degene die het werk kwam uitvoeren dacht goed mee en legde alles goed uit. Altijd fijn als... Toon meer
Dit bedrijf kwam voor reinigings werkzaamheden van verschillende woningen in ons blok. Alles naar perfectie uitgevoerd en snel. Wel 10 keer koffie aangeboden maar eerst moest er gewerkt worden zeiden... Toon meer
Onderhoudsbedrijf Housecare Service Je voelt je graag prettig en comfortabel in je eigen woning en je wilt een woning met een goede uitstraling. Goed onderhoud draagt hieraan bij. Housecare Service ontzorgt jou graag bij alle onderhoudsklussen van je huis. Op zoek naar een professioneel onderhoudsbedrijf voor je bedrijfspand?
laagsteen 9, 4815PH, Breda, Nederland
- 0768888395
- info@housecareservice.nl
- housecareservice.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Housecare heeft bij ons de houten…
Housecare heeft bij ons de houten boeiborden vervangen voor trespa platen, een mooie duurzame oplossing. Gemakkelijk contact gehad mbt planning en er is netjes conform afspraken gewerkt! Zeer vriendelijke medewerker die alles in 1x goed heeft afgerond en meedacht waar nodig.
Ik huur jullie zeker nog een keer in! Dank!
Erg tevreden!
Ze kwamen bij ons de ramen, kozijnen, zonnepanelen en rolluiken reinigen. Ze dagen dat het afdakje boven de voordeur ook vies was deze hebben ze ook even meegenomen. Ook hebben ze tijdens het reinigen echt ons op de hoogte gehouden als ze iets geks tegen kwamen en dit ook ( als het iets kleins was ) gerepareerd.
Tuin bestrating
De bestrating in mijn voor- en achtertuin is erg mooi en professioneel gedaan. Ik ben erg tevreden.
Topservice!
Het fijne is dat Housecare een bedrijf is dat inderdaad zorg kan dragen voor alles in en om het huis.
Zeker voor ons, omdat wij steeds minder zelf kunnen door onze leeftijd.
Dan is het geruststellend dat " zij er zijn ".
Goede service, vriendelijk personeel en prima uitvoering van de werkzaamheden!
Zeer tevreden!
Ik ben erg blij met de service van housecare. Ze reageerden snel op mijn bericht en waren goed bereikbaar. Er werd duidelijk overlegd over mijn wensen, en de communicatie verliep prettig. De mannen die de ramen kwamen zemen waren vriendelijk, professioneel en werkten netjes. Zeker een aanrader!
Vogelwering aan onze zonnepanelen…
Vogelwering aan onze zonnepanelen bevestigd. Goed contact en betrouwbaar bedrijf. Netjes gewerkt en afspraken nagekomen. Schrok wel een beetje van de prijs.
Vriendelijk klasse werk en betaalbaar!
Vriendelijk klasse werk en betaalbaar!!
Onze serre en oprit voor als nieuw!
Echt een verbetering 😀😀
Dankjewel Michael TOP!!
Onze voor en achtertuin laten reinigen…
Onze voor en achtertuin laten reinigen door Michael incl snoeien van onze olijfboom. Fijne communicatie, goede afspraken en werk heel netjes uitgevoerd en achtergelaten!

Beste glazenwasser in omgeving Breda
Dit bedrijf bericht voor het wassen van mijn ramen. Het eerste contact was meteen prettig en voelde professioneel aan. Ik vroeg een offerte op en binnen een dag had ik hem binnen met een aantrekkelijke prijs. Ze zijn altijd op tijd en slaan nooit een plekje over. Staan open voor feedback, zowel negatief als positief en zijn altijd klantvriendelijk! Ik raad Housecare service zeker aan bij mijn vrienden en familie! Toppers!!!
Vogelwering zonnepanelen
Ik heb gisteren vogelwering laten plaatsen, ik heb het als zeer positief ervaren snelle en duidelijke communicatie ze zijn kundig en behulpzaam ik zou housecare zeker aanraden.
Erg fijn bedrijf!
Zeer goede communicatie en vriendelijke medewerkers. Onze dakkapel is weer keurig gereinigd en alles wordt netjes achtergelaten. Kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen. Ook voor tuinonderhoud.
Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden
Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden. Op mijn dak vogelwering geplaatst rondom de zonnepanelen. Mooie offerte uitgebracht. Later bleek er meerwerk uit te komen doordat ander bedrijf eerder verkeerd heeft gehandeld. Uitvoerig contact met Michael gehad hierover. Hij dacht met ons mee en heeft ons uitstekend geadviseerd.
Kortom: topbedrijf en fijne professionals.
Top bedrijf
Top bedrijf. Zij reinigen ieder jaar onze dakgoten en dakkapel. En eenmalig de rolluiken aan de binnenkant. Pas geleden hadden we ineens een lekkage en dat is snel en vakkundig verholpen. Je krijgt altijd meteen contact en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Betrouwbaar en je krijgt altijd vooraf een prijsopgave en de datum waarop ze komen.
Housecare Service is een top bedrijf…
Housecare Service is een top bedrijf wat zijn afspraken na komt. Telefonisch contact gehad met Michael in verband met de werkzaamheden en de afwikkeling naderhand. Onder onze zonnepanelen zaten nesten van kauwen, de bestaande vogelwering was niet juist door ander bedrijf geplaatst. Housecare heeft dit perfect hersteld door grondig alle zonnepanelen te verwijderen de nesten weg te halen en vogelwering nu goed te plaatsen. Er miste een klem op 1 van de panelen dit werd gezien en opgelost. De mannen aan huis werkten hard en de rommel werd opgeruimd. Achteraf was het meer werk dan gedacht. Hierover werd duidelijk gecommuniceerd, echter de offerte bleef staan. Afspraak was afspraak, dit kom je niet vaak tegen, bijzonder goede service. Ze gegeven ook 5 jaar garantie. Wij raden dit bedrijf zeker aan!
Degelijk, vakkundig werk geleverd.
Correct en degelijk werk geleverd. Was bijzonder vriendelijk.vakkundigb en behulpzaam. Graag tot de volgende keer.
Afspraken snel en duidelijk gemaakt
Afspraken snel en duidelijk gemaakt. Werkzaamheden netjes uitgevoerd. Prettig in contact.
Top service!
Ik wil graag mijn ervaring delen over Housecare. Het personeel was vriendelijk en professioneel, en ze hebben mijn dakgoten grondig schoongemaakt. De vogelwering die ze hebben geplaatst, ziet er goed uit en werkt effectief. Toen ik per ongeluk de verkeerde datum had doorgegeven, waren ze flexibel en konden ze snel een nieuwe afspraak regelen. Ik ben erg tevreden met hun diensten en zou ze zeker aanbevelen

Doen wat ze beloven
Doen wat ze beloven. Snel en netjes gewerkt met een mooi resultaat.

Antwoord van housecareservice.nl
Snelle plaatsing van de roosters lang…
Snelle plaatsing van de roosters lang de zonnepanelen. Is in een uur gedaan. Met 2 man. En 5 jaar garantie tegen de kraaien.