Superleuk assortiment. Bestelling klopte niet helemaal maar het is meteen heen persoonlijk en netjes geregeld. Top service en top ondersteuning. De kleding is ook kwalitatief goed en precies zoals gea... Toon meer
Kijkt verder hoe ze de klant kan helpen om toch een oplossing te bieden. Elk vindt z’n eigen smaak voor elk wat wils… toffe accessoires en helemaal tof ingericht smaakvol, deze winkel is enig in z’n... Toon meer
Ondertussen mijn tweede bestelling op korte termijn ontvangen en ik sta telkens versteld. Snelle levering, prachtig ingepakt zodat je jezelf echt een cadeautje doet en de klantenservice is uiterma... Toon meer
Zeer snelle levering, artikelen met veel liefde en zorg ingepakt en items van hoge kwaliteit. Dankzij de handige reels van Britt weet je meteen waarop je bij elk nieuw artikel moet letten als je beste... Toon meer
House of Bones - the ultimate destination for all things Rock 'n Roll. At House of Bones, we live and breathe alternative fashion. Whether you're into punk, grunge, goth or emo style, we've got the edgy outfits you're looking for. Britt founded our online shop in 2021 out of frustration with the lack of alternative clothing in retail stores. Now, in 2023, we're proud to offer a brick-and-mortar store in Antwerp, where you can browse our handpicked selection of clothes with a punkrock attitude.
Ticheltij 16, 2390, Malle, België
- info@houseofbones.com
- houseofbones.be
Vraagt klanten om een review
Pretty!
Super snelle levering.
Zo mooi in gepakt en gepersonaliseerd ook. En de Moritcia Kaftan is echt to-die for!
Perfect
Perfect, snelle verzending, vlotte communicatie en prachtige items! Bedankt!
Top!
Ik heb mijn jas zondagavond besteld en dinsdag heb ik het al mogen ontvangen! Heel vlotte service! Pakketje zelf was heel leuk en verzorgd verpakt, zelf een persoonlijk geschreven kaartje erbij.
En waauw wat een mooie jas! Ben er nu al zot van 🥰!
Zeker een aanrader!
Wat een service
Wat een service! Fantastisch. Snel, correct, vriendelijk, mooie verpakking, … noem maar op!
Ms. Bones doet het prima!
Super
Supersnelle levering! Heel leuk verpakt en de oorringen en ketting is geweldig!!
Super webshop
Heel mooie en goede kwaliteit. Zondag besteld en dinsdag al in huis. De owner van de webshop is heel vriendelijk en behulpzaam
House of Bones 👌🏼
Verkoopster is zeer klantvriendelijk, heb je een probleem of een vraag? Dan helpt ze je er zo doorheen.
Ook de levering was snel en tip top in orde.
Pakket klaargemaakt op maat, met veel passie en liefde.
Kort samengevat: een aanrader!
Zeker een aanrader!
Snake print body goed ontvangen, mooi verpakt en voelt heerlijk zacht om te dragen.
Mijn skull oorbellen zijn ook meteen favoriet.
Meer dan 5 sterren waard!
Een uitgebreide collectie dat keer op keer in de smaak valt.
Snelle en goede service.
In totaal zou ik meer sterren opgeven mocht dat mogelijk zijn! ⭐️
Prachtige kledij en accessoires
Prachtige kledij en accessoires!
Super snelle levering. Top top top!
Heel leuke spulletjes
Heel leuke spulletjes! Zeer snel antwoord op vragen; heel vriendelijke dame :-) Mijn pakje was de dag na bestellen al geleverd, top dus!
De bestelling verliep vlot
De bestelling verliep vlot, ook was deze zeer netjes en met het klimaat in het achterhoofd ingepakt.
Informatie op de website is de grootste troef denk ik, zeggen hoe de maten uitvallen met de metingen van het model is SUPER handig als je online koopt. Alles paste dan ook perfect bij aankomst.
Producten zijn aan de iets duurdere kant, maar dat is normaal als je bij de kleine zelfstandige bestelt.
Één puntje minder omdat er bij één product redelijk wat losse draadjes aanhingen, maar die waren er natuurlijk zo afgeknipt.
Top top top!
Goede (klanten)service en met super veel zorg en finesse ingepakt.
Retour verloopt ook heel vlot moest het dan toch jammer genoeg niet passen.
Top!
Ondertussen twee keer besteld bij House of Bones en ben super tevreden. De pakketjes komen mooi verzorgd aan, de kledij is super leuk, een toffe zonnebril daarbij,...
Ik word alvast enthousiast van mijn nieuwe outfits en kijk al uit naar de nieuwe collectie!
Je ziet de passie.
Je ziet dat de pakketjes met liefde ingepakt worden.
Zeker een aanrader.